Skip to main content

The Irishman. Ce audienţe a avut filmul lui Scorsese în prima săptămână

 
The Irishman. Ce audienţe a avut filmul lui Scorsese în prima săptămână

Filmul The Irishman, primele audienţe. Platforma Netflix a anunţat primele rezultate de audienţă ale filmului The Irishman, regizat de Martin Scorsese, cu Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci.

Publicitate

Conform Netflix, filmul a fost urmărit, în prima săptămână de la lansare, de peste 26,4 milioane de conturi ale platformei video. Cifrele sunt apropiate de cele obţinute de Bird Box, film cu Sandra Bullock în rol principal, notează The Verge.

Ted Sarandos, şeful conţinutului Netflix, a explicat că cei 26,4 milioane de conturi au urmărit cel puţin 70% din The Irishman. În plus, cifrele ţin exclusiv de vizionarea pe platforma video, dar nu sunt incluse şi cele obţinute în cinematografe, unde The Irishman a fost difuzat timp de o lună.

Anunţul vine după ce compania de măsurare a audienţei Nielsen a venit cu alte cifre. În primele cinci zile de la premieră, The Irishman ar fi fost urmărit de 13,2 milioane de persoane, conform estimărilor Nielsen.

The Irishman este o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial spusă prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc şi asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX.

O poveste care se întinde pe parcursul a câteva decenii, filmul urmăreşte unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană; dispariţia legendarului şef de sindicat Jimmy Hoffa şi prezintă o călătorie extraordinară prin coridoarele ascunse ale crimei organizate: modul de funcţionare, rivalităţile şi legăturile cu politica.

Producţia este o adaptare a romanului biografic „I Heard You Paint Houses”, semnat de Charles Brand, care are la bază o serie de interviuri cu Frank Sheeran (poreclit „The Irishman”), un fost boss al mafiei. „I Heard You Paint Houses” este primul lucru pe care Jimmy Hoffa i l-a spus lui Sheeran. Acesta este un limbaj codificat folosit de mafie, „To paint a house” („A vărui o casă”) înseamnă a ucide.

Citeşte şi:

VIDEO. Marele pariu Netflix: The Irishman, un film ce-i reuneşte pe Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci, sub bagheta lui Martin Scorsese. Detaliile producţiei

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    Audientele Nielsen se refereau la americani. Asta este probabil cifra pentru toata planeta. Articolul este foarte neclar.

Trimite un comentariu

sus