Skip to main content

The Irishman. Ce audiențe a avut filmul lui Scorsese în prima săptămână

 
The Irishman. Ce audiențe a avut filmul lui Scorsese în prima săptămână

Filmul The Irishman, primele audiențe. Platforma Netflix a anunțat primele rezultate de audiență ale filmului The Irishman, regizat de Martin Scorsese, cu Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci. 

Conform Netflix, filmul a fost urmărit, în prima săptămână de la lansare, de peste 26,4 milioane de conturi ale platformei video. Cifrele sunt apropiate de cele obținute de Bird Box, film cu Sandra Bullock în rol principal, notează The Verge

Publicitate

Ted Sarandos, șeful conținutului Netflix, a explicat că cei 26,4 milioane de conturi au urmărit cel puțin 70% din The Irishman. În plus, cifrele țin exclusiv de vizionarea pe platforma video, dar nu sunt incluse și cele obținute în cinematografe, unde The Irishman a fost difuzat timp de o lună. 

Anunțul vine după ce compania de măsurare a audienței Nielsen a venit cu alte cifre. În primele cinci zile de la premieră, The Irishman ar fi fost urmărit de 13,2 milioane de persoane, conform estimărilor Nielsen. 

The Irishman este o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial spusă prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc și asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX.

O poveste care se întinde pe parcursul a câteva decenii, filmul urmărește unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană; dispariția legendarului șef de sindicat Jimmy Hoffa și prezintă o călătorie extraordinară prin coridoarele ascunse ale crimei organizate: modul de funcționare, rivalitățile și legăturile cu politica.

Producția este o adaptare a romanului biografic „I Heard You Paint Houses”, semnat de Charles Brand, care are la bază o serie de interviuri cu Frank Sheeran (poreclit „The Irishman”), un fost boss al mafiei. „I Heard You Paint Houses” este primul lucru pe care Jimmy Hoffa i l-a spus lui Sheeran. Acesta este un limbaj codificat folosit de mafie, „To paint a house” („A vărui o casă”) înseamnă a ucide.

Citește și: 

VIDEO. Marele pariu Netflix: The Irishman, un film ce-i reunește pe Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci, sub bagheta lui Martin Scorsese. Detaliile producției

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Audientele Nielsen se refereau la americani. Asta este probabil cifra pentru toata planeta. Articolul este foarte neclar.

Trimite un comentariu