Skip to main content

Tokyo 2020. Unde se văd Jocurile Olimpice de Vară? Două posturi dau competițiile cu Simona Halep, Marian Drăgulescu sau Ana Maria Popescu

 
Tokyo 2020. Unde se văd Jocurile Olimpice de Vară? Două posturi dau competițiile cu Simona Halep, Marian Drăgulescu sau Ana Maria Popescu
Foto | Hepta

TOKYO 2020. Evoluțiile sportivilor Simona Halep, Marian Drăgulescu, Robert Glință sau meciurile Naționalei de tineret a lui Adi Mutu la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi pe două posturi de televiziune. Competițiile de la Tokyo se vor vedea, în România, la Eurosport și la TVR. 

Eurosport va acoperi complet programul de la Tokyo, pe Eurosport 1, 2 și pe Eurosport Player. În total, posturile din portofoliul Discovery vor difuza aproximativ 3.500 de ore de la Jocurile Olimpice”, spune Ion Alexandru - șeful departamentului de digital al Eurosport România. 

Eurosport este disponibil în majoritatea rețelelor de cablu (inclusiv la cei mai marei - Digi și UPC). Lipsește, din acest an, de pe Telekom, în urma neînțelegerilor dintre cei doi jucători legate de preț. 

Publicitate

Eurosport deține drepturile la nivel internațional. În România, a TVR a luat o parte din drepturile de difuzare a Jocurilor Olimpice de la Discovery Communication.

Ce înseamnă?

TVR va difuza competiția, dar nu integral.

Postul public de televiziune din România va transmite aproximativ 230 de ore de conținut.

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi transmise în mijlocul acestei veri, între 24 iulie și 9 august.

Ce sportivi români sunt prezenți:

Calificările pentru Olimpiadă sunt în plină desfăşurare. Până acum, România va participa la 11 discipline, cu aproape 60 de sportivi. Printre sportivii calificaţi se numără Laura Coman (canotaj), Alina Vuc (lupte), Robert Glinţă (înot) şi Marian Drăgulescu (gimnastică).

De asemenea, echipa de tenis de masă s-a calificat. Ana Maria Popescu (Brânză) (scrimă) – medaliată cu aur şi argint olimpic și Simona Halep vor evolua la Tokyo. 

Nu în ultimul rând, la Tokyo va merge și Naţionala Olimpică de Fotbal U21 a României, calificată după 56 de ani la competiţia olimpică, în urma evoluţiei sale la Euro 2019.

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu