Skip to main content

Eurosport 4K va fi şi pe RCS, în pachet cu Digi 4K. La ce preţ

 
Eurosport 4K va fi şi pe RCS, în pachet cu Digi 4K. La ce preţ

Eurosport 4K, canal al companiei Discovery, intră din 17 ianuarie şi în reţeaua RCS, după anunţul făcut de Vodafone - UPC.

Publicitate

Canalul de sport cu emisie Ultra HD va fi parte dintr-un pachet special alături de Digi 4K.

Abonaţii Digi TV care au deja activată extraopţiunea Digi4K vor avea acces şi la Eurosport 4K. În cazul clienţilor care doresc să îşi activeze această extraopţiune, pachetul 4K va fi disponibil la preţul de 5 lei/ lună (inclusiv TVA), anunţă compania RCS.

Digi 4K poate fi găsit pe poziţia 200 din grila de programe Digi TV, iar Eurosport 4K se va afla pe poziţia 201. Activarea extraopţiunii se poate realiza fie din contul individual de pe digiromania.ro sau prin Serviciul de Relaţii cu clienţi, fie în reţeaua de magazine şi puncte de vânzare Digi.

Digi 4K este primul canal Ultra HD lansat în România în noiembrie 2018. Canalul a difuzat până acum meciuri din competiţii precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Bundesliga, Formula 1 şi altele, dar şi documentare.

Eurosport 4K va difuza competiţii precum turneele de tenis de Mare Şlem, Tururile Cicliste, Jocurile Olimpice de Vară, snooker, sporturi de iarnă şi multe altele.

Citeşte şi:

Eurosport 4K intră oficial în România în reţeaua UPC

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ben Ben
    După un an de dezamăgire, am renunțat la acest așazis Eurosport 4K. Din punctul meu de vedere este o țeapă.Cine nu e de acord, atunci să cotizeze spre a le întreține nesimțirea și iluzia că ar emite cu adevărat 4K.
  • Ictav Ictav
    Vreti a vedeti un 4K de calitate? Priviti o transmisiune din UEFA Champions League pe DIgi4K. Cu Eurosport e o alta poveste, ei au suficienti bani sa experimenteze pe spinarea abonatilor, sau intins intr-atat incat nici nu se vor obosi sa raspunda intrebarilor puse de acestia.
  • Viorel Viorel
    După mai bine de o lună de introducere în grila de programe, la Eurosport 4K nu s-a schimbat nimic în bine. Unii văd bine (spun ei), dar cei mai mulți văd imaginea întunecată, sub standardele HD, nu mai vorbim de 4K. Nu ne referim aici la cei cu televizoare vechi, ci la cei cu televizoare din generațiile ultimilor 2-3 ani care sunt conforme cu standardul 4k HDR și HLG. La lipsa de respect a Eurosport care nu are nici o reacție trebuie răspuns printr-un boicot al acestui canal 4K care este o bătaie de joc și o escrocherie care nu are nimic în comun cu ceea ce pretinde că este.
  • Geo Geo
    Problema este la Eurosport. Din alte surse, 4K /HLG se vede perfect. Inclusiv imaginea înregistrată pe un stick a aceluiași Eurosport 4K, se vede perfect. Deci problema nu este a televizorului, ci a sursei.
  • Ionut Ionut
    Nimeni nu știe ce specificații trebuie să aibă un televizor nou dacă îl cumpără acum pentru a avea certitudinea că acela va vedea așa cum trebuie Eurosport 4k. Pentru că multe din cele ale căror specificații conțin 4K, HDR10 și HLG au de fapt probleme .
  • Mihai Mihai
    Scuze, am vrut sa spun ca are implementat HLG.
  • Mihai Mihai
    Din păcate Eurosport 4K nu are implementat HLG, iar aici apare confuzia receptoarelor tv 4k chiar și de ultimă generație care nu îl detectează automat deși ar trebui, rezultând o imagine mai întunecată și niște culori mai șterse. Cu un viitor update de firmware, o parte dintre acestea își pot rezolva problema, Alte televizoare însă, incompatibile cu HLG ,vor trebui înlocuite.
  • Victor Victor
    Deși se spune că are și HDR, calitatea Eurosport 4K este sub cea a Digi 4K fără HDR.
  • jk jk
    A fost băgat la digi si azi,fără să plătesc ceva suplimentar
    Nu am televizor 4k deci imi merge doar audio,ca radiourile,pe cand digi4k nu
    Merge cu o rescanare
  • tytytr tytytr
    Este grila Eurosport International deci nu vor fii meciuri din Premier League
  • descoperitu’ descoperitu’
    intrebari: care sunt programele efectiv produse si transmise in 4k; restul sunt doar upscale?; grila e identica cu aia HD sau cu aia cu EPL?
  • Mile Mile
    Foarte bine , discovery de ce fuge
  • shady shady
    La mine merge fara sa fiu abonat la Digi 4k, probabil e un demo gratuit.

Trimite un comentariu

sus