Skip to main content

Televiziunea, trambulină pentru online. Caz: Actorii din Sacrificiul, de la Antena 1, creșteri considerabile pe Instagram după ce au apărut la TV

 
Televiziunea, trambulină pentru online. Caz: Actorii din Sacrificiul, de la Antena 1, creșteri considerabile pe Instagram după ce au apărut la TV

FOTO. Mai bogați în urmăritori. Pe online. Asta după ce au apărut pe un suport "tradițional". Televiziunea. Un mic studiu de caz arată creșteri uriașe pe conturile de Instagram ale actorilor principali din serialul Sacrificiul de pe Antena 1.

De la mii, la zeci și chiar sute de mii de urmăritori în câteva luni.

Publicitate

Oana Cârmaciu, Denis Hanganu și Daniel Nuță, cei trei protagoniști din producția Ruxandrei Ion, au câștigat o popularitate mare pe online în cele trei luni în care au apărut pe TV.

Cât a „crescut” fiecare, de la începutul lunii septembrie până la începutului lui decembrie când s-a terminat primul sezon al serialului:

 • Oana Cârmaciu a avut cel mai mare impact. A urcat de la 15.000 de urmăritori, în septembrie, la aproximativ 120.000 la finalul primului sezon.
 • Denis Hanganu a depășit și el 100.000 de followerși în cele trei luni de serial. Creșterea a fost și la el destul de mare, în condițiile în care, în septembrie actorul nu trecea de 10.000 de urmăritori.
 • O creștere a înregistrat și contul de Instagram al lui Daniel Nuță, care a urcat de la 5.000, la aproape 25.000 de urmăritori.

FOTO. De unde au plecat și unde au ajuns 

Sezonul doi va debuta la începutul acestui an, cu un nume nou „Sacrificiul: Alegerea”.

Serialul prezintă mai multe povești paralele (o familie de romi înstăriți - cu Mihai Gruia Sandu cap de familie, un cuplu de medici tineri, o familie bogată, dar cu probleme de cuplu și viață dublă - Claudiu Istodor și Maia Morgenstern și o familie modestă, cu probleme financiare). 

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • n-am auzit niciodata de ei... nici de serial. e drept, nu ma uit la antene, dar macar de alte seriale romanesti la care tot nu ma uit, am mai citit pe net, gen vlad.
 • Daca tot ati vrut sa faceti studiu de caz, trebuia sa luati concurentii de la Puterea Dragostei, nu actorasii astia. Aia au plecat in emisiune cu 2, 3 mii de folowersi iar acum unii au si 500 de mii
 • @geo Eu la toate proiectele lui Ruxandra Ion m-am uitat inclusiv acum ! Nu contează că este Antena 1 atâta timp cât Ruxandra Ion produce acolo !
 • la noi "vedetele" cumpara followers si views cu mare succes.
  uitati-va la raportul dintre numarul de comentarii si numarul de followers. o sa vedeti ca la 1-2M followers au cate 5 comentarii per post. imposibil. va garantez ca Andreea Mantea sau Andreea Balan au in realitate de cel putin 3x mai putini abonati reali. la vedetutele barbati, gen Dorian, treaba sta la fel.
  o alta indicatie e numarul de like-uri per post. multe postari au cate 500 like-uri, apoi vine una cu 50k, apoi iar multe fara like-uri. desi nu e nicio diferenta intre postari, ca subiect sunt aproape identice.
  ca mai toate lucrurile in RO, online-ul e si el un fals, puteti sa-l ignorati linistiti.
 • Nu sunt asa sigur ca are legatura doar cu televiziunea clasica. Antena isi urca toate productiile pe youtube, ba mai mult cumpara si multe reclame care sa le promoveze, din ce am observat. Prezenta asta in online ajuta mult mai mult decat faptul ca e la tv.
 • In acest serial numeni nu are o casa modesta. Cea mai modesta familie este a Elenei, iar casa apartine in realitate Patriziei Paglieri. Este cam ciudat ca toti se plang de bani, dar ar putea sa stea in aceeasi casa lejer, dar ce sa faci... buget mare, idei putine. Finalul extrem de dezamagitor, nimeni fericit, toti bolnavi sau saraci, cei mai multi apuca drumul strainatatii sa se "refaca" financiar, nicio satisfactie pentru telespectator, doar o zeama lunga sa-l faca pe om sa se uite la urmatorul sezon. Telespectatorul nu-i prost, stie cand este dus de nas si nu se mai uita la astfel de seriale in care totul este amanat pana in ultimele 10 minute ale ultimului episod din ultimul sezon.

Trimite un comentariu