Skip to main content

CNA. Vulpiţa şi Mireasa vulgară îi fac Antenei viaţa amară: încă o amendă pentru postul TV. Ce sumă va trebui să plătească postul Intact?

 
CNA. Vulpiţa şi Mireasa vulgară îi fac Antenei viaţa amară: încă o amendă pentru postul TV. Ce sumă va trebui să plătească postul Intact?

CNA. Antena 1 a primit o nouă sacţiune din partea Consiliului Naţional al Audiovizulului. Emisiunile vizate: Mireasa şi Acces Direct. Postul TV al grupului Intact s-a ales cu o amendă pentru trei momente din cele două emisiuni.

Publicitate

Postul de televiziune va trebui să plătească 10.000 de lei, după cum a votat azi CNA. Pentru ce?

În cadrul şedinţei de astăzi, 6 august, au fost vizionate momente din emisiunea „Mireasa” din data de 07 iulie, dar şi din „Acces Direct” din 13 şi din 14 iulie.

Detalii, în continuare:

Mireasa, sancţionată pentru limbaj vulgar

Limbajul "deocheat" a fost penalizat în cazul Miresei.

Reclamaţia a fost făcută pentru un moment difuzat în miezul zilei în intervalul 15:08-15:16.

Ce s-a întâmplat atunci?

În seara în care s-a organizat petrecerea burlăciţelor, doi dintre concurenţi, Ciprian şi Nuţu, au recreat o scenă în care îşi ironizau colegii pentru că încălcaseră regulamentul. În această scenă s-a folosit un limbaj trivial, înjurăturile nefiind ascunse în momentul difuzării.

Vulpiţa, interviu în lacrimi

Din cadrul emisiunilor „Acces Direct” din 13 şi din 14 iulie s-au prezentat două secvenţe. Unul a avut-o în prim-plan pe Vulpiţa, care a acordat un interviu în timp ce plângea, iar al doilea un caz a fost al unui bărbat de 24 de ani înşelat de soţia în vârstă de 19 ani.

Nicuşor Lăcătuş ("înşelatul") a intrat în emisiune prin Facebook, iar mama lui, prin telefon. Ambii au vorbit despre soţia "vinovată", dar şi despre cum ea ar fi născut la 17 ani, când era minoră.

"Acuzata" nu a afost în emisiune pentru a-şi spune poziţia.

Pentru „serialul” Vulpiţia şi Viorel s-a propus amenda pentru că s-a folosit un limbaj licenţios în timpul unor discuţii controversate între soţii Stegaru. S-au arătat, de asemenea, şi scene în care cei doi se îmbrăţişau într-un apartament sau una în care Vulpiţa plângea din cauza unor acuzaţii din partea lui Viorel pentru adulter. Momentele au apărut în emisiunile din 13 iulie şi 14 iulie.

Radu Herjeu este cel care a propus amenda, iar aproape toţi membrii CNA au votat-o, singurul care a fost împotrivă fiind Radu Călin Cristea.

„Nu este posibil ca asemenea momente să fie difuzate la televizor în acel interval orar. Sunt mulţi minori care se uită atunci. Ce să înţeleagă ei când aud că o fată a făcut sex la 16 ani şi a născut la 17 ani, iar soţul o bate pentru că nu a condus bine? Nu e posibil aşa ceva”, a punctat Radu Herjeu în timpul şedinţei.

Ultima amendă pe care Antena 1 a primit-o a fost în data de 14 iulie, însă pentru două momente de la iUmor. Postul Intact a trebuit să plătească 5.000 de lei, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi: O nouă amendă pentru Acces Direct. Spoiler: Nu e Vulpiţa de vină. O invitată şi-a acuzat vecinii că i-au otrăvit fântâna. Herjeu: „E halucinant”


Citeşte şi: CNA. Vulpiţa: Şase luni pe post şi trei amenzi. Astăzi a luat-o pe cea mai nouă. Cât? S-a discutat şi despre „ieşirea” Mirelei Vaida la adresa forului


Citeşte şi: Cât i-a „costat” Vulpiţa pe cei de la Antena 1. Acces Direct, amendă-record pentru o lună de emisiuni cu circul Vulpiţei


Vulpiţa cea scumpă. Încă o amendă pentru Acces Direct. "Astfel de personaje nu au niciun motiv să fie prezentate ca repere morale"


Câţi bani a făcut Antena 1 cu serialul Vulpiţa? Mulţi, pentru că unele "episoade" au fost cât Las Fierbinţi în audienţe


AUDIENŢE DIVERTISMENT. Vulpiţa, găina cu ouă de aur a Antenei 1! Acces direct, imediat după Românii au talent în top


Vezi şi: Vulpiţa „mângâiată” de CNA. Somaţie pentru Acces Direct, după două amenzi succesive


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus