Skip to main content

CNA. Vulpița și Mireasa vulgară îi fac Antenei viața amară: încă o amendă pentru postul TV. Ce sumă va trebui să plătească postul Intact?

 
CNA. Vulpița și Mireasa vulgară îi fac Antenei viața amară: încă o amendă pentru postul TV. Ce sumă va trebui să plătească postul Intact?

CNA. Antena 1 a primit o nouă sacțiune din partea Consiliului Național al Audiovizulului. Emisiunile vizate: Mireasa și Acces Direct. Postul TV al grupului Intact s-a ales cu o amendă pentru trei momente din cele două emisiuni.

Publicitate

Postul de televiziune va trebui să plătească 10.000 de lei, după cum a votat azi CNA. Pentru ce?

În cadrul ședinței de astăzi, 6 august, au fost vizionate momente din emisiunea „Mireasa” din data de 07 iulie, dar și din „Acces Direct” din 13 și din 14 iulie.

Detalii, în continuare:

Mireasa, sancționată pentru limbaj vulgar

Limbajul "deocheat" a fost penalizat în cazul Miresei.

Reclamația a fost făcută pentru un moment difuzat în miezul zilei în intervalul 15:08-15:16.

Ce s-a întâmplat atunci?

În seara în care s-a organizat petrecerea burlăcițelor, doi dintre concurenți, Ciprian și Nuțu, au recreat o scenă în care își ironizau colegii pentru că încălcaseră regulamentul. În această scenă s-a folosit un limbaj trivial, înjurăturile nefiind ascunse în momentul difuzării.

Vulpița, interviu în lacrimi

Din cadrul emisiunilor „Acces Direct” din 13 și din 14 iulie s-au prezentat două secvențe. Unul a avut-o în prim-plan pe Vulpița, care a acordat un interviu în timp ce plângea, iar al doilea un caz a fost al unui bărbat de 24 de ani înșelat de soția în vârstă de 19 ani.

Nicușor Lăcătuș ("înșelatul") a intrat în emisiune prin Facebook, iar mama lui, prin telefon. Ambii au vorbit despre soția "vinovată", dar și despre cum ea ar fi născut la 17 ani, când era minoră.

"Acuzata" nu a afost în emisiune pentru a-și spune poziția.

Pentru „serialul” Vulpiția și Viorel s-a propus amenda pentru că s-a folosit un limbaj licențios în timpul unor discuții controversate între soții Stegaru. S-au arătat, de asemenea, și scene în care cei doi se îmbrățișau într-un apartament sau una în care Vulpița plângea din cauza unor acuzații din partea lui Viorel pentru adulter. Momentele au apărut în emisiunile din 13 iulie și 14 iulie.

Radu Herjeu este cel care a propus amenda, iar aproape toți membrii CNA au votat-o, singurul care a fost împotrivă fiind Radu Călin Cristea.

„Nu este posibil ca asemenea momente să fie difuzate la televizor în acel interval orar. Sunt mulți minori care se uită atunci. Ce să înțeleagă ei când aud că o fată a făcut sex la 16 ani și a născut la 17 ani, iar soțul o bate pentru că nu a condus bine? Nu e posibil așa ceva”, a punctat Radu Herjeu în timpul ședinței.

Ultima amendă pe care Antena 1 a primit-o a fost în data de 14 iulie, însă pentru două momente de la iUmor. Postul Intact a trebuit să plătească 5.000 de lei, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citește și: O nouă amendă pentru Acces Direct. Spoiler: Nu e Vulpița de vină. O invitată și-a acuzat vecinii că i-au otrăvit fântâna. Herjeu: „E halucinant”


Citește și: CNA. Vulpița: Șase luni pe post și trei amenzi. Astăzi a luat-o pe cea mai nouă. Cât? S-a discutat și despre „ieșirea” Mirelei Vaida la adresa forului


Citește și: Cât i-a „costat” Vulpița pe cei de la Antena 1. Acces Direct, amendă-record pentru o lună de emisiuni cu circul Vulpiței


Vulpița cea scumpă. Încă o amendă pentru Acces Direct. "Astfel de personaje nu au niciun motiv să fie prezentate ca repere morale"


Câți bani a făcut Antena 1 cu serialul Vulpița? Mulți, pentru că unele "episoade" au fost cât Las Fierbinți în audiențe


AUDIENȚE DIVERTISMENT. Vulpița, găina cu ouă de aur a Antenei 1! Acces direct, imediat după Românii au talent în top


Vezi și: Vulpița „mângâiată” de CNA. Somație pentru Acces Direct, după două amenzi succesive


 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

 • mile ferma nu este a mea ! NU mi-o doresc Este aceeasi mizerie ca si cu vulpita Sper sa se termine odata ! ,, maicuta cum poate scapa un om de un blestem care i-a cazut pe cap !?! ,, ( BD ) - si daca le dai numai asa ceva cum pot sa stie ca exista si altceva pe lume ?
 • Te-ai suparat de nu raspunzi la intrebari ? Hai, curaj. Supara adevarul de nu raspunzi la comentarii? Indragostitule de Vulpita.

  Hai *** nu comentezi pe stirea cu raman cu tine? Frica , ha ha ha
 • Audientele...unde e audientele ? dati audientele ca mi se face rau daca nu le vad o zi mooor de suparareeee
 • Cum am zis mai jos , Ferma va face audienta mult mai mare ca Raman cu tine , ha ha ha
  Si tu vorbesti de certuri? Care imediat aperi Antenuta cu Vulpita ; vezi primul tau comentariu aici: viata amara ziceti , pe bune , 2000 de euro e nimic vulpita continua si astazi
 • trebuie introdus un examen psihiatric realizatorilor de emisiuni de divertisment Cred ca bintuie ceva mai dihai ca coronavirusul ce ataca creierele pina la timpire Prea se intrec toti in prostie si se pare ca o si imprastie caci au ceva audienta
 • La câți bani fac din acest “serial” nici nu îi atinge suma de 10.000 lei — această sumă o fac doar din YouTube intr-o săptămână.

  @jk, poate în 7 August iau ei banii:))) și or aștepta săracii sumele in conturi, că nu scriu cuvinte greșite, zi de zi, degeaba
 • Audientele pe luna iulie cu stiri,filme seriale,divertisment cand le publicati? De vreo 3 luni nu le-aţi mai dat

Trimite un comentariu