Skip to main content

N-avem Cerbul de Aur în acest an, dar TVR aduce un proiect care să-i ţină locul. Filmările, fără public

 
Foto | Paginademedia.ro
Foto | Paginademedia.ro

N-avem festivalul Cerbul de Aur în acest an, din cauza pandemiei, dar TVR aduce o emisiune care să-i ţină locul.

Publicitate

Producţia se va numi Cerbul de Aur 2020 #GENERAŢII şi va fi filmat la studiourile postului public, în zilele de 28, 29 şi 30 iulie.

Show-ul va fi filmat, însă, fără public:

„Din păcate, anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus şi a faptului că filmările la programul Cerbul de Aur #Generaţii au loc în interior, acest show nu va fi cu public”, precizează oficialii TVR pentru Paginademedia.

Teatru în TVR, un proiect care se ţine în curtea postului public, va fi suspendat în această perioadă.

„Pentru a evita aglomeraţia în incinta TVR şi a menţine siguranţa tuturor participanţilor, s-a decis întreruperea proiectului Teatru în TVR”, explică oficialii TVR.

Proiectul revine din 31 iulie şi se încheie pe 13 septembrie.

Ce va fi în emisiune?

Conţinul producţiei este explicat de reprezentanţii TVR:

„Anul acesta, proiectul special dedicat Festivalului Cerbul de Aur este un omagiu adus artiştilor români - compozitori, textieri şi vedete.

Va fi un program de televiziune strălucitor în care atât tinerii cât şi cei nostalgici vor avea ocazia să asculte muzica românească a tuturor generaţiilor”, după cum spun aceştia într-un comunicat.

Reamintim că Cerbul de Aur a fost anulat în acest an, din cauza pandemiei de Coronavirus. Decizia a fost luată de TVR (organizatorul festivalului), iar ediţia din acest an ar fi trebuit să aibă între 20 şi 23 august, în Piaţa Sfatului din Braşov.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    aha, deci o sa toace banii pe contracte umflate si colaborari cu diversi sinecuristi. mare prostie acest tvr care nu se justifica deloc nici inainte de pandemie, daramite acum...
  • adi m adi m
    bine ca fac spectacole "stralucitoare" intr-o televiziune prafuita si incremenita in anii 90 care difuzeaza filme vechi intr-o veselie dar viseaza sa atraga public tanar. poate cand vor reusi sa dea o fata moderna posturilor tvr poate vor incepe sa mai prinda si publicul comercial, pana atunci... e pe turnanta!

Trimite un comentariu

sus