Skip to main content

România, te iubesc revine cu seria de reportaje „Județe la stăpân”. Hunedoara, în prima ediție a sezonului

 
România, te iubesc revine cu seria de reportaje „Județe la stăpân”. Hunedoara, în prima ediție a sezonului

„România, te iubesc!” se întoarce cu un nou sezon la Pro TV. Emisiunea de anchete și reportaje, ajunsă la sezonul cu numărul 24, debutează duminică, 16 februarie, de la ora 18:00.

Echipa emisiune readuce și seria de anchete și reportaje „Județe la stăpân”.

Publicitate

Paula Herlo, Cosmin Savu, Alex Dima, Rareș Năstase, Paul Agelescu și Cristian Leonte vor prezenta în fiecare duminică reportaje video și anchete despre județele României și felul în care sunt controlate de „stăpâni”. 

În prima ediție, Rareș Năstase face radiografia județului Hunedoara, anunță jurnaliștii pe pagina emisiunii.

Reamintim că seria „Județe la stăpân” a fost oprită în perioada campaniei electorale pentru Cotroceni, din toamna anului trecut.  

„Primarii din materiale ne-au acuzat constant că plătiţi fiind de alte partide le susţinem interesele unora şi altora.

Ei bine, nu vrem să ridicăm aceste discuţii, nu suntem plătiţi decât de compania la care lucrăm şi da, ne susţine, culmea, financiar, plătind şi deplasarea, şi echipamentele, şi timpul de emisie, şi tot”, spunea Cristian Leonte atunci. 

Vor urma și județele Giurgiu, Prahova, Călărași și Ilfov. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • o emisiune nerecomandata celor cu tensiune Cind vezi ce jaf este in tara iti vine sa fugi ( bineinteles in vest ) Si totusi sint votati incontinoare
  • Eu știu că oricine, dacă este nemulțumit de un lucru, indiferent de natura lui, dacă el nu aduce (sau nu mai aduce) foloasele sau randamentul pentru care a fost achiziționat sau instalat, în schimb,mai mult produce pagube și cheltuieli neașteptate, este imediat înlocuit, scos din uz, reciclat sau una din multe alte metode de a scăpa de el. Sau am eu o idee greșită?
    Oare pe acești așa numiți aleși care se cred stăpânii orașelor pe care ar trebui să le administreze nu-i poate schimba nimeni, in ciuda tuturor dovezilor clare?

Trimite un comentariu