Skip to main content

VIDEO - SocialWeb. „Dark Mode” și pe WhatsApp. Cum arată? Care sunt cele mai instagramabile mâncăruri

 
VIDEO - SocialWeb. „Dark Mode” și pe WhatsApp. Cum arată? Care sunt cele mai instagramabile mâncăruri
Foto | Pexels

VIDEO. După un episod special SocialWeb News despre Coronavirus, acum un episod cu noutăți din zona Social Media care țin de "tehnică".

Publicitate

Unul dintre subiecte este util mai ales acum, acasă: din nou despre Netflix care ne arată, zilnic, un Top 10 al vizionărilor, util în "orientarea" pe platformă. Detalii, în clip.

Cristina Avădănei vorbește și despre varianta Dark a WhatsApp, despre noua față Facebook Messenger, dar și despre cele mai instagramabile feluri de mâncare.

VEZI episodul special despre Coronavirus, aici: Cum să eviți fake-news despre Coronavirus? Organizația Mondială a Sănătății informează lumea pe Tik-Tok

Detalii, în continuare, în rubrica SocialWebNews, un parteneriat Paginademedia.ro-SocialWeb.ro.

  • WhatsApp vine acum și în variantă Dark. Aplicația de mesagerie a fost actualizată, iar acum are și opțiunea Dark Mode, care era până acum doar pe Messenger.

„Dark Mode e util pentru momentele când stai cu ochii în telefon și locul în care ești nu e luminat puternic sau chiar ești pe întuneric. De asemenea, ajută la protejarea ochilor”, ne spune Cristina Avădănei de la SocialWeb.ro.

  • Facebook Messenger are un nou design. Modificările sunt valabile pentru aplicația de iPhone. Noua variantă este mult mai simplă, mai rapidă și ocupă mai puțin spațiu în telefon.

- „Este un posibil prim pas către unificarea aplicațiilor de mesaje: WhatsApp, Instagram și Messenger”, ne transmite Cristina Avădănei.

  • Facebook a făcut o listă cu sfaturi pentru comunicarea dintre pagini de business și utilizatori. A adunat într-un articol mai multe exemple de bune practici pentru afaceri.
  • Netflix a venit cu un update în care ne arată un top zece filme și seriale din țara în care ești și accesezi Netflix. În fiecare zi este actualizat.
  • Instagram a schimbat industria restaurantelor. Există restaurante „instagramabile”, adică te ajută să obții o poză bună, care mai apoi va atrage multe like-uri.

- Printre cele mai instagramabile mâncăruri avem: Pizza, Sushi și pui

Materialul face parte din rubrica SocialWeb News, în parteneriat cu site-ul SocialWeb.ro

CARTE DE VIZITĂ. Cristina Avădănei a fondat site-ul SocialWeb.ro în urmă cu 10 ani. Lucrează în Social Media din 2008.

A pornit proiectul SocialWeb "din pasiunea pentru online și social media".

VIDEO. Știrile săptămânii în social media: Mesaje pe Instagram Web și live-uri pe LinkedIn

Citește și: VIDEO - SocialWeb. Episod special: Cum să eviți fake-news despre Coronavirus? Organizația Mondială a Sănătății informează lumea pe Tik-Tok. Și un viral cu Gloria Gaynor


Citește și: VIDEO. NOU. SocialWeb, rubrică pe Paginademedia.ro. Ce e viral pe TikTok? De ce nu va mai merge WhatsApp pe milioane de telefoane?

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Ușor ușor va reprofilați :)), treceți pe iDevice ... in loc sa aduce-ți știri specifice site-ului ... pe unde se taie salariile și cu cât ... cum se merge cu corona pe teren :))

Trimite un comentariu