Skip to main content

B1 TV difuzează primul documentar despre Coronavirus

 
B1 TV difuzează primul documentar despre Coronavirus

Postul B1 TV a achiziţionat deja primul documentar despre noul coronavirus. Producţia „Noul coronavirus, alertă globală”, lansat de televiziunea de stat din Singapore pe 19 februarie, va fi difuzat în weekend de televiziunea B1 TV.

Publicitate

Documentarul a fost programat de B1 TV, sâmbătă, 29 februarie, de la ora 21.00.

„Noul coronavirus, alertă globală” explică evoluţia noului coronavirus de la apariţie, în decembrie 2019, până în prezent, anunţă B1 TV.

Acesta explică, totodată, ce măsuri de carantină au fost luate în China şi include imagini şi informaţii chiar din oraşul chinez Wuhan, interviuri cu specialişti în boli infecţioase din Asia, medici din China şi locuitori din Wuhan.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Capatina Despina Capatina Despina
  Astept reluarea emisiunii 360 grade,deosebit de utila noua,in aceasta perioada..corect era sa informati publicul,elegant si echidistant.
 • Marcel Marcel
  Wow, nu raspunde nimeni la motivul pentu care de doua saptamani aceasta emisiune nu ami este difuzata
 • Dobrici Mihaela Dobrici Mihaela
  Astept emisiunea 360 de grade.Sunteti datori sa informati publicul.
 • Dana Dana
  Ce faceti cu emisiunea 360 de grade? De ce nu anuntati nimic despre reprogramarea la o alta ora sau alta zi? Este a doua oara cand nu anuntati nimic !
 • Muntean Muntean
  Aștept cu nerăbdare emisiunea 360 grade cu Alina Badic.
 • Lucica Lucica
  sunteti niste neseriosi. nici macar nu anuntati daca se mai difuzeaza sau nu emisiunea 360 de grade,ati inlocuit-o cu o emisiune plictisitoare.
 • Maria Maria
  ma intreb si eu acelasi lucru :(
  am stat treaza pana la ora 1.00 special ca sa vad emisiunea si ... nimic ...
  dezamagitor, fara nicio avertizare....
 • Paladuta Mirela Paladuta Mirela
  Ce se întâmplă cu emisiunea 360 grade cu Alina Bădic ?
 • Nicoleta Nicoleta
  B1 tv, sunteti seriosi ? Unde este emisiunea " 360 de grade cu Alina Bandic " ? Este a doua emisiune care nu apare, prima a fost in 22.02.2020. Ce se intalmpla ? Nu ati anuntat nimic. Accesez emisiunea pe " inregistrari ", apare emisiunea , dar cand intru sa o vizionez apare o alta transmisie...de care sunt satula. Va rog sa informati publicul referitor la emisiunea 360 de grade !!!!
 • Daniel Daniel
  De ce astazi 29 februarie 2020 Emisiunea 360 de grade cu Alina Badic nu mai apare pe B1TV? Nu a fost nici pe 22 februarie 2020.

Trimite un comentariu

sus