Skip to main content

Eurosport 4K va fi și pe RCS, în pachet cu Digi 4K. La ce preț

 
Eurosport 4K va fi și pe RCS, în pachet cu Digi 4K. La ce preț

Eurosport 4K, canal al companiei Discovery, intră din 17 ianuarie și în rețeaua RCS, după anunțul făcut de Vodafone - UPC. 

Canalul de sport cu emisie Ultra HD va fi parte dintr-un pachet special alături de Digi 4K.  

Publicitate

Abonații Digi TV care au deja activată extraopțiunea Digi4K vor avea acces și la Eurosport 4K. În cazul clienților care doresc să își activeze această extraopțiune, pachetul 4K va fi disponibil la prețul de 5 lei/ lună (inclusiv TVA), anunță compania RCS.

Digi 4K poate fi găsit pe poziția 200 din grila de programe Digi TV, iar Eurosport 4K se va afla pe poziția 201. Activarea extraopțiunii se poate realiza fie din contul individual de pe digiromania.ro sau prin Serviciul de Relații cu clienți, fie în rețeaua de magazine și puncte de vânzare Digi.

Digi 4K este primul canal Ultra HD lansat în România în noiembrie 2018. Canalul a difuzat până acum meciuri din competiții precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Bundesliga, Formula 1 și altele, dar și documentare.

Eurosport 4K va difuza competiții precum turneele de tenis de Mare Șlem, Tururile Cicliste, Jocurile Olimpice de Vară, snooker, sporturi de iarnă și multe altele. 

Citește și: 

Eurosport 4K intră oficial în România în rețeaua UPC

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Vreti a vedeti un 4K de calitate? Priviti o transmisiune din UEFA Champions League pe DIgi4K. Cu Eurosport e o alta poveste, ei au suficienti bani sa experimenteze pe spinarea abonatilor, sau intins intr-atat incat nici nu se vor obosi sa raspunda intrebarilor puse de acestia.
  • După mai bine de o lună de introducere în grila de programe, la Eurosport 4K nu s-a schimbat nimic în bine. Unii văd bine (spun ei), dar cei mai mulți văd imaginea întunecată, sub standardele HD, nu mai vorbim de 4K. Nu ne referim aici la cei cu televizoare vechi, ci la cei cu televizoare din generațiile ultimilor 2-3 ani care sunt conforme cu standardul 4k HDR și HLG. La lipsa de respect a Eurosport care nu are nici o reacție trebuie răspuns printr-un boicot al acestui canal 4K care este o bătaie de joc și o escrocherie care nu are nimic în comun cu ceea ce pretinde că este.
  • Problema este la Eurosport. Din alte surse, 4K /HLG se vede perfect. Inclusiv imaginea înregistrată pe un stick a aceluiași Eurosport 4K, se vede perfect. Deci problema nu este a televizorului, ci a sursei.
  • Nimeni nu știe ce specificații trebuie să aibă un televizor nou dacă îl cumpără acum pentru a avea certitudinea că acela va vedea așa cum trebuie Eurosport 4k. Pentru că multe din cele ale căror specificații conțin 4K, HDR10 și HLG au de fapt probleme .
  • Din păcate Eurosport 4K nu are implementat HLG, iar aici apare confuzia receptoarelor tv 4k chiar și de ultimă generație care nu îl detectează automat deși ar trebui, rezultând o imagine mai întunecată și niște culori mai șterse. Cu un viitor update de firmware, o parte dintre acestea își pot rezolva problema, Alte televizoare însă, incompatibile cu HLG ,vor trebui înlocuite.
  • A fost băgat la digi si azi,fără să plătesc ceva suplimentar
    Nu am televizor 4k deci imi merge doar audio,ca radiourile,pe cand digi4k nu
    Merge cu o rescanare

Trimite un comentariu