Skip to main content

Tokyo 2020. Unde se văd Jocurile Olimpice de Vară? Două posturi dau competiţiile cu Simona Halep, Marian Drăgulescu sau Ana Maria Popescu

 
Foto | Hepta
Foto | Hepta

TOKYO 2020. Evoluţiile sportivilor Simona Halep, Marian Drăgulescu, Robert Glinţă sau meciurile Naţionalei de tineret a lui Adi Mutu la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi pe două posturi de televiziune. Competiţiile de la Tokyo se vor vedea, în România, la Eurosport şi la TVR.

Publicitate

Eurosport va acoperi complet programul de la Tokyo, pe Eurosport 1, 2 şi pe Eurosport Player. În total, posturile din portofoliul Discovery vor difuza aproximativ 3.500 de ore de la Jocurile Olimpice”, spune Ion Alexandru - şeful departamentului de digital al Eurosport România.

Eurosport este disponibil în majoritatea reţelelor de cablu (inclusiv la cei mai marei - Digi şi UPC). Lipseşte, din acest an, de pe Telekom, în urma neînţelegerilor dintre cei doi jucători legate de preţ.

Eurosport deţine drepturile la nivel internaţional. În România, a TVR a luat o parte din drepturile de difuzare a Jocurilor Olimpice de la Discovery Communication.

Ce înseamnă?

TVR va difuza competiţia, dar nu integral.

Postul public de televiziune din România va transmite aproximativ 230 de ore de conţinut.

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi transmise în mijlocul acestei veri, între 24 iulie şi 9 august.

Ce sportivi români sunt prezenţi:

Calificările pentru Olimpiadă sunt în plină desfăşurare. Până acum, România va participa la 11 discipline, cu aproape 60 de sportivi. Printre sportivii calificaţi se numără Laura Coman (canotaj), Alina Vuc (lupte), Robert Glinţă (înot) şi Marian Drăgulescu (gimnastică).

De asemenea, echipa de tenis de masă s-a calificat. Ana Maria Popescu (Brânză) (scrimă) – medaliată cu aur şi argint olimpic şi Simona Halep vor evolua la Tokyo.

Nu în ultimul rând, la Tokyo va merge şi Naţionala Olimpică de Fotbal U21 a României, calificată după 56 de ani la competiţia olimpică, în urma evoluţiei sale la Euro 2019.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Tvr va fi peste eurosport cu tot 4
  • circo circo
    a uitat Ion Alexandru sa spuna si de Eurosport 4k
  • marian marian
    Prefer Eurosport decat tvr comentatorii mult mai bunii si imagine

Trimite un comentariu

sus