Skip to main content

Regia Thinkdigital vinde publicitate pentru site-ul EduPedu.ro, axat pe zona de educație

 
Regia Thinkdigital vinde publicitate pentru site-ul EduPedu.ro, axat pe zona de educație

Regia Thinkdigital preia vânzările de publicitate ale site-ului EduPedu.ro, care acoperă zona de educație, anunță compania. 

Concret, compania de marketing și vânzări online condusă de Dragoș Stanca va prelua, din luna aprilie, vânzările pentru spațiile de publicitate de pe EduPedu.ro. 

Publicitate

Platforma axată pe informații din zona educațională a adunat peste 2,5 milioane de unici și 6,8 milioane de afișări în luna martie, potrivit datelor furnizate de Thinkdigital. 

Dragoș Stanca, managing partner Thinkdigital:

„Suntem într-o perioadă în care devine tot mai evident că presa digitală se împarte mai clar între livratorii de afișări la kilogram, fără niciun respect pentru ce înseamnă responsabilitate, informare corectă și meseria de jurnalist, și proiectele muncite, responsabile, echilibrate, de tipul EduPedu, care fac exact opusul: sacrifică cifrele uriașe și adesea irelevante de audiență, în favoarea unei construcții durabile, pe termen lung.

Noi ne propunem să fim aliații acestui gen de jurnalism și noul parteneriat ne ajută să ne întărim această poziționare”, spune Stanca. 

Raluca Pantazi, fondatoarea EduPedu.ro:

„Susținem educația cât mai liberă de ingerințe politice și de închistarea în valorile trecutului.

Stăm mereu cu ochii pe cei cărora votanții le-au încredințat conducerea acestui domeniu și ne folosim toată experiența jurnalistică dobândită în ani de presă pentru a investiga afacerile obscure din învățământ, pentru a denunța și critica abaterile de la obiectivul suprem al actului de educație – binele copilului, dar și pentru a promova inițiativele benefice și oamenii care fac diferența în școlile și grădinițele lor”, spune jurnalista. 

EduPedu.ro a fost lansat de jurnalista Raluca Pantazi (ex-HotNews.ro) în octombrie 2018. Unul dintre cele mai răsunătoare subiecte despre care site-ul a scris este „cazul Transelectrica”.

A dezvăluit că Marius Dănuț Carașol (președintele Transelectrica la vremea respectivă) și-a falsificat CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității București. Realitatea era că el urmase facultatea, însă nu a dus-o până la capăt, după cum Paginademedia.ro a scris aici

Echipa site-ului (via Thinkdigital):

  • Raluca Pantazi (14 ani experiență, 10 ani la Hotnews)
  • Mihai Peticilă (15 ani experiență, 10 ani la Știrile Pro TV)
  • Costin Ionescu (24 de ani experiență, 20 la Hotnews)
  • Mădălina Belu (15 ani experiență în advertising și IT)
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu