Skip to main content

Mircea Radu, pe scena Operei, alături de Andra. Cu ce ocazie?

 
Mircea Radu, pe scena Operei, alături de Andra. Cu ce ocazie?

Ipostază mai puțin obișnuită pentru realizatorul TV Mircea Radu. El a cântat pe scena Operei Naționale, alături de Andra. Cu ce ocazie?

Publicitate

Înainte, ce spune realizatorul despre cum a ajuns să cânte.

Mircea Radu, pentru Paginademedia.ro:

"În specialul de Crăciun, de la Opera Română, Cătălin Măruță și Andra m-au invitat să cânt un colind pe scena împreună cu Andra, iar asta este o chestiune extraordinără".

A mai cântat?

"E pentru prima dată când urc pe scenă în calitatea de cântăreț cu una dintre marile voci ale României", spune Mircea Radu.

Concert caritabil

Spectacolul în care a cântat Mircea Radu a avut loc luni seara și a fost un concert caritabil.

Andra și invitații săi, alături de Orchestra Simfonică București, au concertat în fața a peste 800 de invitați, companii și vedete, în beneficiul pacienților de la HOSPICE Casa Speranței. Prezentator: Cristian Leonte.

30 de companii au donat, în total 205.000 de euro pentru Hospice Casa Speranței. Proiectul a fost inițiat de Carrefour.

Proiect cu tineri cu Sindrom Down

Mircea Radu va apărea într-o nouă emisiune, pe TVR, începând din 23 decembrie. Formatul este unul atipic pentru piața de divertisment: un reality show în care opt tineri cu sindrom Down pornesc într-o călătorie prin țară.

„Omul care prezintă un astfel de format trebuie să știe să asculte și să fie empatic”, spune Mircea Radu despre noul proiect pe care-l va prezenta la TVR 1 într-un interviu acordat Paginademedia.ro.

„Down the Road – Aventura este un show de emoție și care va reuși să schimbe percepții. Eu și echipa ne-am făcut meseria cu cele mai curate gânduri, iar dacă asta se simte și trece dincolo de ecran cred că se va simți și în audiențe”, a fost răspunsul prezentatorului TV la întrebare legată de impactul pe care îl va avea reality show-ul. 

Detalii despre noul format prezentat de Mircea Radu pe TVR, aici.

Citește și: INTERVIU. Mircea Radu, despre emisiunea cu tineri cu Sindrom Down: „E un show de emoție. Era absolut istovitor la filmări, dar foarte frumos”

 

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu