Skip to main content

FOTO. Două influencerițe au șters postările cu Andreea Esca la petrecerea de la mare

 
FOTO. Două influencerițe au șters postările cu Andreea Esca la petrecerea de la mare

UPDATE. La câteva ore după apariția articolului pe Paginademedia.ro, cele două influencerițe au repostat pozele în care apare și Andreea Esca. Vă prezentăm în articol capturi de pe cele două conturi, Ioana Grama și Sânziana Negru, înainte de articolul Paginademedia.ro (cu pozele cu Esca șterse) și la câteva ore după (în care reapare cadrul cu Esca).

Publicitate

GALERIE FOTO. Două dintre influencerițele care s-au fotografiat alături de Andreea Esca la petrecerea de pe litoral au șters postările respective.

Zilele trecute, pe conturile de Instagram ale Sânzianei Negru și ale Ioanei Grama apăreau fotografii în care ele erau lângă Andreea Esca la evenimentul de lansare a resortului de pe litoral. Niciuna nu purta mască.

Astăzi, postările respective nu mai sunt disponibile.

Și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, apărea în fotografii și postase, de asemenea, o imagine de la eveniment alături de influencerițe. Nici postarea Alexiei Eram nu mai este disponibilă pe rețeaua de socializare.

Fotografiile cu influencerițele și cu Andreea Esca s-au viralizat mult în ultimele zile, în contextul în care au circulat și alte imagini de la eveniment, cu persoane care nu poartă mască și nu ar respecta regulile de distanțare socială.

Cazul evenimentului de lansare a resortului de pe litoral vine după ce, săptămâna trecută, Pro TV a notificat presa să nu scrie despre cazuri de COVID în postul TV, după care, la o zi distanță, a anunțat că există cazuri pozitive în Pro TV.

Până astăzi, Andreea Esca nu a avut nicio reacție legată de informațiile apărute în presă.

GALERIE FOTO. Postările care nu mai apar pe Instagram, de la Alexia Eram, Sânziana Negru și Ioana Grama

Pozele au reapărut după articolul Paginademedia.ro

La câteva ore după apariția articolului pe Paginademedia.ro, cele două influencerițe au repostat pozele în care apare și Andreea Esca. Vă prezentăm capturi de pe cele două conturi, Ioana Grama și Sânziana Negru, înainte de articolul Paginademedia.ro (cu pozele cu Esca șterse) și la câteva ore după (în care reapare cadrul cu Esca).

Sânziana Negru, înainte de articolul Paginademedia.ro (stânga, fără poza cu Esca) și după (cu poza repostată)

Ioana Grama, înainte de articol (stânga, fără poza cu Esca) și după (cu poza repostată)


Citește și: Pro TV, într-un mesaj public: „Câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19”


Citește și: Pro TV notifică: nu scrieți despre Pro TV sau despre angajați în legătură cu presupusa existență a unor cazuri de COVID în postul TV


Citește și: LIBERTATEA: Andreea Esca, Delia și mai multe influencerițe la un eveniment fără reguli sanitare


Citește și: Poliția: anchetă în cazul petrecerii la care au participat Andreea Esca și zeci de influenceri

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Pai Stapanule prost, a stiu Pro de ce a dat comunicatul ala.
  Asa mai fac banuti de o paine celelate televiziuni, sau diferite site-uri; cu stiri despre Covidul la Protv.
 • Am vazut ca Serban Huidu Mircea Badea , aceste doua non valori ale Romanie precum si antenuta 3 cea mai odioasa televiziune au iesit sa comenteze in legatura cu Andrea Esca , daca a gresit va suporta consecintele , poate mai aparea sau nu la televizor dupa ce a facut . La fel faceti si voi paginademedia toata ziua postati aceste subiecte mai schimbati placa tocati pro-ul cum a-ti facut si atunci cu telekomul despre antenuta a-ti spus unul sau doua subiecte , cred ca nu vreti sa-l jigniti pe voiculescu, mai da-ti si altceva audiente sau alte subiecte legate de televiziuni nu numai ce a facut Esca la plaja .
 • Dacă subiectul nu era mediatizat, nu mai critica nimeni atât de tare.

  @burningsnowflake ăla este jobul ei și la Stiri mereu trebuie să fi serios ca un exemplu pentru cei care te privesc, până una alta suntem toți oameni și simțim nevoia de a socializa face-to-face, nu doar online.
  Eu de exemplu simt nevoia să îmi văd prietenii zi de zi, să ieșim cum ieșeam în 2019, să mergem la mare, la munte, la restaurante, Untold, Neversea, etc, dar pentru sănătatea noastră și a familiei preferăm să stăm în zona noastră:)

  Și Esca pentru că nu a respectat distanțarea socială, acum trage consecințele: se presupune că a ieșit testul pozitiv pentru ea și soțul ei, Alexandre Eram. Copii au ieșit negativ
 • uite asa te pacaleste o "imagine".
  la televizor dna. Esca pare o persoana foarte responsabila, etc... de fapt este un simplu rol/job: de stirista, de altfel printre cele mai bune, nu zic nu.
  in realitate este o persoana cu o minte simpla, cu nimic diferita fata de calatorii fara mascute din STB-uri.
  cum se numeste un parinte care-si expune riscurilor si isi imbolnaveste propriul copil?
  v-as spune eu dar mi se va cenzura comentariul.
  o mare dezamagire.
  rusine.

Trimite un comentariu