Skip to main content

N-avem Cerbul de Aur în acest an, dar TVR aduce un proiect care să-i țină locul. Filmările, fără public

 
N-avem Cerbul de Aur în acest an, dar TVR aduce un proiect care să-i țină locul. Filmările, fără public
Foto | Paginademedia.ro

N-avem festivalul Cerbul de Aur în acest an, din cauza pandemiei, dar TVR aduce o emisiune care să-i țină locul.

Producția se va numi Cerbul de Aur 2020 #GENERAȚII și va fi filmat la studiourile postului public, în zilele de 28, 29 și 30 iulie. 

Publicitate

Show-ul va fi filmat, însă, fără public:

„Din păcate, anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus și a faptului că filmările la programul Cerbul de Aur #Generații au loc în interior, acest show nu va fi cu public”, precizează oficialii TVR pentru Paginademedia.

Teatru în TVR, un proiect care se ține în curtea postului public, va fi suspendat în această perioadă. 

„Pentru a evita aglomerația în incinta TVR și a menține siguranța tuturor participanților, s-a decis întreruperea proiectului Teatru în TVR”, explică oficialii TVR. 

Proiectul revine din 31 iulie și se încheie pe 13 septembrie. 

Ce va fi în emisiune? 

Conținul producției este explicat de reprezentanții TVR: 

„Anul acesta, proiectul special dedicat Festivalului Cerbul de Aur este un omagiu adus artiștilor români - compozitori, textieri și vedete.

Va fi un program de televiziune strălucitor în care atât tinerii cât și cei nostalgici vor avea ocazia să asculte muzica românească a tuturor generațiilor”, după cum spun aceștia într-un comunicat. 

Reamintim că Cerbul de Aur a fost anulat în acest an, din cauza pandemiei de Coronavirus. Decizia a fost luată de TVR (organizatorul festivalului), iar ediția din acest an ar fi trebuit să aibă între 20 și 23 august, în Piața Sfatului din Brașov.

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • aha, deci o sa toace banii pe contracte umflate si colaborari cu diversi sinecuristi. mare prostie acest tvr care nu se justifica deloc nici inainte de pandemie, daramite acum...
  • bine ca fac spectacole "stralucitoare" intr-o televiziune prafuita si incremenita in anii 90 care difuzeaza filme vechi intr-o veselie dar viseaza sa atraga public tanar. poate cand vor reusi sa dea o fata moderna posturilor tvr poate vor incepe sa mai prinda si publicul comercial, pana atunci... e pe turnanta!

Trimite un comentariu