Skip to main content

Vacanţă şi la matinalul Digi FM. Cine ţine locul echipei Miu-Ciuclaru-Beatrice?

 
Vacanţă şi la matinalul Digi FM. Cine ţine locul echipei Miu-Ciuclaru-Beatrice?

Matinalul Digi FM intră, oficial, în vacanţă. Astăzi a fost ultima ediţie din sezon cu echipa Miu, Ciuclaru şi Beatrice.

Publicitate

De luni, emisiunea va avea alte gazde: Ramon Cotizo şi Nono Semen.

Cotizo şi Semen vor fi la cârma emisiunii până la toamnă. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00.

„Eu vara nu dorm! Pe bune. Mă ţine căldura treaz. Colegii mei s-au bucurat la auzul veştii şi mi-au spus că eu sunt alesul pentru matinalul Digi FM de vacanţă. Ce nu ştiau ei este că eu vara nu dorm - noaptea...

Aşa că, după ce am tras băţul scurt (mai scurt decât Ciuclaru), vă aştept în fiecare dimineaţă de la ora 7:00 să ne trezim împreună sau mă treziţi şi pe mine. Nu o să fiu singur. Cel mai bun amic şi coleg al meu, Nono, o să se alăture acestei nebunii de-o vară.

Cum suntem două firi puse pe glume, cred că o să ne descurcăm onorabil. Colegii ne strigă deja Regii dimineţilor sugubeţe. Beţe scurte, clar. Dar ne bucurăm.

Ne bucurăm pentru că o să fim cu voi, pentru că dimineaţa bună se face cu un zâmbet, o glumă, o voce prietenoasă, alături de ascultătorii Digi FM, la prima cafea a zilei, în drum spre job sau în concediu”, a spus Ramon Cotizo.

În vacanţă au mai intrat matinalele de la ZU şi Guerrilla, după cum Paginademedia.ro a scris, AICI şi AICI.

Citeşte şi:


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus