Skip to main content

VIDEO SocialWeb. În sfârșit: Vom vorbi pe mesageria Instagram și pe PC-uri. Youtube și LinkedIn aduc noi funcții. Noutăți din social media

 
VIDEO SocialWeb. În sfârșit: Vom vorbi pe mesageria Instagram și pe PC-uri. Youtube și LinkedIn aduc noi funcții. Noutăți din social media
Foto | SocialWeb.com

VIDEO. Vom putea vorbi pe mesageria Instagram și pe desktop, nu doar pe telefon. Opțiune interesantă la Youtube: vei putea vedea tot ce a comentat un anumit utilizator pe un canal. Live-uri video și pe LinkedIn? Da, dar doar pentru companii.

Detalii, în continuare, în rubrica SocialWebNews, un parteneriat Paginademedia.ro-SocialWeb.ro.

Publicitate

Așteptarea a luat sfârșit. Mesageria Instagramului va putea fi folosită și pe desktop, nu doar pe telefoane. Practic, utilizatorii vor putea vorbi pe Instagram ca pe Facebook Messenger. 

Testele au început încă din februarie 2019, ne informează Cristina Avădănei de la SocialWeb.

Chiar și fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a recunoscut, într-o declarație pentru New York Times, că:

 „Mesajele private, grupurile și story-urile au fost cele trei zone cu cea mai rapidă creștere în comunicarea online.” 

Acesta e doar una dintre știrile săptămânii când vine vorba de social media și internet. Cristina Avădănei aduce astăzi și alte informații interesante:

  • Mai multă interacțiune între creatorii de conținut de pe Youtube și comentatorii de pe platformă. Vei putea vedea tot ce a comentat un anumit utilizator pe un canal.

Totodată, Youtube va permite creatorilor de conținut să aibă acces la informațiile publice ale unui utilizator care i-a comentat la un video. 

  • LinkeIn va permite paginilor de companie să facă live-uri în platformă. Până în acest moment, LinkedIn Live a fost disponibil doar în SUA. 
  • Instagram scoate butonul IGTV și face mai simplu uploadul de videouri în secțiunea Instagram TV. 
  • Tot aplicația din portofoliul Facebook va adăuga mai multe variante de Boomerang, inclusiv posibilitatea de a le scurtă. 

Materialul face parte din rubrica SocialWeb News, în parteneriat cu site-ul SocialWeb.ro

CARTE DE VIZITĂ. Cristina Avădănei a fondat site-ul SocialWeb.ro în urmă cu 10 ani. Lucrează în Social Media din 2008.

A pornit proiectul SocialWeb "din pasiunea pentru online și social media".

VIDEO. Știrile săptămânii în social media: Mesaje pe Instagram Web și live-uri pe LinkedIn

Citește și: VIDEO. NOU. SocialWeb, rubrică pe Paginademedia.ro. Ce e viral pe TikTok? De ce nu va mai merge WhatsApp pe milioane de telefoane?

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Aș vrea să mă ajutați să-mi recuperez pagina mea Instagram cu numele de utilizator Vani Isfan.Mam înscris în 2016 cu un număr de telefon pe care azi eu nu-l mai am.Am pierdut pagina și nu mai pot să recuperez din cauză că nu mai am numărul de telefon.

Trimite un comentariu