Skip to main content

VIDEO. „Eu sunt acţionar minoritar la Biziday” - Moise Guran. Ce se întâmplă cu aplicaţia Biziday, după intrarea sa în politică?

 
VIDEO. „Eu sunt acţionar minoritar la Biziday” - Moise Guran. Ce se întâmplă cu aplicaţia Biziday, după intrarea sa în politică?

„Conţinutul editorial al Biziday nu va fi afectat de această decizie”, arată un mesaj al jurnaliştilor Biziday, după anunţul lui Moise Guran care lăsa presa pentru politică.

Publicitate

Aceştia continuă:

„Jurnaliştii Biziday vor continua să îşi desfăşoare activitatea imparţial, fără influenţe politice”, completează reprezentanţii aplicaţiei.

Platforma funcţionează ca un agregator de ştiri care adună şi triază ştiri interne şi externe, din mai multe surse.

Aplicaţia de ştiri, lansată de Moise Guran în decembrie 2016, va funcţiona în continuare, şi după intrarea lui Guran în politică.

Guran, despre Biziday: „Eu sunt acţionar minoritar la Biziday”

Fostul jurnalist a vorbit despre aplicaţia Biziday în ultima emisiune pe care a făcut-o, astăzi, la Europa FM. Guran spune că aplicaţia va funcţiona ca şi până acum:

Eu sunt acţionar minoritar la Biziday, de aproximativ un an şi ceva. Aplicaţia funcţionează fără mine, eu am cedat pachetul majoritar de acţiuni (pachetul de control), colegilor mei din echipă, cei cu care am construit aplicaţia.

Decizile sunt luate de ei. Eu aflu ce se întâmplă cu aplicaţia de la ei. Biziday va rămâne o platformă obiectivă în continuare”, a spus Moise Guran în ultima ediţie de România în direct, emisiunea sa de la Europa FM.

Reamintim că ieri, jurnalistul Moise Guran a anunţat oficial că renunţă la meseria de jurnalist pentru o carieră în zona politică.

VIDEO. Ultima Ediţie Romania In Direct cu Moise Guran

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Al banu Al banu
    Tu să fi sănătos, Muran!
  • Al Al
    Tu să fi sănătos, Muran!
  • Al Al
    Tu să fi sănătos, Muran!

Trimite un comentariu

sus