Skip to main content

Regia Thinkdigital vinde publicitate pentru site-ul EduPedu.ro, axat pe zona de educaţie

 
Regia Thinkdigital vinde publicitate pentru site-ul EduPedu.ro, axat pe zona de educaţie

Regia Thinkdigital preia vânzările de publicitate ale site-ului EduPedu.ro, care acoperă zona de educaţie, anunţă compania.

Publicitate

Concret, compania de marketing şi vânzări online condusă de Dragoş Stanca va prelua, din luna aprilie, vânzările pentru spaţiile de publicitate de pe EduPedu.ro.

Platforma axată pe informaţii din zona educaţională a adunat peste 2,5 milioane de unici şi 6,8 milioane de afişări în luna martie, potrivit datelor furnizate de Thinkdigital.

Dragoş Stanca, managing partner Thinkdigital:

„Suntem într-o perioadă în care devine tot mai evident că presa digitală se împarte mai clar între livratorii de afişări la kilogram, fără niciun respect pentru ce înseamnă responsabilitate, informare corectă şi meseria de jurnalist, şi proiectele muncite, responsabile, echilibrate, de tipul EduPedu, care fac exact opusul: sacrifică cifrele uriaşe şi adesea irelevante de audienţă, în favoarea unei construcţii durabile, pe termen lung.

Noi ne propunem să fim aliaţii acestui gen de jurnalism şi noul parteneriat ne ajută să ne întărim această poziţionare”, spune Stanca.

Raluca Pantazi, fondatoarea EduPedu.ro:

„Susţinem educaţia cât mai liberă de ingerinţe politice şi de închistarea în valorile trecutului.

Stăm mereu cu ochii pe cei cărora votanţii le-au încredinţat conducerea acestui domeniu şi ne folosim toată experienţa jurnalistică dobândită în ani de presă pentru a investiga afacerile obscure din învăţământ, pentru a denunţa şi critica abaterile de la obiectivul suprem al actului de educaţie – binele copilului, dar şi pentru a promova iniţiativele benefice şi oamenii care fac diferenţa în şcolile şi grădiniţele lor”, spune jurnalista.

EduPedu.ro a fost lansat de jurnalista Raluca Pantazi (ex-HotNews.ro) în octombrie 2018. Unul dintre cele mai răsunătoare subiecte despre care site-ul a scris este „cazul Transelectrica”.

A dezvăluit că Marius Dănuţ Caraşol (preşedintele Transelectrica la vremea respectivă) şi-a falsificat CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universităţii Bucureşti. Realitatea era că el urmase facultatea, însă nu a dus-o până la capăt, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Echipa site-ului (via Thinkdigital):

  • Raluca Pantazi (14 ani experienţă, 10 ani la Hotnews)
  • Mihai Peticilă (15 ani experienţă, 10 ani la Ştirile Pro TV)
  • Costin Ionescu (24 de ani experienţă, 20 la Hotnews)
  • Mădălina Belu (15 ani experienţă în advertising şi IT)
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus