Skip to main content

FOTO. Două influenceriţe au şters postările cu Andreea Esca la petrecerea de la mare

 
FOTO. Două influenceriţe au şters postările cu Andreea Esca la petrecerea de la mare

UPDATE. La câteva ore după apariţia articolului pe Paginademedia.ro, cele două influenceriţe au repostat pozele în care apare şi Andreea Esca. Vă prezentăm în articol capturi de pe cele două conturi, Ioana Grama şi Sânziana Negru, înainte de articolul Paginademedia.ro (cu pozele cu Esca şterse) şi la câteva ore după (în care reapare cadrul cu Esca).

Publicitate

GALERIE FOTO. Două dintre influenceriţele care s-au fotografiat alături de Andreea Esca la petrecerea de pe litoral au şters postările respective.

Zilele trecute, pe conturile de Instagram ale Sânzianei Negru şi ale Ioanei Grama apăreau fotografii în care ele erau lângă Andreea Esca la evenimentul de lansare a resortului de pe litoral. Niciuna nu purta mască.

Astăzi, postările respective nu mai sunt disponibile.

Şi Alexia Eram, fiica Andreei Esca, apărea în fotografii şi postase, de asemenea, o imagine de la eveniment alături de influenceriţe. Nici postarea Alexiei Eram nu mai este disponibilă pe reţeaua de socializare.

Fotografiile cu influenceriţele şi cu Andreea Esca s-au viralizat mult în ultimele zile, în contextul în care au circulat şi alte imagini de la eveniment, cu persoane care nu poartă mască şi nu ar respecta regulile de distanţare socială.

Cazul evenimentului de lansare a resortului de pe litoral vine după ce, săptămâna trecută, Pro TV a notificat presa să nu scrie despre cazuri de COVID în postul TV, după care, la o zi distanţă, a anunţat că există cazuri pozitive în Pro TV.

Până astăzi, Andreea Esca nu a avut nicio reacţie legată de informaţiile apărute în presă.

GALERIE FOTO. Postările care nu mai apar pe Instagram, de la Alexia Eram, Sânziana Negru şi Ioana Grama

Pozele au reapărut după articolul Paginademedia.ro

La câteva ore după apariţia articolului pe Paginademedia.ro, cele două influenceriţe au repostat pozele în care apare şi Andreea Esca. Vă prezentăm capturi de pe cele două conturi, Ioana Grama şi Sânziana Negru, înainte de articolul Paginademedia.ro (cu pozele cu Esca şterse) şi la câteva ore după (în care reapare cadrul cu Esca).

Sânziana Negru, înainte de articolul Paginademedia.ro (stânga, fără poza cu Esca) şi după (cu poza repostată)

Ioana Grama, înainte de articol (stânga, fără poza cu Esca) şi după (cu poza repostată)


Citeşte şi: Pro TV, într-un mesaj public: „Câţiva angajaţi au fost confirmaţi, din păcate, ca fiind infectaţi cu COVID-19”


Citeşte şi: Pro TV notifică: nu scrieţi despre Pro TV sau despre angajaţi în legătură cu presupusa existenţă a unor cazuri de COVID în postul TV


Citeşte şi: LIBERTATEA: Andreea Esca, Delia şi mai multe influenceriţe la un eveniment fără reguli sanitare


Citeşte şi: Poliţia: anchetă în cazul petrecerii la care au participat Andreea Esca şi zeci de influenceri

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • prostu nu e prost destul daca nu e si fudul. Asa si cu pozele astea pe internet.
 • Pai Stapanule prost, a stiu Pro de ce a dat comunicatul ala.
  Asa mai fac banuti de o paine celelate televiziuni, sau diferite site-uri; cu stiri despre Covidul la Protv.
 • Am vazut ca Serban Huidu Mircea Badea , aceste doua non valori ale Romanie precum si antenuta 3 cea mai odioasa televiziune au iesit sa comenteze in legatura cu Andrea Esca , daca a gresit va suporta consecintele , poate mai aparea sau nu la televizor dupa ce a facut . La fel faceti si voi paginademedia toata ziua postati aceste subiecte mai schimbati placa tocati pro-ul cum a-ti facut si atunci cu telekomul despre antenuta a-ti spus unul sau doua subiecte , cred ca nu vreti sa-l jigniti pe voiculescu, mai da-ti si altceva audiente sau alte subiecte legate de televiziuni nu numai ce a facut Esca la plaja .
 • @Anda, postarea a reaparut dupa ce am publicat noi articolul. Avem capturi si cu feedul, before and after
 • Dacă subiectul nu era mediatizat, nu mai critica nimeni atât de tare.

  @burningsnowflake ăla este jobul ei și la Stiri mereu trebuie să fi serios ca un exemplu pentru cei care te privesc, până una alta suntem toți oameni și simțim nevoia de a socializa face-to-face, nu doar online.
  Eu de exemplu simt nevoia să îmi văd prietenii zi de zi, să ieșim cum ieșeam în 2019, să mergem la mare, la munte, la restaurante, Untold, Neversea, etc, dar pentru sănătatea noastră și a familiei preferăm să stăm în zona noastră:)

  Și Esca pentru că nu a respectat distanțarea socială, acum trage consecințele: se presupune că a ieșit testul pozitiv pentru ea și soțul ei, Alexandre Eram. Copii au ieșit negativ
 • Culmea, la Sanziana inca mai e: https://www.instagram.com/p/CB8vHarMOt-/
 • uite asa te pacaleste o "imagine".
  la televizor dna. Esca pare o persoana foarte responsabila, etc... de fapt este un simplu rol/job: de stirista, de altfel printre cele mai bune, nu zic nu.
  in realitate este o persoana cu o minte simpla, cu nimic diferita fata de calatorii fara mascute din STB-uri.
  cum se numeste un parinte care-si expune riscurilor si isi imbolnaveste propriul copil?
  v-as spune eu dar mi se va cenzura comentariul.
  o mare dezamagire.
  rusine.
 • @argatu: Te bucuri, este? Sa le stearga si de aici, de pe pagina de media... A, nu prea pot...:)))))))))))

Trimite un comentariu

sus