Skip to main content

EUROVISION. Românii au ales. Roxen merge la Rotterdam cu piesa Alcohol You

 
EUROVISION. Românii au ales. Roxen merge la Rotterdam cu piesa Alcohol You
Foto | Global Records

EUROVISION. Românii au decis. Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 cu melodia „Alcohol You” 

La finalul acestei seri publicul și juriul, în mod egal, au decis care din cele cinci piese finaliste ne va reprezenta la competiția europeană în acest an. 

Publicitate

Celelalte patru erau Beautiful Disaster, Cherry Red, Colors și Storm.

Juriul a fost format din Luminiţa Anghel, Crina Mardare, Alin Oprea, Edward Sanda şi compozitorul Andrei Tudor.

Finala națională a avut loc, în acest an, la Buzău.  

Roxen este artista Global Records, casă de discuri cu care TVR a lucrat în acest an pentru selecția națională de la Eurovision. A fost pentru prima dată când postul public de la noi a apelat la o colaborare directă cu o casă de discuri. 

VIDEO. Roxen - Alcohol You | Piesa câștigătoare în Finala națională Eurovison

2. Roxen - Colors

3. Roxen - Beautiful Disaster

4. Roxen - Cherry Red

5. Roxen - Storm


Citește și: VIDEO. Cine este „vocea” României la Eurovision? TVR și Global Records au ales artistul care merge la Rotterdam


Schimbare majoră la Eurovision. TVR va alege altfel câștigătorul: Întâi găsesc vocea, iar apoi compun melodia


Eurovision, "negociere cu o singură sursă". TVR va lucra cu Global Records pentru alegerea câștigătorului


PODCAST. Totul despre Eurovision, cu fondatorul Global. Propunerea TVR a venit în noiembrie. Toate vocile vor fi de la Global


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • domne e decizia ei! asa ca las-o balta! nu am inteles ce tot atata! daca asta i-a placut! ce sa faca! sa dea inapoi! pentru nimic in lume! sigur in momentul de fata mi-a placut storm! mi-a placut cherry red si beautiful disaster! nu mi-a placut alcohol you! dar asta este! a preferat-o pe asta! gata! asta-i piesa melodia cantecul ei! nu a dansat pe cherry red! ca nu i-a placut! simplu! si de aceea a preferat alcohol you!
  • Nu ştiu ce să zic, dar ori publicul , ori juriul, ori ambii sunt afoni.Cum naiba să alegi cea mai slabă piesă dintre mediocrităţile propuse.În orice caz Eurovision este o tâmpenie colosală care are trecere doar la cei fără pretenţii muzicale.
  • e o piesa fara refren... Vocea e misto dar exact cind te atepti sa explodeze la refren, constati ca de fapt piesa s-a terminat. Pacat de voce, pacat de linia melodica. Daca se combina cu refrenu de la Colors iesea mai bine
  • Băi, Mihăiță, nu o fi asta cea mai bună piesă dar în ceea ce privește dominația. Poate erai prea mic pe vremea guvernului CDRist(PNTCD+PNL+PD) care a lichidat numeroase fabrici si uzine. Ca doar nu numai PSD a condus tara asta timp de 30 de ani. Du-te, nene, și te culcă !
  • Asta era cea mai slaba melodie din cele 5. Cum poti sa alegi o melodie care te adoarme dupa primele 5 secunde? Aici se ajunge in tara dominata de psd care a distrus tot in ultimii 30 de ani.
  • Rușine Tvr și juriului de "specialitate" care-și spune opțiunea înaintea televotului. Rușine Alin Oprea, Crina Mardare, Edward Sanda, Luminița Anghel și Andrei Tudor!

Trimite un comentariu