Skip to main content

EUROVISION. Românii au ales. Roxen merge la Rotterdam cu piesa Alcohol You

 
Foto | Global Records
Foto | Global Records

EUROVISION. Românii au decis. Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 cu melodia „Alcohol You”

Publicitate

La finalul acestei seri publicul şi juriul, în mod egal, au decis care din cele cinci piese finaliste ne va reprezenta la competiţia europeană în acest an.

Celelalte patru erau Beautiful Disaster, Cherry Red, Colors şi Storm.

Juriul a fost format din Luminiţa Anghel, Crina Mardare, Alin Oprea, Edward Sanda şi compozitorul Andrei Tudor.

Finala naţională a avut loc, în acest an, la Buzău.

Roxen este artista Global Records, casă de discuri cu care TVR a lucrat în acest an pentru selecţia naţională de la Eurovision. A fost pentru prima dată când postul public de la noi a apelat la o colaborare directă cu o casă de discuri.

VIDEO. Roxen - Alcohol You | Piesa câştigătoare în Finala naţională Eurovison

2. Roxen - Colors

3. Roxen - Beautiful Disaster

4. Roxen - Cherry Red

5. Roxen - Storm


Citeşte şi: VIDEO. Cine este „vocea” României la Eurovision? TVR şi Global Records au ales artistul care merge la Rotterdam


Schimbare majoră la Eurovision. TVR va alege altfel câştigătorul: Întâi găsesc vocea, iar apoi compun melodia


Eurovision, "negociere cu o singură sursă". TVR va lucra cu Global Records pentru alegerea câştigătorului


PODCAST. Totul despre Eurovision, cu fondatorul Global. Propunerea TVR a venit în noiembrie. Toate vocile vor fi de la Global


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    domne e decizia ei! asa ca las-o balta! nu am inteles ce tot atata! daca asta i-a placut! ce sa faca! sa dea inapoi! pentru nimic in lume! sigur in momentul de fata mi-a placut storm! mi-a placut cherry red si beautiful disaster! nu mi-a placut alcohol you! dar asta este! a preferat-o pe asta! gata! asta-i piesa melodia cantecul ei! nu a dansat pe cherry red! ca nu i-a placut! simplu! si de aceea a preferat alcohol you!
  • i i
    153 de telespectatori au votat aseară
  • teodor teodor
    Dragă tvr ne spui și cîți telespectatori au votat aseară?
  • Buratino Buratino
    Nu ştiu ce să zic, dar ori publicul , ori juriul, ori ambii sunt afoni.Cum naiba să alegi cea mai slabă piesă dintre mediocrităţile propuse.În orice caz Eurovision este o tâmpenie colosală care are trecere doar la cei fără pretenţii muzicale.
  • Livia Pila Livia Pila
    Rușine, juriului de specialitate. Rușine, Smaranda Vornicu!
  • dana dana
    e o piesa fara refren... Vocea e misto dar exact cind te atepti sa explodeze la refren, constati ca de fapt piesa s-a terminat. Pacat de voce, pacat de linia melodica. Daca se combina cu refrenu de la Colors iesea mai bine
  • geo geo
    Băi, Mihăiță, nu o fi asta cea mai bună piesă dar în ceea ce privește dominația. Poate erai prea mic pe vremea guvernului CDRist(PNTCD+PNL+PD) care a lichidat numeroase fabrici si uzine. Ca doar nu numai PSD a condus tara asta timp de 30 de ani. Du-te, nene, și te culcă !
  • Afi Afi
    @Mihai „Nu mi-a plăcut piesa” = „PSD!!!1!11unșpe”
  • Mihai Mihai
    Asta era cea mai slaba melodie din cele 5. Cum poti sa alegi o melodie care te adoarme dupa primele 5 secunde? Aici se ajunge in tara dominata de psd care a distrus tot in ultimii 30 de ani.
  • Criticul muzical Criticul muzical
    Rușine Tvr și juriului de "specialitate" care-și spune opțiunea înaintea televotului. Rușine Alin Oprea, Crina Mardare, Edward Sanda, Luminița Anghel și Andrei Tudor!

Trimite un comentariu

sus