Skip to main content

VIDEO SocialWeb. Noutățile social media: Atenție la mailurile care par de la Netflix! De ce? Schimbări la Facebook: Messenger nu mai permite logarea în aplicație fără cont de Facebook

 
VIDEO SocialWeb. Noutățile social media: Atenție la mailurile care par de la Netflix! De ce? Schimbări la Facebook: Messenger nu mai permite logarea în aplicație fără cont de Facebook
Foto | Marketingland.com

VIDEO. Știrile săptămânii în social media, cu Cristina Avădănei de la SocialWeb, un nou episod. Ce aflăm?

Publicitate

Trebuie să aveți mare grijă la mailurile care par de la Netflix! De ce, în episodul de astăzi.

Tot în filmul de astăzi, Cristina Avădănei ne spune cum se schimbă chat-ul Messenger și ce noutăți aduce Instagram pentru conturile business. 

Materialul face parte din rubrica SocialWeb News, în parteneriat cu site-ul SocialWeb.ro. Noutățiile săptămânii în social media, pe scurt:

  • Mare atenție la mailurile care par de la Netflix!
  • Messenger a eliminat opțiunea prin care te puteai loga la chat fără un cont de Facebook. De acum, utilizatorii noi se pot loga la Messenger doar dacă au un cont de Facebook.
  • Facebook testează un nou layout pentru versiunea desktop. Va fi asemănător cu cel de pe mobil. Cum va arăta? Raspunsul, în clip.
  • Instagram va avea o serie de tool-uri și opțiuni noi pentru conturile business:

- O opțiune nouă de pe Instagram se numește Age Gating. Mai exact, este un tool care limitează accesul utilizatorilor de la o anumită vârstă încolo la contul respectivului business.

Cristina Avădanei explică în detaliu schimbările și cum afectează acestea interacțiunea utilizatorilor cu cele două platforme. 

CARTE DE VIZITĂ. Cristina Avădănei a fondat site-ul SocialWeb.ro în urmă cu 10 ani. Lucrează în Social Media din 2008. A pornit proiectul SocialWeb "din pasiunea pentru online și social media".

VIDEO. Știrile săptămânii în social media: Schimbări pe Facebook Messenger și Instagram

Citește și: VIDEO. NOU. SocialWeb, rubrică pe Paginademedia.ro. Ce e viral pe TikTok? De ce nu va mai merge WhatsApp pe milioane de telefoane?

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu