Skip to main content

EXCLUSIV. Val de plecări de la Realitatea Plus. Cine pleacă şi unde se duce? Sunt editori, reporteri şi operatori

 
EXCLUSIV. Val de plecări de la Realitatea Plus. Cine pleacă şi unde se duce? Sunt editori, reporteri şi operatori

Realitatea Plus, minus în redacţie. Val de plecări de la postul Realitatea Plus în ultima lună. Redactori, reporteri, editori şi operatori lasă staţia de ştiri sau au lăsat-o în ultima perioadă.

Publicitate

Totodată, de câteva zile a fost numit un nou redactor-şef, poziţie vacantă încă de anul trecut, când a plecat Ioana Răducă.

Paginademedia.ro trece în revistă plecările şi schimbările din ultima lună de la postul TV, dar şi pe cele care urmează:

Carmen Tudor, Editor of the Day, pleacă de la Realitatea. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, va ocupa o poziţie similară, dar la Digi 24.

Trei jurnalişti de la departamentul NewsDesk lasă Realitatea Plus, inclusiv şefa secţiei. Cine sunt cei trei? Este vorba de Andreea Sumanu (şef de secţie), de Alin Cîndea şi Bianca Păpureanu. Unde merg?

Toţi cei trei jurnalişti de la NewsDesk trec tot la Digi 24.

Plecare şi din rândul reporterilor. Mădălina Mihalache, care "acoperea" Partidul Social Democrat lasă Realitatea Plus pentru - potrivit informaţiilor Paginademedia.ro - Antena 3.

Şi o numire la vârful redacţiei Realitatea Plus. Noul redactor-şef al postului Realitatea Plus a fost numit Vlad Nichita. Înainte, a fost şeful editorilor şi EOD - Editor of the Day.

Vlad Nichita a lucrat în Realitatea TV din 2008, cu o mică pauză, de doi ani, la Adevărul. La postul TV a fost în departamentul de comunicare, apoi la secţia Teritoriu, editor general şi EOD. Înainte de Realitatea TV, a lucrat tot în trust, la agenţia de ştiri NewsIn.

Cine a mai plecat în ultima lună de la Realitatea Plus?

Raluca Mandoiu, redactor la emisiunea Denisei Rifai, a schimbat Realitatea Plus cu Observatorul Antenei 1. Operatorul Răzvan Bordei (soţul Ralucăi Mandoiu), a plecat şi el în Intact.

Tot în Intact s-a mutat şi un alt operator - Marian Mandache.

La începutul anului, Realitatea Plus a rămas şi fără alţi doi editori - Lucia Cujbă şi Mirona Simion - plecaţi la viitorul proiect de post de ştiri al lui Adrian Sârbu.

O plecare "de pe o zi pe alta" a avut loc la mijlocul lunii ianuarie. Subit, redacţia Realitatea Plus a aflat, printr-un mail, de o"modificare" de ultimă oră în structura de personal. Ziariştii au aflat, într-o seară, că Adriana Matei nu mai este EOD începând din ziua următoare, fără alte explicaţii.

Modificări sunt şi în structura emisiunilor:

  • Dimineaţa de ştiri a rămas, în timpul săptămânii, doar cu Florentina Bălăşoiu ca prezentator, fără colegul ei de până atunci, Raul Giuglea (care rămâne angajat al staţiei).
  • Gabriel Bălaşu prezintă o emisiune în timpul zilei (din această săptămână), împreună cu Alexandra Păcuraru (fiica lui Maricel Păcuraru, acţionar al postului).
  • Adrian Bucur prezintă, după ora 23, emisiunea Jocuri de putere, emisiunea pe care o prezenta Rareş Bogdan până să intre în politică.
  • Bogdan Muzgoci, fost prezentator al Dimineţii de ştiri în weekend, are talk-show-ul Fabrica, în weekend.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jim jim
    Mamăăă, se umple concurența de ”valori”. Un post de slugi agramate și arogante, care nu fac diferența intre informație, știre și comentariu. Bine, citind că mulți merg la Digi, se poate spune că rămân în mediu lor. Digi a început acceptabil, a continuat mediocru, iar acum, practic, nu mai există.
  • Nelutzu Nelutzu
    Trebe sustzinut Iohanis. Tot el va fi preotau la aprohodu realitatzi. Multzumim PDNL pentru TZICCUSURILE zilnice.(PSD tre sa ia notitze....) :) #ShiEuSuntLIFTIERA
  • Alin Alin
    Unde va mutați ba?Are ceva invitati!nu contează moderatorii. IAR DACA MUNCESC PE GRATIS TREABA LOR MAI BINE, nu zicea cineva ca e mai bine cu prosti care nu vor mult în trecut
  • geo geo
    Interesant ar fi fost de precizat și motivele pentru care pleacă atâția oameni.
    Unii chiar de valoare.
  • Crispo Crispo
    De fapt cred că Realitatea Plus va merge mai departe, chiar și cu oameni fără prea multă experiență, pentru că împrumută brandul unui post de televiziune care odinioară avea producții bune și era considerat teren neutru de către politicieni.

    Chiar și neplătiți, tinerii vor încerca să facă un lucru de calitate și să învețe televiziune.
  • Alin Alin
    Sigur ca pleaca pentru ca patronatul isi bate joc. Maresc salariile preferential si pun in functii toti novicii. S a demonetizat orice titulatura, orice meserie a devenit desueta prin angajarea unora luati efectiv de pe strada din punct de vedere profesional. Vor pleca si cei cativa care mai stiu meserie (nu ca toti cei care au plecat stiau) si sunt foarte curios cum va arata saraca realitatea....manele tv, family tv sau taraf.... Noi, telespectatorii, ne vom muta in alta parte, o sa aveti audienta 0, deja se vede demult ca profesionalismul este sub nivelul marii...

Trimite un comentariu

sus