Skip to main content

Comic Con, amânat câteva luni din cauza epidemiei. Va avea loc la iarnă

 
Comic Con, amânat câteva luni din cauza epidemiei. Va avea loc la iarnă

Comic Con 2020 se amână pentru la iarnă. Festivalul gamerilor şi al fanilor de seriale, care trebuia să aibă loc la începutul lunii iunie, se reprogramează pentru începutul lunii de decembrie 2020, transmit oficialii evenimentului.

Publicitate

Decizia vine în contextul epidemiei de coronavirus, iar evenimentul va avea loc între 3 şi 6 decembrie, la Romexpo din Bucureşti. Evenimentul era programat, iniţial, pentru perioada 5-8 iunie.

„Nu ne-am dorit să ajungem la o reprogramare a evenimentului, însă, în acelaşi timp, nu ne dorim să îi diminuăm calitatea şi conţinutul cu care am obişnuit publicul în cele şapte ediţii de până acum.

Aşadar, pentru a ne asigura că atât invitaţii cu care am finalizat contractele, companiile care au confirmat participarea, cât şi publicul pot participa fără nici o restricţie, în deplină siguranţă, am decis să reprogramăm evenimentul”, spun organizatorii.

În acelaşi timp, se lucra şi la o ediţie pentru Cluj Napoca (un eveniment care a avut prima ediţie anul trecut în toamnă). Organizatorii spun că nu au decis, încă, dacă va mai avea loc sau nu.

„Decizia de a-l organiza nu este încă finală, urmând să fie făcută publică până la finalul lunii aprilie. În eventualitatea în care evenimentul de la Cluj-Napoca va avea loc, va fi cu cel puţin 30 de zile înainte de ediţia din Bucureşti”, informează aceeaşi sursă.

Cei care şi-au cumpărat deja bilete au mai multe variante, de la a le folosi pentru alte ediţii, la a cere banii înapoi. Opţiunile, detaliate:

  • Folosirea biletelor pentru ediţia din Cluj-Napoca (noiembrie 2020) în măsura în care aceasta va avea loc;
  • Folosirea biletelor pentru ediţia din Bucureşti (3-6 decembrie 2020);
  • Folosirea biletelor pentru ediţia din Bucureşti din mai sau iunie 2021;
  • Restituirea sumei achitate.

„Toate biletele vândute prin intermediul site-ului comic-con.ro pot fi returnate într-un interval de 30 de zile de la data solicitării. Solicitările pot fi formulate până la data de 10 aprilie 2020, inclusiv prin email la [email protected]. După data de 10 aprilie se poate opta doar pentru unul dintre cele 3 evenimente Comic Con”, subliniază cei de la Comic Con.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus