Skip to main content

VIDEO. „Eu sunt acționar minoritar la Biziday” - Moise Guran. Ce se întâmplă cu aplicația Biziday, după intrarea sa în politică?

 
VIDEO. „Eu sunt acționar minoritar la Biziday” - Moise Guran. Ce se întâmplă cu aplicația Biziday, după intrarea sa în politică?

„Conținutul editorial al Biziday nu va fi afectat de această decizie”, arată un mesaj al jurnaliștilor Biziday, după anunțul lui Moise Guran care lăsa presa pentru politică. 

Publicitate

Aceștia continuă:

„Jurnaliștii Biziday vor continua să își desfășoare activitatea imparțial, fără influențe politice”, completează reprezentanții aplicației. 

Platforma funcționează ca un agregator de știri care adună și triază știri interne și externe, din mai multe surse.

Aplicația de știri, lansată de Moise Guran în decembrie 2016, va funcționa în continuare, și după intrarea lui Guran în politică.

Guran, despre Biziday: „Eu sunt acționar minoritar la Biziday”

Fostul jurnalist a vorbit despre aplicația Biziday în ultima emisiune pe care a făcut-o, astăzi, la Europa FM. Guran spune că aplicația va funcționa ca și până acum: 

Eu sunt acționar minoritar la Biziday, de aproximativ un an și ceva. Aplicația funcționează fără mine, eu am cedat pachetul majoritar de acțiuni (pachetul de control), colegilor mei din echipă, cei cu care am construit aplicația.

Decizile sunt luate de ei. Eu aflu ce se întâmplă cu aplicația de la ei. Biziday va rămâne o platformă obiectivă în continuare”, a spus Moise Guran în ultima ediție de România în direct, emisiunea sa de la Europa FM.

Reamintim că ieri, jurnalistul Moise Guran a anunțat oficial că renunță la meseria de jurnalist pentru o carieră în zona politică.

VIDEO. Ultima Ediție Romania In Direct cu Moise Guran

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu