Skip to main content

Matinalul de vară Radio Impuls, fără Radu Țibulcă. Dar cu Mihai Ghiță, de la „Asta-i România”, și o fostă concurentă „Bravo, ai stil”

 
Matinalul de vară Radio Impuls, fără Radu Țibulcă. Dar cu Mihai Ghiță, de la „Asta-i România”, și o fostă concurentă „Bravo, ai stil”

Matinalul Radio Impuls (post din familia Kanal D) rămâne, în perioada verii, fără Radu Țibulcă. Alți doi oameni se alătură emisiunii și lui Orlando Ivan (cel care a făcut în restul anului echipă cu Țibulcă). 

Mihai Ghiță (realizatorul Asta-i România la Kanal D) și Valeria Lungu (influencer și concurent Bravo, ai stil - Kanal D) vor fi la microfonul „Scularea” - show-ul de dimineața de la Radio Impuls. 

Publicitate

Țibulcă va lipsi o perioadă, fiind implicat în filmările sezonului doi din serialul Moldovenii, după cum anunță reprezentanții postului. Totuși, nu va părăsi de tot proiectul radio. Va avea intervenții telefonice și anumite rubrici în emisiune. 

„Prima dragoste chiar nu se uita niciodata. Si iata ca, dupa 15 ani, revin pe unde radio. Am spus „Da!” trezitului de dimineata si provocarii de a-i face si pe altii sa-si inceapa ziua cu optimism, cu incredere si pofta de viata. Va fi epic! Vom rade mult, ne vom bucura impreuna”, spune prezentatorul. 

Mihai Ghiță revine în radio după 15 ani. A intrat in lumea radio cand avea 16 ani, la Radio Impact. A fost prezentator si realizator de emisiuni la Radio Contact, Radio Semnal și Mix FM.

Valeria Lungu a devenit cunoscuta după apariția în emisiunea „Bravo, ai stil!”. Este influencer și pasionata de muzica. 

Cei trei fac echipa începând din această săptămână. 

Citește și: Radio Impuls, stația radio Kanal D, va avea matinal. La butoane, un fost om de la Pro FM și un fost realizator Gold FM și Radio 21

VIDEO. Cum împaci radioul, actoria și online-ul. Răspunde Radu Țibulcă, de la Radio Impuls

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu