Skip to main content

AUDIENȚE. Esca, față în față cu Vulpița. Cum au fost audiențe Știrilor Pro TV la revenirea Andreei Esca când Observatorul anunța că Vulpița are Covid?

 
AUDIENȚE. Esca, față în față cu Vulpița. Cum au fost audiențe Știrilor Pro TV la revenirea Andreei Esca când Observatorul anunța că Vulpița are Covid?

AUDIENȚE. Andreea Esca a revenit aseară la pupitrul Știrilor Pro TV, prima apariție după câteva săptămâni de pauză, în care vedeta a fost infectată cu Covid.

Esca a revenit exact în seara în care Observatorul Antenei 1 s-a deschs cu știrea despre infectarea celor doi invitați de la Acces Direct ajunși vedete în ultimele luni: Vulpița și Viorel.

Publicitate

Cine a câștigat lupta audiențelor, Esca sau Vulpița? Unde a stat mai bine Esca, unde a avut public numeros Observatorul?

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele de aseară, cu Esca și Vulpița și de luni, când Andreea Esca nu revenise la Știrile Pro TV, iar Observatorul Antenei 1 a fost unul "normal",

În linii mari:

Cu Andreea Esca prezentator, Știrile Pro TV au fost pe primul loc pe toate targeturile. Cu o zi înainte, Observatorul era pe primul loc la nivelul întregii țări (nu și la orașe și pe publicul general).

De altfel, de notat că Antena 1 are un public numeros la nivel național, în timp ce Știrile Pro TV lasă mult Observatorul în urmă la orașe și pe publicul tânăr.

GALERIE FOTO. Andreea Esca, din nou la pupitrul știrilor

Datele:

NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, la Știrile Pro TV cu Andreea Esca s-au uitat, aseară, aproape 1,1 milioane de români. Cu Vulpița deschidere, Observatorul a fost la aproape 100.000 de telespectatori în urma Știrilor Pro TV.

Cu o zi înainte, situația era alta. Inversă. Miercuri, Observatorul Antenei 1 avea o medie de aproape 1,1 milioane de români pe post, în timp de Pro TV nu atingea un milion.

URBAN. La orașe, diferența dintre Pro TV și Antena 1 este considerabilă: 740.000 de români din mediul urban s-au uitat aseară la Esca și 460.000 la Observatorul despre Vulpița.

Și cu o zi înainte, distanța era mare, dar revenirea Andreei Esca a adus un plus.

De notat cota de piață: 25,8%, ceea ce înseamnă că peste un sfert dintre telespectatorii care aveau televizoarele deschise se uitau la Știrile Pro TV

COMERCIAL. Cu Andreea Esca în platou, Știrile Pro TV au avut o audiență de două ori mai mare decât a Observatorului pe publicul tânăr, comercial.

Mai exact: aproape 300.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani pentru Știrile Pro TV, față de 154.000 la Observatorul Antenei 1.

Cota de piață arată că, la ora 19.00, cei mai mulți tineri sunt cu telecomanda pe Pro TV: 31,3 market share, adică unul din trei tineri care se uită la televizor urmărește Știrile cu Andreea Esca.

Audiența Știrilor Pro TV și audiența Observatorului, joi, 23 iulie (cu Andreea Esca în platou și Vulpița subiect de deschidere la Observator) și cu o zi înainte, la nivel NAȚIONAL:

NATIONAL   Stirile Pro TV         Observator Antena 1      
Persoane Rtg Share Persoane Rtg Share
22 iulie 986.000 5.6 19.4 1.075.000 6.1 21.2
23 iulie 1.116.000 6.3 22.1 1.029.000 5.9 20.4

Audiența Știrilor Pro TV și audiența Observatorului, joi, 23 iulie (cu Andreea Esca în platou și Vulpița subiect de deschidere la Observator) și cu o zi înainte, în mediul URBAN:

URBAN   Stirile Pro TV         Observator Antena 1      
Persoane Rtg Share Persoane Rtg Share
22 iulie 683.000 7.2 23.3 499.000 5.2 17
23 iulie 743.000 7.8 25.8 460.000 4.8 15.9

Audiența Știrilor Pro TV și audiența Observatorului, joi, 23 iulie (cu Andreea Esca în platou și Vulpița subiect de deschidere la Observator) și cu o zi înainte, pe SEGMENTUL COMERCIAL:

COMERCIAL   Stirile Pro TV         Observator Antena 1      
Persoane Rtg Share Persoane Rtg Share
22 iulie 263.000 6.3 30 131.000 3.1 15
23 iulie 291.000 6.9 31.3 154.000 3.7 16.6


Citește și: Ce nu a reușit CNA a făcut COVID: a întrerupt serialul Vulpița. Povestea coronavirus la Acces Direct


Citește și: ULTIMA ORĂ. Antena 1 anunță cazuri de COVID la Acces Direct, show-ul cu Vulpița și Viorel


Citește și: OPINIE. Eu sunt Andreea Esca! Eu sunt Pro TV!


Citește și: Andreea Esca, primele declarații despre Covid: „Am avut Covid. Eu, soțul meu și unul din copii”


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • (offtopic)
  bai, mile, printre primele 10 lucruri de facut in viata asta, unul e sa-ti vad CVul.
  Bai, asa specialist are o bibliografie cat maica rusie. ia, zi pe unde tragi tu de volanul culturii? Care-s cartile din torpedou?
 • Oamenii au fost curioşi să vadă dacă a schimbat-o în vreun fel coronageala pe prompterista naţională. Acum s-au edificat: e la fel de insipidă ca întotdeauna, doar că nu mai simte, sărăcuţa, mirosul de usturoi decât dacă toarnă *** franţuzeşti în mâncare. Ça alors !
 • Nu inteleg un lucru. De ce promovam nonvalorile? de ce, de ce, de ce?
  Cred ca putem sa evoluam si sa nu mai uitam la toate prostiile pe care a1 le promoveaza fara probleme si spune foarte simplu: " daca publicul nostru cere?!". Pacat de tara asta....Pagina de media, de ce e atat de interesant sa ne prezinti lupta asta "esca & vulpita"?
 • Da, cu siguranță această epidemie reprezintă un pericol rea, dar nu, nimic din ce se desfășoară la cele două canale nu prezintă minim de credibilitate.
  Incredibil e că, în loc să desfășoare niște campanii decente de conștientizare în care să-și angreneze vedetele, evident că în parteneriat cu Guvernul României, principalele două trusturi se pretează la asemenea mascarade care nu fac decât să insulte inteligența telespectatorului.
  Dar nicio problemă, cât se poate de real e și faptul că ceea ce se numește televiziune se prăbușește încet dar sigur.
 • Cat de obsedati dupa audienta sa fie cei de la Antena incat sa difuzeze ca principala stire a zilei ca cele doua mari vedete nationale au Covid. Nu era de ajuns ca au transformat emisiunea Acces Direct intr-o porcarie acum vor sa devina tot postul o prostie. Esca daca a revenit la stiri a inceput prin a prezenta cele mai importante subiecte nu vorbea despre ea. Si Esca e tot om si reprezinta un numar la totalul de infectati la fel cum si ceilalti doi sunt un numar din total de noi infectari fara a fi ceva special. Dar Antena ar fin in stare sa faca emisiunea cu ei din spital sau din izolare fara probleme numai sa mearga audienta. Pacat ca tot locul 2 il au mereu.
 • Interesant e ca la dezvăluirea de pe A1 a fost public tânăr mai mare fata de ieri.Si de întreaga tara
 • Observatorul bate știrile ProTV ? Asta era Știrea adevărată.
  Oricum când se întoarce Esca știrile vor crește din nou în audiență.

Trimite un comentariu