Skip to main content

Sărbătorile la TV. Special Las Fierbinți, pe Pro TV, filme Disney pe Antena 1 și „tradiționalul” serial turcesc la Kanal D

 
Sărbătorile la TV. Special Las Fierbinți, pe Pro TV, filme Disney pe Antena 1 și „tradiționalul” serial turcesc la Kanal D

Sărbătorile de iarnă se văd la TV. Antena 1, Kanal D și Pro TV au pregătit programe speciale de sărbători. 

Cenușăreasa, Frumoasa și bestia, episod special din Las Fierbinți sunt doar câteva dintre producțiile pe care le-au pregătit cele trei mari generaliste pentru zilele de Crăciun. 

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă programele din Ajun și din ziua de Crăciun, de la Pro TV, Antena 1 și Kanal D.

Citește șiSărbătorile la TV. Emisiunea lui Mircea Radu debutează la TVR 1 înainte de Crăciun. Ce alte show-uri se văd de sărbători la TVR

Pro TV face Ajunul în Las Fierbinți, Crăciunul, în Universul Marvel

Prime-time-ul Pro TV este dominat, ca în fiecare an de sărbători, de filme. În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, televiziunea a pregătit un episod special, de două ore, din serialul de comedie Las Fierbinți, ce va fi difuzat de la ora 20.30. 

În ziua de Crăciun, Pro TV va difuza filme de sezon în prima parte a zilei, iar în prime-time a programat un blockbuster

 • 8.15 - Singur acasă 4
 • 10.00 - Epoca de gheață: Ploaie de meteoriți
 • 12.00 - O coroană de Crăciun
 • 14.00 - Crăciun cu scântei
 • 16.00 - Pinguinii domnului Popper
 • 20.30 - Răzbunătorii: Războiul infinitului

Crăciun Disney la Antena 1. Nu lipsește nici concertul lui Ștefan Bănică

Antena 1 sărbătorește Crăciunul cu filme animate din universul Disney și ediții speciale ale emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, difuzate în perioada 23 - 26 decembrie.

Răzvan Simion: „Pentru că nu ne-am decis dacă este la modă să petreci Crăciunul tradițional românește, cu porc, șorici și salată boeuf, am împărțit platoul în două – o parte cu soare, plajă și un Moș Crăciun mai excentric și cealaltă tradițională, așa cum am văzut în copilărie. Pot să vă spun doar că Dani este Moș Crăciun anul acesta, unul mai cu stil”, a declarat Răzvan Simion.

În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, postul a programat filmul animat „Frumoasa și Bestia”, varianta din 1991, cu Robby Benson și Paige O'Hara, premiată cu trei Oscaruri și patru Globuri de Aur. Producția va fi difuzată de la ora 20.00. 

Comedia „Cine este Moș Crăciun” va fi imediat după animația Disney, de la ora 21:45

În ziua de Crăciun:

„Cenușăreasa” se vede de la ora 20:00, pe 25 decembrie.

Drama romantică „Îndrãgostiţi pentru totdeauna” va fi pe post de la 22:00. 

A doua zi de Crăciun:

„Tata în rãzboi cu… tata 2” va fi programat în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de la ora 20:00

„Cronicile din Narnia” va fi pe Antena 1 de la ora 22.00.

Kanal D. Crăciun cu „tradiționalul” serial turcesc și filme cu Povestea nașterii lui Iisus

De sărbători, Kanal D păstrează în prime-time „tradiționalul” serial turcesc. Seară de seară, postul va avea, de la 20.00 serialul Gulperi, cu cifre bune de audiență pentru postul TV. 

În seara de Ajun și cea de Crăciun, postul TV a programat, de la 23.30 filmul „Familia Sfântă” - Cine erau, cu adevărat, Iosif și Maria și Povestea nașterii lui Iisus.
 

Citește șiDe sărbători la TV. Patru documentare și un concert, de Crăciun la B1 TV

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • *** *** pe canal d un fel de vechi protv adus la actualitate fara filme turcești cu roata aia a norocului a lor
 • Ce păcat că nu difuzează Mosul cel rau 2 astăzi după Las Fierbinți sau maine seară de la ora 20:30 !! Lipsește din grila PRO TV filmul : Super Party la Birou !
 • @mile, tu nu intelegi ca femeile (indiferent de varsta) sunt adevaratul public comercial. Ce cumpara barbatii pentru ei? Samponul lui Cristiano Ronaldo? Deodorantul aluia care merge invers pe cal?
 • Continuă dacă vor oamenii , dacă nu faci cat de cat rating, nu are ce să caute un grila, ce ai tu împotriva, deocamdată sunt foarte vizionate , iar tu le copiezi
 • Uite și un netflixat aici! Platforma aceea are multe seriale și filme, dar ei îți recomandă doar serialele lor proaste și filmele de doi bani în stilul celor de pe pro tv de duminică după-amiază. Programul de sărbători este ok pe pro tv și antena 1, iar Kanal D, vor mai trage cu telenovelele până se vor sătura babele de turcă, așa cum s-a întâmplat și cu telenovelele din vest.
 • Bine ca exista Netflix am ce vedea nu porcarii de la Marvel sau Las Fierbinti sau mereu vesnicele desene animate de la Disney difuzte si redifuzate sau seriale turcesti de cea mai joasa speta
 • Bine zis marian... In stire scrie: Paginademedia.ro prezintă programele din Ajun și din ziua de Crăciun, de la Pro TV, Antena 1 și Kanal D.
  Dar la Antena 1 a scris si A doua zi de Crăciun. De Pro TV sau Kanal D nimic ?
 • Iar a doua zi de Craciun, Pro TV are concert Andra si seara un film mai nou, Valerian (2017).
 • Si pro are programe a douazi de Craciun un film in premiera precum si concert Andra , la fel si Kanal d , nu mai promovati numai antena se vede cine a scris textul acelasi om al antenei

Trimite un comentariu