Skip to main content

PRIMA IEŞIRE. Andreea Esca, primele declaraţii despre Covid: „Am avut Covid. Eu, soţul meu şi unul din copii”

 
PRIMA IEŞIRE. Andreea Esca, primele declaraţii despre Covid: „Am avut Covid. Eu, soţul meu şi unul din copii”

INTERVIU. Primele declaraţii ale Andreei Esca, după presupusa infectare cu Covid. Pro TV difuzează în această seară, la jurnalul de la ora 19:00, interviul realizat de Cosmin Stan cu prezentatoarea de ştiri.

Publicitate

Principalele idei:

- Am avut Covid. Eu, soţul meu şi unul dintre copii

- Primul care s-a îmbolnăvit a fost soţul meu. Am asociat simptomele cu o problemă gastrică.

- Primul simptom a fost că mi-am pierdut mirosul. Găteam ceva şi n-am mai simtit mirosul de usturoi

- M-am dus la spital, la Victor Babeş. În cazul soţului meu, lucrurile au fost mult mai grave. Nu are nicio boala cronică, nu fumează, face sport şi nu face excese, dar a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei.

- Într-o dimineaţa, fiul meu m-a sunat şi mi-a zis: Mama, pe tata l-au dus la Terapie Intensivă. Nu înţelegeam cum este posibil să fie el atât de afectat. A avut nevoie şi de ventilaţie mecanică.

- Cât am put comunica cu el, îmi spunea: „Nu mai pot. Aşa arată iadul”

- Prioritar pentru mine a fost să ocup de sănătatea familiei mele. Nu mi se părea normal să dau declaraţii într-un moment în care eram panicată. Nu am fost în stare. De la spital şi de la înmormântare nu e nimic de spus.

- Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu cred că este vorba despre petrecerea de la mare. Cei care au fost acolo nu au mai avut teste pozitive.

- Cred că acest virus se poate lua de oriunde şi oricând. Noi chiar am încercat să ne protejăm.

- Am participat la petrecere pentru că a fost în aer liber. Au fost luate toate măsurile pentru a fi în siguranţă. Nu s-a ţinut nimic în interior. Am purtat măşti, dar şi noi am avut momente în care am lăsat garda jos. A fost foarte rău că am făcut asta. Nu este momentul să lăsăm garda jos.

- Rezultatul nostru, pentru ultimele teste, a fost negativ. Eu şi Aris suntem bine, dar soţul meu trebuie să mai stea câteva zile în spital.

- Regret că am lăsat garda jos în câteva momente şi n-ar fi trebuit să fac asta. Nu mă simt extrem de vinovată pentru că ştiu că am făcut lucruri să mă protejez, dar mă simt vinovată pentru că s-a întâmplat să nu fac mai mult, că nu am atins perfecţiunea.

- Mesajul meu pentru public este să nu lase garda jos. Virusul există şi trebuie să avem încredere în medici. Trebuie să purtăm măşti şi să menţinem distanţa fizică.

Reamintim că despre presupusa infectare cu Covid-19 a Andreei Esca se vorbeşte de aproximativ două săptămâni. În primă fază, Pro TV a trimis o notificare către presă în care cerea redacţiilor să nu scrie despre „presupusa existenţă a unor cazuri de Covid în postul TV”, după cum arata documentul.

A doua zi, într-un mesaj public, Pro TV admitea existenţa unor cauzuri de infectere, fără însă a da mai multe detalii.

Ulterior, ziarul Libertatea a scris despre o petrecere care a avut loc la mare, la inaugurarea unui hotel, unde nu s-au respectat normele de prevenţie şi distanţare fizică. În pozele de la respectiva inaugurare apărea şi Andreea Esca, alături de mulţi alţi influenceri.


