Skip to main content

Sărbătorile la TV. Special Las Fierbinţi, pe Pro TV, filme Disney pe Antena 1 şi „tradiţionalul” serial turcesc la Kanal D

 
Sărbătorile la TV. Special Las Fierbinţi, pe Pro TV, filme Disney pe Antena 1 şi „tradiţionalul” serial turcesc la Kanal D

Sărbătorile de iarnă se văd la TV. Antena 1, Kanal D şi Pro TV au pregătit programe speciale de sărbători.

Publicitate

Cenuşăreasa, Frumoasa şi bestia, episod special din Las Fierbinţi sunt doar câteva dintre producţiile pe care le-au pregătit cele trei mari generaliste pentru zilele de Crăciun.

Paginademedia.ro prezintă programele din Ajun şi din ziua de Crăciun, de la Pro TV, Antena 1 şi Kanal D.

Citeşte şi: Sărbătorile la TV. Emisiunea lui Mircea Radu debutează la TVR 1 înainte de Crăciun. Ce alte show-uri se văd de sărbători la TVR

Pro TV face Ajunul în Las Fierbinţi, Crăciunul, în Universul Marvel

Prime-time-ul Pro TV este dominat, ca în fiecare an de sărbători, de filme. În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, televiziunea a pregătit un episod special, de două ore, din serialul de comedie Las Fierbinţi, ce va fi difuzat de la ora 20.30.

În ziua de Crăciun, Pro TV va difuza filme de sezon în prima parte a zilei, iar în prime-time a programat un blockbuster

  • 8.15 - Singur acasă 4
  • 10.00 - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi
  • 12.00 - O coroană de Crăciun
  • 14.00 - Crăciun cu scântei
  • 16.00 - Pinguinii domnului Popper
  • 20.30 - Răzbunătorii: Războiul infinitului

Crăciun Disney la Antena 1. Nu lipseşte nici concertul lui Ştefan Bănică

Antena 1 sărbătoreşte Crăciunul cu filme animate din universul Disney şi ediţii speciale ale emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani, difuzate în perioada 23 - 26 decembrie.

Răzvan Simion: „Pentru că nu ne-am decis dacă este la modă să petreci Crăciunul tradiţional româneşte, cu porc, şorici şi salată boeuf, am împărţit platoul în două – o parte cu soare, plajă şi un Moş Crăciun mai excentric şi cealaltă tradiţională, aşa cum am văzut în copilărie. Pot să vă spun doar că Dani este Moş Crăciun anul acesta, unul mai cu stil”, a declarat Răzvan Simion.

În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, postul a programat filmul animat „Frumoasa şi Bestia”, varianta din 1991, cu Robby Benson şi Paige O'Hara, premiată cu trei Oscaruri şi patru Globuri de Aur. Producţia va fi difuzată de la ora 20.00.

Comedia „Cine este Moş Crăciun” va fi imediat după animaţia Disney, de la ora 21:45

În ziua de Crăciun:

„Cenuşăreasa” se vede de la ora 20:00, pe 25 decembrie.

Drama romantică „Îndrãgostiţi pentru totdeauna” va fi pe post de la 22:00.

A doua zi de Crăciun:

„Tata în rãzboi cu… tata 2” va fi programat în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de la ora 20:00

„Cronicile din Narnia” va fi pe Antena 1 de la ora 22.00.

Kanal D. Crăciun cu „tradiţionalul” serial turcesc şi filme cu Povestea naşterii lui Iisus

De sărbători, Kanal D păstrează în prime-time „tradiţionalul” serial turcesc. Seară de seară, postul va avea, de la 20.00 serialul Gulperi, cu cifre bune de audienţă pentru postul TV.

În seara de Ajun şi cea de Crăciun, postul TV a programat, de la 23.30 filmul „Familia Sfântă” - Cine erau, cu adevărat, Iosif şi Maria şi Povestea naşterii lui Iisus.

Citeşte şi: De sărbători la TV. Patru documentare şi un concert, de Crăciun la B1 TV

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    *** *** pe canal d un fel de vechi protv adus la actualitate fara filme turcești cu roata aia a norocului a lor
  • d d
    Ce vor antenistii, se mută unde
  • Valentin Valentin
    Ce păcat că nu difuzează Mosul cel rau 2 astăzi după Las Fierbinți sau maine seară de la ora 20:30 !! Lipsește din grila PRO TV filmul : Super Party la Birou !
  • j8 j8
    @mile, tu nu intelegi ca femeile (indiferent de varsta) sunt adevaratul public comercial. Ce cumpara barbatii pentru ei? Samponul lui Cristiano Ronaldo? Deodorantul aluia care merge invers pe cal?
  • Mile Mile
    Continuă dacă vor oamenii , dacă nu faci cat de cat rating, nu are ce să caute un grila, ce ai tu împotriva, deocamdată sunt foarte vizionate , iar tu le copiezi
  • mile mile
    nu trebuie sa fie lideri, dar sunt ieftine , se adreseaza insa doar femeilor
  • D D
    Dar telenovele stau bine pe national (pensionarii). Foarte rar lider pe comercial.
  • Mile Mile
    Telenovele vor fi întotdeauna, peste tot
  • Șerban Șerban
    Uite și un netflixat aici! Platforma aceea are multe seriale și filme, dar ei îți recomandă doar serialele lor proaste și filmele de doi bani în stilul celor de pe pro tv de duminică după-amiază. Programul de sărbători este ok pe pro tv și antena 1, iar Kanal D, vor mai trage cu telenovelele până se vor sătura babele de turcă, așa cum s-a întâmplat și cu telenovelele din vest.
  • D D
    Iar a apărut slugoiul Mile. Sa vedem cine cedeaza primul...
  • Mile Mile
    Iar au apărut slugoii
  • claudiiu claudiiu
    Bine ca exista Netflix am ce vedea nu porcarii de la Marvel sau Las Fierbinti sau mereu vesnicele desene animate de la Disney difuzte si redifuzate sau seriale turcesti de cea mai joasa speta
  • D D
    Bine zis marian... In stire scrie: Paginademedia.ro prezintă programele din Ajun și din ziua de Crăciun, de la Pro TV, Antena 1 și Kanal D.
    Dar la Antena 1 a scris si A doua zi de Crăciun. De Pro TV sau Kanal D nimic ?
  • D D
    Iar a doua zi de Craciun, Pro TV are concert Andra si seara un film mai nou, Valerian (2017).
  • marian marian
    Si pro are programe a douazi de Craciun un film in premiera precum si concert Andra , la fel si Kanal d , nu mai promovati numai antena se vede cine a scris textul acelasi om al antenei

Trimite un comentariu

sus