Skip to main content

Mădălina Dobrovolschi, din nou moderatoare TV. Când are prima emisiune la Realitatea

 
Foto: Dragoş Asaftei
Foto: Dragoş Asaftei

Mădălina Dobrovolschi (Puşcalău) se întoarce în televiziune. Fosta purtătoare de cuvânt a preşedintelui Klaus Iohannis va avea emisiune la postul Realitatea Plus.

Publicitate

Patru zile pe săptămână va fi pe post, moderând emisiunea Legile puterii.

Ora de difuzare: de luni până joi, de la ora 21.00, într-o emisiune care se va întinde pe perioada a două ore.

Prima emisiune Legile Puterii cu Mădălina Dobrovolschi va fi difuzată luni, 30 martie, de la ora 21.00.

Dobrovolschi vine la Legile Puterii în locul lui Denise Rifai, care a demisionat la jumătatea lunii martie de la Realitatea Plus (Vezi mai multe aici).

Carte de vizită:

  • Până în decembrie 2019, Mădălina Dobrovolshi (fostă Puşcalău) a fost purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, funcţie în care a stat peste trei ani (din august 2016).
  • Până la poziţia de la Cotroceni, a lucrat la televiziuni precum Antena 3, B1 TV şi, pentru scurt timp, la TVR, înainte de a trece în zona comunicării.
  • Pe vremea când era realizatoare de emisiuni la B1 TV, ea a moderat una dintre cele două dezbateri din campania pentru prezidenţiale, dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta.

Citeşte şi: A demisionat Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al preşedinţiei


Citeşte şi: Mădălina Puşcalău - Dobrovolschi, purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Constanta Constanta
    DL.Gusa a schimbat culuoarea postului.
  • Yoli Yoli
    ESte buna ca stirista nu ca moderatoare, te uiti la ea , nu la ideile ei. Cu Rifai erai la mijloc. Te uitai si la ea cum se miauna si pampona cu cate o floare in păr fara gust, dar si la invitat. Rifai era mai exaltata, aceasta este mai sobră. La Legile puterii trebuie om efervescent, nu serios la chip si tinuta. Rifai avea ceva, pacat ca o dezavantaja nongustul la imagine-la modă. Madalina e poză, nu idee. Asa cum nu e poză Oreste-oribil la aspect pe sticlă și in ultimii ani foarte molâu, ponderat, ceea ce nu se compara cu Rates. Tandemul Oreste cu o Blonda nu merge. Mai degraba Madalina venea la Joc de putere, ca sa mai salveze din aspectul lui Oreste. La idei erau echilibrati. Rifai a incercat sa fie Sorina de la B1Tv dar nu i-a mers mai ales ca il invita de Stelian Tanase, fara motiv, din gelozie pt colega de la Digi24-sotia lui Stelian, asa s-a inteles.
  • iana iana
    Realitatea lui Gusa, tot mai rosie, nu este o alegere buna. Chiar deloc.
  • Mihai Mihai
    ***
  • Andrei Andrei
    A fost purtătoare de paltoane nu de cuvânt

Trimite un comentariu

sus