OPINIE. Când tăcerea creează gălăgia


FOTO. Două influenceriţe au şters postările cu Andreea Esca la petrecerea de la mare


Citeşte şi: Pro TV, într-un mesaj public: „Câţiva angajaţi au fost confirmaţi, din păcate, ca fiind infectaţi cu COVID-19”


Citeşte şi: Pro TV notifică: nu scrieţi despre Pro TV sau despre angajaţi în legătură cu presupusa existenţă a unor cazuri de COVID în postul TV


Citeşte şi: LIBERTATEA: Andreea Esca, Delia şi mai multe influenceriţe la un eveniment fără reguli sanitare


Citeşte şi: Poliţia: anchetă în cazul petrecerii la care au participat Andreea Esca şi zeci de influenceri


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bitzu Bitzu
    Deci, domnule Da, tot nu ai raspuns la intrebare. O scriu iar, sa o vezi mai bine:
    Si care e problema ta ca nu a respectat regulile?

    Si gzf, te-a bagat cineva in seama? Asta e supararea ta? Pai te-a pus cineva sa asculti ce zice Esca? Tu trebuie sa ai grija ce faci, sa te "protejezi". Nu sa o asculti pe Esca.
  • gzf gzf
    @Bitzu, celelalte femei nu au jucat vreodata rolul lupului moralizator & nu sictiresc public oamenii care nu respecta regulile, cum face Esca.
    Problema e ipocrizia, nu faptul ca s-a infectat.
    Problema e ca isi petrecea timpul infierandu-i pe altii, cand ea facea la fel: nu dadea doi bani pe reguli.
    Cam asta.
  • Bitzu Bitzu
    Domnule Da, si care e problema ta ca nu a respectat regulile? Vezi ca la petrecerea aia au fost si alte femei ce nu au respecat regulile.
    Dar asa e romanul. O injura doar pe Esca (cea mai cunoscuta de la party-ul ala); pe celelalte femei nu le injura nimeni.
  • jk jk
    Marian,am văzut după,la 3 acele bare frumos si intens colorate
  • Marian Marian
    JK, a fost revizie tehnica intre 2 30 si 5 dimineata , nu au fost blesteme .
  • Marian Marian
    Problema nu este Esca acum ci intoarcerea Vulpitei dupa asa zisa plecare in comuna ei , s-a intors langa sot aici este problema a fost sau nu mega minciuna a inflacaratei prezentatoare de visuri si de degradare umana .
  • Da Da
    @Vizanti,problema nu era că a luat Esca covid ca alți 14 milioane sunt infectați.Problema a fost că nu a respectat regulile pe care ne îndemna să le respectăm
  • Vizanti Vizanti
    Interesant. Toti o injurau pe Esca ca nu s-a protejat la petrecere si de aceea a luat Covid...
    Dar, de fapt, de la sotul a luat virusul. Deci sotul trebuia "injurat", nu prezentatoarea de stiri.
  • Marian Marian
    Iuli si toti asistomatici care comentati aiurea , ai cautat-o sub tricou sa vezi ce are poate t-i se micsoreaza nasul tau de mama omida cu scenarile tale cu emisiuni ce apar prin toamna , are bani destui nu trebuia sa ii dea guvernul. Rusine sa-ti fie tie ca aberezi tot timpul cu teoriile tale sau poate vrei si tu niste *** mai tari cred ca o doare in cot de toti ce scriu aberati .
  • jk jk
    După marea dezvăluire,cred ca pe cei de la pro ii sabotează tehnica
    Pe toate posturile din grup e un ecran negru,simplu,de cateva minute bune
    Ori o fi blesteme, ori altceva anunțat :))
  • jk jk
    Andrei, ei,si-a adus aminte de trecutul antenist,chit cat iubeste el pro ul
  • Imba Imba
    A apărut Esca pe ProTV și acum Pavel Marcel pe antena 3
  •  Andrei Andrei
    Cosmin Stan era pe stilu' :"*** Esco că a trebuit io acuma să vin de acasă să vorbesc cu tine și să mă prefac că-mi pasă că ai avut tu covrig dă ăsta "
  • Hagescu Hagescu
    Deci gata, am aflat, A AVUT Covid. Astept ca "astia" care administreaza acest site sa termine cu stiri de genul: "Covid la Pro TV"; sau "o mare prezentatoare are Covid"; si altele...
  • Escucianul Escucianul
    Hai, sa apara postacii antenisti sa comenteze.

Trimite un comentariu

sus