Skip to main content

VIDEO SocialWeb. Noutăţile social media: Atenţie la mailurile care par de la Netflix! De ce? Schimbări la Facebook: Messenger nu mai permite logarea în aplicaţie fără cont de Facebook

 
Foto | Marketingland.com
Foto | Marketingland.com

VIDEO. Ştirile săptămânii în social media, cu Cristina Avădănei de la SocialWeb, un nou episod. Ce aflăm?

Publicitate

Trebuie să aveţi mare grijă la mailurile care par de la Netflix! De ce, în episodul de astăzi.

Tot în filmul de astăzi, Cristina Avădănei ne spune cum se schimbă chat-ul Messenger şi ce noutăţi aduce Instagram pentru conturile business.

Materialul face parte din rubrica SocialWeb News, în parteneriat cu site-ul SocialWeb.ro. Noutăţiile săptămânii în social media, pe scurt:

  • Mare atenţie la mailurile care par de la Netflix!
  • Messenger a eliminat opţiunea prin care te puteai loga la chat fără un cont de Facebook. De acum, utilizatorii noi se pot loga la Messenger doar dacă au un cont de Facebook.
  • Facebook testează un nou layout pentru versiunea desktop. Va fi asemănător cu cel de pe mobil. Cum va arăta? Raspunsul, în clip.
  • Instagram va avea o serie de tool-uri şi opţiuni noi pentru conturile business:

- O opţiune nouă de pe Instagram se numeşte Age Gating. Mai exact, este un tool care limitează accesul utilizatorilor de la o anumită vârstă încolo la contul respectivului business.

Cristina Avădanei explică în detaliu schimbările şi cum afectează acestea interacţiunea utilizatorilor cu cele două platforme.

CARTE DE VIZITĂ. Cristina Avădănei a fondat site-ul SocialWeb.ro în urmă cu 10 ani. Lucrează în Social Media din 2008. A pornit proiectul SocialWeb "din pasiunea pentru online şi social media".

VIDEO. Ştirile săptămânii în social media: Schimbări pe Facebook Messenger şi Instagram

Citeşte şi: VIDEO. NOU. SocialWeb, rubrică pe Paginademedia.ro. Ce e viral pe TikTok? De ce nu va mai merge WhatsApp pe milioane de telefoane?

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus