Skip to main content

B1 TV difuzează primul documentar despre Coronavirus

 
B1 TV difuzează primul documentar despre Coronavirus

Postul B1 TV a achiziționat deja primul documentar despre noul coronavirus. Producția „Noul coronavirus, alertă globală”, lansat de televiziunea de stat din Singapore pe 19 februarie, va fi difuzat în weekend de televiziunea B1 TV. 

Documentarul a fost programat de B1 TV, sâmbătă, 29 februarie, de la ora 21.00. 

Publicitate

„Noul coronavirus, alertă globală” explică evoluția noului coronavirus de la apariție, în decembrie 2019, până în prezent, anunță B1 TV.

Acesta explică, totodată, ce măsuri de carantină au fost luate în China și include imagini și informații chiar din orașul chinez Wuhan, interviuri cu specialiști în boli infecțioase din Asia, medici din China și locuitori din Wuhan.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Buna seara ! Lazar Iulian ma numesc , 0745309635 , [email protected] , as dori sa revad emisiunile 360 grade cu Alina Badic din luna aprilie 2020 , contracost cumva , pentru ca nu reusesc sa la accesez altfel ! Sfatuiti-ma cum sa procedez . Va multumesc !
 • Aștept cu nerăbdare sâmbătă, 07.03.2020 emisiunea 360 de grade și ediție specială cu Alina Bădic, pe care o urmăresc cu mare interes de mai mulți ani
 • Va rugam sa ne spuneti,cand incepeti sa difuzati emisiunea 360 de grade si care e motivul pt care nu o mai difuzati?
 • Stiri pe surse: a fost si femeia in concediu in Italia, iar la revenire au băgat-o astia de la B1 in carantina.
  O sa apara saptamana viitoare -daca totul e ok, bineinteles
 • Nu inteleg de ce nu se mai difuzeaza emisiunea 360° nici la ora 16 si nici la ora 21 , nu a fost anuntat ca nu se mai difuzeaza.
 • Buna stimata redactie a televiziunii; B1 este OK, jurnalisti curajosi samd.
  Din strainatate vrem si horoscopul pe romaneste (cu reclamele n-avem ce face); suna mai bine pe limba noastra! Multumim!
 • Chiar nu va dati seama ca nimeni nu urmareste pistul B1 tv??? Singura emisiune valoroasă era 360°. De ce nu reluati cele 2 emisiuni ale Al unei Basic?
 • Cum dați reclame, puteați să anunțați și despre emisiunea 360 de grade că nu se va difuza!Asta este lipsă de respect față de cei ce urmăreau această emisiune!
 • Chiar nu are nimeni bunul simț să răspundă la întrebarea ,,ce se întâmplă cu emisiunea 360 de grade horoscop “ ? Chiar nu vă pasă de telespectatorii voștri ? Măcar puțin respect..

Trimite un comentariu