Skip to main content

Antena 1: Începe show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu. Va avea două zile pe săptămână

 
Antena 1: Începe show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu. Va avea două zile pe săptămână

Amânat de pandemie, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu începe la Antena 1. Se numește „Rămân cu tine”, iar prima ediție debutează marți, 4 august, de la ora 20:30. 

Dacă în prima săptămână va avea doar o ediție, din a doua săptămână emisiunea va fi în două seri: luni și marți, de la 20:30. 

Publicitate

Producția este realizată după un format internațional „Take me out”, iar filmările au început înainte de pandemie, dar au fost întrerupte când s-au înmulțit cazurile de Covid-19, în luna martie. 

Formatul: 20 de femei își caută jumătatea, iar Liviu Vârciu le ajută. Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare va avea posibilitatea să aleagã cu cine şi-ar dori să rămână, explică reprezentanții Antena 1. 

Liviu Vârciu, despre emisiune: 

„Emisiunea asta s-a născut din motive serioase. Oamenii fac o grămadă de lucruri într-o zi obişnuită, încât nu mai au timp să se găsească. Şi aici intervenim noi, îi aducem împreună, îi ajutăm să se cunoască şi le dăm ocazia să spună Rămân cu tine”, spune prezentatorul. 

În ultimii 20 de ani, Take me out a fost realizat în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Cum arată platoul

VIDEO. Cum arată varianta britanică a Take me out

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu