Skip to main content

Campanie inedită. Pepsi aduce, pentru o zi, Singur acasă în cinematografe

 
Campanie inedită. Pepsi aduce, pentru o zi, Singur acasă în cinematografe

Singur acasă ajunge, pentru o zi, în cinematografe, într-o campanie inedită lansată de Pepsi. Ce se va întâmpla? Filmul Singur acasă 1 va putea fi vizionat, pe 28 noiembrie, simultan, în cinematografele Cinema City din București, Cluj-Napoca, Constanța și Timișoara

Publicitate

Vizionarea se va face doar pe baza invitaților câștigate de fani în concursul organizat de Pepsi pe pagina de Facebook a brandului. 

„Tot ce au de facut fanii Pepsi si fanii Singur Acasă este sa lase un comentariu cu motivul lor de sărbătoare la videourile de concurs postate pe pagina de Facebook Pepsi România și au șansa să câștige prin tragere la sorți una dintre cele peste 350 de invitații duble la eveniment.

Intrarea se face doar pe baza invitației câștigate. Nu sunt bilete la vânzare”, a detaliat pentru Paginademedia.ro Iuliana Dragomir, Senior Brand Manager Pepsi. 

De ce această campanie?

„Pepsi si-a propus anul acesta sa încurajeze consumatorii sa descopere cât mai multe astfel de ocazii de sărbătoare!

Și pentru că vorbim de micile bucurii, încă de la începutul lunii noiembrie interesul și căutările pe Google pentru cel mai îndrăgit film de Crăciun – Home Alone - au început să crească exponențial.

Aceste este insightul de la care am pornit și am gândit pentru consumatorii noștri o experiență cu totul speciala: Vizonarea filmului Home Alone 1 la Cinema, pentru că, nu-i așa, sala de cinema este locul unde filmele se văd cel mai bine!”, spune Iuliana Dragomir. 

Ca parte a campaniei, Pepsi a colaborat, în online, cu mai mulți influenceri la nivel național. 

Campania de Crăciun a Pepsi de desfîșoară și „la raft”, unde dozele de Pepsi au fost personalizate cu motive de sărbatoare, iar pentru Instagram Stories au lansat o serie de stickere animate, inspirate din replicile celebrele din Home Alone.

VIDEO. Una dintre componentele campaniei, cu vloggerul Mariciu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu