Skip to main content

Omul care a dat numele Radio Guerrilla are de azi emisiune la postul de radio

 
Omul care a dat numele Radio Guerrilla are de azi emisiune la postul de radio

Voce nouă se aude de azi la Radio Guerrilla. Dragoș Mușat, cunoscut pentru rubrica Jurnalul lui Tetelu din paginile Academia Cațavencu, se va auzi de astăzi la Radio Guerrilla, într-o nouă emisiune. 

Tetelu se va auzi în fiecare miercuri, de la ora 22.00, live, cu emisiunea „Minunatele aventuri vesele și triste ale lui Tetelu în lumea relațiilor de iubire”.

Publicitate

Tema emisiunii? Tetelu va vorbi „despre iubire, conexiuni emoționale, inimi frînte, relații sparte, drame conjugale, fericire”, după cum spune acesta. 

Tetelu, despre emisiune:

„Drame, suferințe, mii de gînduri legate de femeile pe care le-a cunoscut și stors emoțional, fericiri sentimentale prin balcoane scăldate în lacrimi de iubire, experiențe răcoroase de early morning lover pe bicicletă și pasiune fizicalicească pentru mîngîieri în exces - acestea sînt experiențe emoționale?!

Ei bine, da, sînt.

Experiențe triste, experiențe vesele, experiențe fericite, experiențe definitiv-fericite-și-niciodată-posibil-de-reluat. Și, în final, Femeia. Femeia lui Tetelu.

Găsită, descoperită, iubită, super-iubită, scrisă, abandonată, pierdută. Urmată de ani de gînduri tragice despre fericire, nefericire, tristețe, dragoste, viață, tinerețe, moarte. Și, în final, Concluzia. Ideea.

“CINE PLÎNGE LA URMĂ PLÎNGE MAI BINE” - aceasta sloganul emisiunii despre relațiile de iubire a lui Tetelu, în urma tuturor acestor gînduri.”

Emisiunea a avea și o invitată permanentă. Este vorba despre Liana Buzea - Sexological Bodyworker.

Dragoș Mușat nu este la prima colaborare cu Radio Guerrilla. El a făcut parte din echipa care a lansat postul Radio Guerrilla în 2003. Mai mult, Tetelu a veni și cu ideea numelui postului de radio, după cum a povestit Adrian Popescu, Managing Partner Radio Guerrilla, într-un articol pentru IQads.  

Adrian Popescu:

„Numele “Radio Guerrilla” a fost “dat” cum se spunea în redacție când cineva rezolva creativ o situație, de supercreativul Tetelu (Dragoș Mușat) în timpul unui brainstorming.

Au fost două nume vehiculate pentru postul de radio al Academiei Cațavencu ce urmă să emită de frecvența Fan Radio: CrazyFM și Guerrilla. S-a votat și, după cupă cum se știe, a câștigat Guerrilla și nu la o diferență mare de voturi.”

Carte de vizită

Dragoș Mușat a semnat Jurnalul lui Tetelu timp de zece ani, în Academia Cațavencu. Totodată, a făcut parte din echipa Serviciului Român de Comedie, ca actor și regizor, atât la Pro TV, cât și la Digi 24. În urmă cu aproape zece ani, Dragoș Mușat a fondat prima platformă locală de content video - Happy Fish. El a lucrat și în publicitate la mai multe agenții. 

În trecut, a colaborat și cu grupul Mediafax, unde a realizat o serie de pastile-online, intitulate Tetelejurnal. Din noiembrie 2019 a trecut la Libertatea, unde se ocupă tot de conținut video online. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Paginademedia.ro: Î din i SE SCRIE DOAR LA ÎNCEPUTUL ȘI SFÂRȘITUL CUVÂNTULUI, iar  din A se scrie DOAR LA MIJLOCUL CUVÂNTULUI !!!

    Recitiți-vă articolele înainte să le publicați, că aveți o grămadă de greșeli gramaticale!
  • Da, trebuie sa recunosc: lumea buna chiar se aduna si se aude la Radio Guerrilla. Retrag tot ce am spus pana acum in postarile despre Radio Guerilla :)

Trimite un comentariu