Skip to main content

AUDIENŢE. Esca, faţă în faţă cu Vulpiţa. Cum au fost audienţe Ştirilor Pro TV la revenirea Andreei Esca când Observatorul anunţa că Vulpiţa are Covid?

 
AUDIENŢE. Esca, faţă în faţă cu Vulpiţa. Cum au fost audienţe Ştirilor Pro TV la revenirea Andreei Esca când Observatorul anunţa că Vulpiţa are Covid?

AUDIENŢE. Andreea Esca a revenit aseară la pupitrul Ştirilor Pro TV, prima apariţie după câteva săptămâni de pauză, în care vedeta a fost infectată cu Covid.

Publicitate

Esca a revenit exact în seara în care Observatorul Antenei 1 s-a deschs cu ştirea despre infectarea celor doi invitaţi de la Acces Direct ajunşi vedete în ultimele luni: Vulpiţa şi Viorel.

Cine a câştigat lupta audienţelor, Esca sau Vulpiţa? Unde a stat mai bine Esca, unde a avut public numeros Observatorul?

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele de aseară, cu Esca şi Vulpiţa şi de luni, când Andreea Esca nu revenise la Ştirile Pro TV, iar Observatorul Antenei 1 a fost unul "normal",

În linii mari:

Cu Andreea Esca prezentator, Ştirile Pro TV au fost pe primul loc pe toate targeturile. Cu o zi înainte, Observatorul era pe primul loc la nivelul întregii ţări (nu şi la oraşe şi pe publicul general).

De altfel, de notat că Antena 1 are un public numeros la nivel naţional, în timp ce Ştirile Pro TV lasă mult Observatorul în urmă la oraşe şi pe publicul tânăr.

GALERIE FOTO. Andreea Esca, din nou la pupitrul ştirilor

Datele:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, la Ştirile Pro TV cu Andreea Esca s-au uitat, aseară, aproape 1,1 milioane de români. Cu Vulpiţa deschidere, Observatorul a fost la aproape 100.000 de telespectatori în urma Ştirilor Pro TV.

Cu o zi înainte, situaţia era alta. Inversă. Miercuri, Observatorul Antenei 1 avea o medie de aproape 1,1 milioane de români pe post, în timp de Pro TV nu atingea un milion.

URBAN. La oraşe, diferenţa dintre Pro TV şi Antena 1 este considerabilă: 740.000 de români din mediul urban s-au uitat aseară la Esca şi 460.000 la Observatorul despre Vulpiţa.

Şi cu o zi înainte, distanţa era mare, dar revenirea Andreei Esca a adus un plus.

De notat cota de piaţă: 25,8%, ceea ce înseamnă că peste un sfert dintre telespectatorii care aveau televizoarele deschise se uitau la Ştirile Pro TV

COMERCIAL. Cu Andreea Esca în platou, Ştirile Pro TV au avut o audienţă de două ori mai mare decât a Observatorului pe publicul tânăr, comercial.

Mai exact: aproape 300.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani pentru Ştirile Pro TV, faţă de 154.000 la Observatorul Antenei 1.

Cota de piaţă arată că, la ora 19.00, cei mai mulţi tineri sunt cu telecomanda pe Pro TV: 31,3 market share, adică unul din trei tineri care se uită la televizor urmăreşte Ştirile cu Andreea Esca.

Audienţa Ştirilor Pro TV şi audienţa Observatorului, joi, 23 iulie (cu Andreea Esca în platou şi Vulpiţa subiect de deschidere la Observator) şi cu o zi înainte, la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Stirile Pro TV Observator Antena 1
Persoane Rtg Share Persoane Rtg Share
22 iulie 986.000 5.6 19.4 1.075.000 6.1 21.2
23 iulie 1.116.000 6.3 22.1 1.029.000 5.9 20.4

Audienţa Ştirilor Pro TV şi audienţa Observatorului, joi, 23 iulie (cu Andreea Esca în platou şi Vulpiţa subiect de deschidere la Observator) şi cu o zi înainte, în mediul URBAN:

URBAN Stirile Pro TV Observator Antena 1
Persoane Rtg Share Persoane Rtg Share
22 iulie 683.000 7.2 23.3 499.000 5.2 17
23 iulie 743.000 7.8 25.8 460.000 4.8 15.9

