Skip to main content

VIDEO. Ionela Năstase revine în TV, după trei ani de pauză. Va face echipă cu Adi Hădean. La ce post?

 
VIDEO. Ionela Năstase revine în TV, după trei ani de pauză. Va face echipă cu Adi Hădean. La ce post?

Un fel de "Politică şi Delicateţuri". O nouă emisiune de cooking, în combinaţie cu interviuri, începe la Digi24, de la finalul acestei luni. Îi va avea în prim-plan pe Chef Adi Hădean şi pe Ionela Năstase, care revine după trei ani pe TV.

Publicitate

Sub titlul „La cină”, emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 21:00. Prima ediţie va fi sâmbătă, pe 30 mai.

Primul invitat va fi fostul internaţional Gică Popescu.

„Când am început să lucrăm la emisiune nu ne trecea prin cap că urmează o pandemie, iar venirea acesteia ne-a întârziat cu aproape trei luni”, spune Adi Hădean.

Ionela Năstase se întoarce pe TV. Ultima dată a fost la România TV

Noua emisiune Digi24 marchează şi revenirea Ionelei Năstase pe micul ecran. Ultima dată ea a fost la România TV, de unde a o plecat în 2017.

Ionela Năstase, despre noul rol de la Digi24:

„După mai bine de trei ani de pauză, mă întorc la TV. Şi nu mă întorc singură, ci cu naşul Adi Hădean. Am trecut de la talk show politic, economic şi social la... un dialog relaxat”, a spus aceasta.

Ionela Năstase are o experienţă de peste 20 de ani de presă. A lucrat la Jurnalul Naţional, apoi la Antena 1 (până în 2008) şi la Realitatea TV. S-a întors în grupul Intact în 2010, la Antena 3. Doi ani mai târziu, a trecut la România TV.

Citeşte şi: Ionela Năstase a plecat de la România TV. Şi-a deschis o firmă de PR

VIDEO. Promo-ul emisiunii, cu Adi Hădean şi Ionela Năstase

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Al banu Al banu
    Alooo...ati gresit comentariile. Aici se discuta despre ionela. Cum care ionela? Nici eu nu o stiu, dar incercati sa vorbiti despre ea.
  • Marian Marian
    Allex ,bine ca stii tu sa scrii se vede dupa cum a-i scris plecate , am spus ca de ce sa o oferteze pro cand au destui cititori de promter si jurnalisti mult mai buni decat ea ,Cristian Leonte este cu mult mai bun prezentator fata de ea , asa ca las-o mai moale cu lauda .
  • Allex Allex
    Păi e simplu, nu că se crede cineva... Andreea Berecleanu este cineva. Este una din cele mai de succes și profesioniste ștriste din România. Și-a câștigat reputația prin muncă de zeci de ani la cele două, cele mai influente posturi din țara noastră. Urmăriți cifrele lunare, și veți oberva cât de mult s-a prabușit Observatorul 19 după plecate ei. Marian, tu nici nu știi să scrii, din comentariul tău nu se înțelege nimic. Aceștia sunt oamenii valoroși din media românească, nu cei care s-au remarcat prin vâlvă, nimicuri sau făcând publicitate mascată la produse neautorizate și toxice...
  • Marian Marian
    Allex ce sa faca la pro ,sunt destui, Cristian Leonte mi se pare mai bun ca ea nu trebie neaparat sa prezinte o femei poate sa mearga la turci plateste mai bine ,indiferent cum va schimba stiriile tot pro va conduce , indiferent ce zice unii sau altii , uni dintre cei mai buni jurnalisti sunt la pro , d-na se lauda ca ieri cand a aparut pe sticla lumea sa uitat buluc la ea , sa fim seriosi se crede cineva ,iar ce spun turci nu cred nimic .
  • Doctor G Doctor G
    *** umilinta mare pe antenuta aseara
    pro 25% iar a1 doar 17 , ha ha ha
  • Mile Mile
    Ce sa faca la pro tv , daca e ocupat
  • Allex Allex
    Andreea Berecleanu va intra din toamnă în echipa Știrilor Kanal D, care de altfel vor fi relansate într-un alt concept și abordare vizuală. Păcat însă că, Pro Tv nu a ofertat-o deloc!
  • Daniel Cazacu Ganea Daniel Cazacu Ganea
    Nu are taraful, cum e la Dinescu.
  • margot margot
    Jenela si Petreanu au ramas fara bani ? Bravos, Digi devine *** 4
  • Giani D. Giani D.
    Ii infecteaza si pe Digi incet dar sigur.
  • Marco Marco
    Foarte tare, mai ales ca Hadean este si nasul Ionelei Nastase.

Trimite un comentariu

sus