Skip to main content

Vom avea o nouă televiziune cu programe de teleshopping – 24 Mix Teleshop

 
Vom avea o nouă televiziune cu programe de teleshopping – 24 Mix Teleshop

O televziune cu teleshopping de dimineața până seara. Consiliul Național al Audiovizualului a acordat în ședina de astăzi o licență audiovizuală pentru un nou post de televiziune, 24 Mix Teleshop (cu varianta SD și HD), ce va avea doar programe de teleshopping, de dimineața până seara.

Publicitate

În grila postului se vor regăsi emisiuni de 25 de minute, cu teleshopping pe diverse programe, precum Travel Teleshopping, o emisiune cu oferte din turism, Piața imobiliară, emisiune realizată în parteneriat cu cu agențiile imobiliare, arhitecți sau designeri, Autoturismul de la A la Z, Anticariat Teleshop, IT Teleshop, Casa și grădina, Zoo Shop.

Postul va fiu lansat de societatea Best Mixmedia, din Câmpina, cu o investiție de 87.400 de euro, potrivit informațiilor prezentate în ședința CNA, iar sursa de finanțare va fi din resurse proprii.

Laurențiu Megelea, managerul companiei, Best Mixmedia:

„Vrem să lansăm o televiziune de teleshopping, care să aducă în audiovizual prezentarea unor produse și servicii din diferite domenii, cum ar fi auto, travel, antichități și așa mai departe.”

Best Mixmedia, o societate din Câmpina, mai are licențe pentru București TV, Party Mix 4K, Valea Prahovei TV, Travel Mix și Best FM. În ședința de astăzi a CNA, forul a aprobat prelungirea cu încă nouă ani a licenței Travel Mix.

În România mai există un post TV cu aceeași tematică, Top Shop TV.

Logo-ul 24 Mix Teleshop

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • chiar nu se gasea ceva mai educativ !?! pacat de frecventa O sa se uite doar cei care emit ca lumea este deja satula de reclame ( dar nu ai ce face )
  • Fara sa par rau si nici un mare expert in domeniu, dar daca tot administreaza atatea televiziuni, nu au gasit si ei un grafician serios care sa faca niste sigle care sa nu para facute in paint sau Word ? Si aici ma refer chiar si la Travel Mix si alte posturi din portofoliu...

Trimite un comentariu