Audienţa Ştirilor Pro TV şi audienţa Observatorului, joi, 23 iulie (cu Andreea Esca în platou şi Vulpiţa subiect de deschidere la Observator) şi cu o zi înainte, pe SEGMENTUL COMERCIAL:

COMERCIAL Stirile Pro TV Observator Antena 1
Persoane Rtg Share Persoane Rtg Share
22 iulie 263.000 6.3 30 131.000 3.1 15
23 iulie 291.000 6.9 31.3 154.000 3.7 16.6


Citeşte şi: Ce nu a reuşit CNA a făcut COVID: a întrerupt serialul Vulpiţa. Povestea coronavirus la Acces Direct


Citeşte şi: ULTIMA ORĂ. Antena 1 anunţă cazuri de COVID la Acces Direct, show-ul cu Vulpiţa şi Viorel


Citeşte şi: OPINIE. Eu sunt Andreea Esca! Eu sunt Pro TV!


Citeşte şi: Andreea Esca, primele declaraţii despre Covid: „Am avut Covid. Eu, soţul meu şi unul din copii”


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • z0 z0
    (offtopic)
    bai, mile, printre primele 10 lucruri de facut in viata asta, unul e sa-ti vad CVul.
    Bai, asa specialist are o bibliografie cat maica rusie. ia, zi pe unde tragi tu de volanul culturii? Care-s cartile din torpedou?
  • mile mile
    ce a crescut , cat piciorul broastei , sunt asemanatoare , fara ea se descurca
  • iulian iulian
    May ee un pic sy prezintă vulpea observatorul.
  • Bogdanovic Bogdanovic
    Penibilule mile , unde acelasi rating? Vad ca aseara Pro a crescut in audiente cu Esca
  • Alexandre Eram, dar nu mai sunt Alexandre Eram, dar nu mai sunt
    Oamenii au fost curioşi să vadă dacă a schimbat-o în vreun fel coronageala pe prompterista naţională. Acum s-au edificat: e la fel de insipidă ca întotdeauna, doar că nu mai simte, sărăcuţa, mirosul de usturoi decât dacă toarnă *** franţuzeşti în mâncare. Ça alors !
  • cristi cristi
    Nu inteleg un lucru. De ce promovam nonvalorile? de ce, de ce, de ce?
    Cred ca putem sa evoluam si sa nu mai uitam la toate prostiile pe care a1 le promoveaza fara probleme si spune foarte simplu: " daca publicul nostru cere?!". Pacat de tara asta....Pagina de media, de ce e atat de interesant sa ne prezinti lupta asta "esca & vulpita"?
  • Gabi Gabi
    Da, cu siguranță această epidemie reprezintă un pericol rea, dar nu, nimic din ce se desfășoară la cele două canale nu prezintă minim de credibilitate.
    Incredibil e că, în loc să desfășoare niște campanii decente de conștientizare în care să-și angreneze vedetele, evident că în parteneriat cu Guvernul României, principalele două trusturi se pretează la asemenea mascarade care nu fac decât să insulte inteligența telespectatorului.
    Dar nicio problemă, cât se poate de real e și faptul că ceea ce se numește televiziune se prăbușește încet dar sigur.
  • mile mile
    iuli, iar aberezi a fost esca aseara , deci cu sau fara esca e cam aceeasi rating
  • RzV RzV
    Cat de obsedati dupa audienta sa fie cei de la Antena incat sa difuzeze ca principala stire a zilei ca cele doua mari vedete nationale au Covid. Nu era de ajuns ca au transformat emisiunea Acces Direct intr-o porcarie acum vor sa devina tot postul o prostie. Esca daca a revenit la stiri a inceput prin a prezenta cele mai importante subiecte nu vorbea despre ea. Si Esca e tot om si reprezinta un numar la totalul de infectati la fel cum si ceilalti doi sunt un numar din total de noi infectari fara a fi ceva special. Dar Antena ar fin in stare sa faca emisiunea cu ei din spital sau din izolare fara probleme numai sa mearga audienta. Pacat ca tot locul 2 il au mereu.
  • jk jk
    Interesant e ca la dezvăluirea de pe A1 a fost public tânăr mai mare fata de ieri.Si de întreaga tara
  • Iuli Iuli
    Observatorul bate știrile ProTV ? Asta era Știrea adevărată.
    Oricum când se întoarce Esca știrile vor crește din nou în audiență.

Trimite un comentariu

sus