Skip to main content

Vom avea o nouă televiziune cu programe de teleshopping – 24 Mix Teleshop

 
Vom avea o nouă televiziune cu programe de teleshopping – 24 Mix Teleshop

O televziune cu teleshopping de dimineaţa până seara. Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat în şedina de astăzi o licenţă audiovizuală pentru un nou post de televiziune, 24 Mix Teleshop (cu varianta SD şi HD), ce va avea doar programe de teleshopping, de dimineaţa până seara.

Publicitate

În grila postului se vor regăsi emisiuni de 25 de minute, cu teleshopping pe diverse programe, precum Travel Teleshopping, o emisiune cu oferte din turism, Piaţa imobiliară, emisiune realizată în parteneriat cu cu agenţiile imobiliare, arhitecţi sau designeri, Autoturismul de la A la Z, Anticariat Teleshop, IT Teleshop, Casa şi grădina, Zoo Shop.

Postul va fiu lansat de societatea Best Mixmedia, din Câmpina, cu o investiţie de 87.400 de euro, potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa CNA, iar sursa de finanţare va fi din resurse proprii.

Laurenţiu Megelea, managerul companiei, Best Mixmedia:

„Vrem să lansăm o televiziune de teleshopping, care să aducă în audiovizual prezentarea unor produse şi servicii din diferite domenii, cum ar fi auto, travel, antichităţi şi aşa mai departe.”

Best Mixmedia, o societate din Câmpina, mai are licenţe pentru Bucureşti TV, Party Mix 4K, Valea Prahovei TV, Travel Mix şi Best FM. În şedinţa de astăzi a CNA, forul a aprobat prelungirea cu încă nouă ani a licenţei Travel Mix.

În România mai există un post TV cu aceeaşi tematică, Top Shop TV.

Logo-ul 24 Mix Teleshop

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    chiar nu se gasea ceva mai educativ !?! pacat de frecventa O sa se uite doar cei care emit ca lumea este deja satula de reclame ( dar nu ai ce face )
  • 3rd 3rd
    Hide it from the grandparents...
  • Bogdan Bogdan
    Fara sa par rau si nici un mare expert in domeniu, dar daca tot administreaza atatea televiziuni, nu au gasit si ei un grafician serios care sa faca niste sigle care sa nu para facute in paint sau Word ? Si aici ma refer chiar si la Travel Mix si alte posturi din portofoliu...
  • Valentin Valentin
    "Sunați și comandați acum!!!"

Trimite un comentariu

sus