Skip to main content

Ringier suspendă revistele glossy de luna viitoare. Numerele de aprilie apar pe piață

 
Ringier suspendă revistele glossy de luna viitoare. Numerele de aprilie apar pe piață

Compania Ringier a decis să suspende apariția titlurilor glossy din portofoliu începând de luna viitoare, în contextul situației generate de pandemia de coronavirus.

Publicitate

Titlurile de aprilie (publicații care sunt lansate pe piață în aceste zile) sunt disponibile. Din aprilie, numerele (cel puțin cele de pe luna mai), nu vor mai apărea.

Situația temporară vine ca urmare a pandemiei de coronavirus și a măsurilor de prevenție, care au dus la închiderea multor canale de distribuție, după cum a explicat pentru Paginademedia.ro Mihnea Vasiliu, director general Ringier România.

Revistele afectate de măsură sunt Elle, Avantaje, Unica, Viva, Libertatea pentru femei, AutoBild și TVmania (publicație săptămânală, care resimte măsura încă de săptămâna viitoare).

Ce se întâmplă cu ziarele din grup Libertatea și Gazeta Sporturilor?

"Cele două ziare apar în continuare, în cazul lor deciziile se pot lua mult mai repede. În cazul revistelor, procesul de producție este mai lung", a explicat Mihnea Vasiliu.

"Urmărim zilnic ce se întâmplă cu distribuția, pentru că zilnic se închid cioșcuri", a continuat el, precizând că tirajele ziarelor au scăzut, în această perioadă, cu aproximativ 30%. "Deocamdată le distribuim în continuare. Încercăm să le menținem", a mai spus Mihnea Vasiliu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu