Skip to main content

VIDEO. Vezi toate cele cinci piese cu Roxen pentru Eurovision

 
VIDEO. Vezi toate cele cinci piese cu Roxen pentru Eurovision

VIDEO. Care va fi piesa câştigătoare? TVR a anunţat care sunt cele cinci piese compuse pentru Roxen, din care se va alege melodia pentru Eurovision.

Publicitate

Dintre cele cinci piese, una va fi desemnată să reprezinte România la Eurovision.

Este prima dată când TVR a optat pentru o astfel de selecţie. A semnat un parteneriat cu Global, iar casa de producţie a oferit vocea - pe Roxen, pentru care au fost compuse cinci piese diferite.

În finala din 1 martie, care va avea loc la Buzău, va fi stabilită piesa câştigătoare. Vor conta în mod egal atât votul publicului, cât şi votul juriului.

Piesele finaliste, în continuare.

1. Roxen - Alcohol You

2. Roxen - Colors

3. Roxen - Beautiful Disaster

4. Roxen - Cherry Red

5. Roxen - Storm

Citeşte şi: VIDEO. Cine este „vocea” României la Eurovision? TVR şi Global Records au ales artistul care merge la Rotterdam


Schimbare majoră la Eurovision. TVR va alege altfel câştigătorul: Întâi găsesc vocea, iar apoi compun melodia


Eurovision, "negociere cu o singură sursă". TVR va lucra cu Global Records pentru alegerea câştigătorului


PODCAST. Totul despre Eurovision, cu fondatorul Global. Propunerea TVR a venit în noiembrie. Toate vocile vor fi de la Global

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • me me
    Voce prelucrata? Voi ati auzit-o pe fata asta live? inainte sa comentati aruncati o... ureche
    https://www.youtube.com/watch?v=HtE5iO_czyM
  • JFK JFK
    Nu e o voce prelucrata pe calculator.
    @ion-ce competente muzicale ai,de faci astfel de afirmatii?
    Nu-i asa ca,ploua cand incepi sa canti tu?
  • ion ion
    1 - laudacii de pe ce ip-uri vin? tvr sau bollywood records aia?
    2 - la eurovision se canta live. de ce sa scoti varianta de studio cu voce foarte procesata? live e in stare s-o cante?
    3 - melodiile seamana prea mult si par facute pentru un radio est european
  • teodor teodor
    O voce prelucrată pe calculator ce pot să zic mai mult piesele nu îmi prea transmit mai nimic osă cîștige piesa 2. Ps nu vă grăbiți să dați verdicte că e posibil să fim pe ultimul loc. Cît despre difuzare la nivel internațional dațimi voie să fiu mai reticent.
  • Mile Mile
    Maria, sunt piese mediocre
  • JFK JFK
    Dupa ce am ascultat melodiile,pot sa spun,ca e mult diferit fata de trecut....in bine.
    Se remarca Storm,Beautiful disater(care ar putea figura,ca si melodie intr-unul din filmele cu Jamees Bond),iar daca ar fi fost si o piesa rock,ar fi fost de 100 de ori,mai greu de ales.
    Cherry red are un potential enorm.
  • Robert Robert
    Alcoholyou este ceva deosebit. Îi mai trebuie o adăugare de climax ca și în cazul lui Cherry red. Cele mai bune melodii. Oricum, anul ăsta suntem mai buni și mai puternici ca niciodată. O treaba excelenta facuta de TVR și Global records.
  • Criticul muzical Criticul muzical
    Erată: 4. Sistemul de jurizare este într-adevăr depășit (50/50) fiind folosit atât în rep. Moldova anul trecut, cu rezultate dezastruoase, dar și de România mai demult, tot cu probleme. Nici de data aceasta nu cred că o să fie bine, deoarece piesa cu cele mai mari șanse la o clasare bună "Colors", nu se află printre favoritele publicului autohton.
  • Maria Maria
    De data asta, TVR nu a mintit, chiar #ealtceva. Alt mod de selectie, adresat unei alte generatii de compozitori (cu tot respectul pt oameni gen dl.Moculescu), si unui alt gen de artisti, cu o muzica altfel. Anul acesta, simt ca Romania trimite la Eurovision un produs nu doar foarte modern, ci si de calitate internationala. Sunt sigura ca indiferent de clasamentul final la Eurovision, cele 5 piese vor fi anul asta in toate topurile internationale, iar Eurovision va fi o rampa cu adevarat pt Roxen, ceea ce nu s-a intamplat cu alti artisti romani la Eurovision (Monica, Sanda, Elena...) . Si cine castiga? Romania, care arata ca are muzica si artisti de nivel international, indiferent de votul la Eurovision. Chiar #ealtceva - "foarte bun" as completa eu. Bravo!
  • R2D2 R2D2
    Beautiful Disaster suna excelent
  • Abi Abi
    cherry red sau calours, una din aceste doua piese va fi castigatoare .
    Piese mai bune ca-n anii trecuti , succes oricum pentru Roxen.
  • didi didi
    piesele sunt slabe, greu de decis care e mai proasta. toate au aceeasi linie melodica, usurel de vara, niciuna nu iti ramane in minte, nu te fac sa le fredonezi. ca de obicei, o sa avem o prestatie de cacao si toata lumea o sa sara in capul *** de la tvr pentru decizia de a colabora exclusiv cu o casa de productie, care evident a fost o decizie proasta.

    asteptam anul viitor, poate *** va cadea si va veni alt pdg la tvr care va avea o idee mai buna. roxen va fi pe locul 18-21 la eurovision, indiferent ce piesa va alege din cele 5 susanale penibile.
  • Georgian Georgian
    Piesele sunt bune, greu de decis asupra uneia. Personal mai mult mi-a placut Cherry Red dar oricare va fi aleasa important este sa spalam rusinea din anii trecuti de la Eurovision cu o clasare buna in finala.
  • Buratino Buratino
    Huh,e greu sa asculti pana la capat asemenea mizerii.
  • dalien dalien
    Piesele sunt de o calitate incredibila, la fel si video-urile de prezentare care le insotesc. Asa ceva nu am mai avut pana acum, iar munca echipei trebuie recunoscuta si apreciata. De la piese pana la promovare si pregatirea lui Roxen, totul se face intr-o maniera profesionista si transparenta.
    La pariuri, Romania a ajuns de pe locul 22 pe locul 4 in doar cateva ore in topul tarilor favorite la castigarea trofeului. Sa ne sustinem reprezentanta, un copil care depune eforturi incredibile sa se ridice la asteptari, si chiar le depaseste. Multa bafta, Roxen! Hai Romania!

Trimite un comentariu

sus