Skip to main content

Plecare de la vârful Digi24. Unde se duce producătorul general al staţiei, unul dintre cei mai vechi oameni

 
Plecare de la vârful Digi24. Unde se duce producătorul general al staţiei, unul dintre cei mai vechi oameni

Plecare la vârful Digi24. Staţia de ştiri rămâne fără unul dintre cei mai vechi oameni. Este vorba de Radu Maxim, care lucrează la Digi 24 încă de la începutul staţiei, în 2011.

Publicitate

În ultima perioadă, Maxim a fost producător general al Digi 24 (poziţie pe care a fost numit în urmă cu o lună şi jumătate).

Din informaţiile Paginademedia.ro, Radu Maxim pleacă la Observatorul Antenei 1. De altfel, Maxim a mai lucrat în Intact timp de 16 ani, înainte de Digi24 (a fost, printre altele, EOD - Editor of the Day Antena 1 şi Antena 3).

Contactat de Paginademedia.ro, Radu Maxim nu a comentat informaţia.

Carte de vizită. Radu Maxim s-a angajat la Digi24 în primăvara anului 2011, având rol de editor, potrivit profilului său de LindeIn.

Înainte de Digi24, a mai lucrat la Romantic FM (1995-2004), Antena 1 (2004-2005), Antena 3 (2005-2011), potrivit aceleiaşi surse.

Schimbări la vârful Digi în această toamnă

Până în luna martie a acestui an, rolul de producător general al Digi 24şi apoi producător executiv a fost deţinut de Bebe Nicola, plecat între timp la Prima TV.

După plecarea lui Nicola, atribuţiile sale au fost preluate de Dana Ichim. Ea a fost producător general până în această toamnă.

Reamintim că de la începutul lunii octombrie Dumitru Rahău a preluat coducerea editorială a staţiei, din poziţia de redactor şef, în locul Cristinei Airabedian.

Tot de atunci, Rahău a intrat şi în boardul de conducere al Digi 24, alături de Mihai Dinei, Anca Mireanu şi Cosmin Prelipceanu.

Totodată, Marius Tian ocupă funcţia de redactor şef adjunct la Digi24.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Deci nu rezista nimeni mai mult de o luna si jumatate la Digi? Cine vrea sa intre in acest post, nu ar fi rau să-și facă analizele mai des.
  • Pandele Pandele
    Numai nume grele, unul si unul baieti de Sistem. N-au făcut o beta in viața lor, vreun reportaj, n-au rezolvat vreo filmare. Dar sunt rotiti pe pozitii de la 5.000 de euro in sus. Trăiască mediocritatea!
  • Andreea Andreea
    Sa mearga s-o dea pe Ada Badea afara. Ce ma-sa cauta o mazarista la observator. Nu ca observatorul ar fi si impartial. Dar despre experienta, intre cei doi nici nu se pune problema unei comoaratii. O striveste ca pe o lacusta (care este). Ah, poate il da cineva afara si pe iubitul ei de la site. Alin nu stiu cum. Tinerelul care abia acum invata limba romana. Sigur nu de la Adela.

Trimite un comentariu

sus