Skip to main content

Oficial. Când începe Emma Zeicescu emisiunea pe Gândul.info. Va lucra cu Bebe Nicola, plecat de la Prima TV

 
Oficial. Când începe Emma Zeicescu emisiunea pe Gândul.info. Va lucra cu Bebe Nicola, plecat de la Prima TV

Jurnalista Emma Zeicescu va avea de luna acesta emisiune online pe Gândul.info. Când, mai exact?

Prezentatoarea a părăsit TVR 1 în luna decembrie a anului trecut pentru proiectul online de la Gândul, după cum Paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate aici.

Publicitate

Producția „Gândul LIVE”, cu Emma Zeicescu, începe de luni, 10 februarie, de la ora 11:30.

Emisiunea va fi programată de luni până vineri.

Emma Zeicescu, despre noul proiect: 

„Este o bucurie pentru mine că am ocazia să fac parte din acest proiect, de la începuturile lui. Sunt foarte mândră de tot ce am construit, într-un timp foarte scurt, împreună cu Adrian Artene - Director Editorial și Bebe Nicola - Producător General. Suntem cea mai proaspătă echipă din online.

Colegii din echipă au fost aleși cu mare atenție, dintr-o piață aflată parcă într-un vortex al schimbărilor. Viitorul este…online!

Vom lansa un produs dinamic, profesionist, orientat către actualitate. Îmi doresc ca „Gândul LIVE” să devină principala sursă de informare a omului care navighează online. Pentru asta punem accentul pe subiectele care nasc emoție în societate, pe evenimentele care pot fi anticipate, dar și pe expertiza invitaților.”

Zeicescu a fost realizatoarea TVR până la sfârșitul anului trecut. Ultima ediție a emisiunii sale de la TVR 1, Ca-n viață, a fost difuzată pe 20 decembrie.

Citește și: Două plecări din TVR. Emma Zeicescu și Emanuela Schweninger, jurnalista jignită de Doina Gradea, părăsesc postul public

Pentru emisiunea „Gândul LIVE” va colabora cu Bebe Nicola, fostul șef al știrilor de la Prima TV, și cu Adrian Artene - director editorial. 

Și Bebe Nicola s-a alăturat recent publicației conduse de Radu Budeanu, după cum Paginademedia.ro a scris aici. El va coordona proiectele video din trust de pe poziția de producător editorial.

Citește și: Fostul șef al știrilor Prima TV, producător general la Gândul și ProSport. Cine a venit în locul lui la Prima TV?

Radu Budeanu, fondatorul Ciao! și al Cancan, a cumpărat mărcile Gândul, Descoperă, CSID, Apropo TV și Go4IT, de la Adrian Sârbu, proprietarul Mediafax Group, în octombrie 2019. 

Carte de vizită Emma Zeicescu

Emma Zeicescu s-a alăturat TVR în septembrie 2016, cu emisiunea Perfect Imperfect, pe care inițial a realizat-o de luni până vineri, de la 18.30.

În primăvara lui 2017, emisiunea Perfect Imperfect a fost mutată pe un nou tronson, de la 10.00. Locul ei fiind luat de Radu Tudor, cu emisiunea Pulsul zilei.

Anul trecut, în 2018, Emma Zeicescu a făcut o pauză de câteva săptămâni, după ce ea și jurnalistul Claudiu Popa au fost urmăriți penal pentru deținere de droguri de risc, după ce au fost prinși la festivalul Summer Well, cu două țigări de canabis. DIICOT a decis clasarea cauzei.

Anul acesta, odată cu lansarea grilei de primăvară, Emma Zeicescu a venit cu o nouă emisiune, Ca-n viață.

Emma Zeicescu are o experiență de aproape 20 de ani în media.

Ea a lucrat la posturi precum Național TV, Digi24 și Realitatea TV. La Digi și la Realitatea TV a prezentat o lungă perioadă de timp în echipă cu jurnalistul Cosmin Stan (acum prezentator la Știrile Pro TV).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu