Skip to main content

Se cunoaşte echipa „orăşenilor” din Ferma. Un actor din Vlad sau luptătorul Bogdan Stoica, printre numele anunţate

 
Se cunoaşte echipa „orăşenilor” din Ferma. Un actor din Vlad sau luptătorul Bogdan Stoica, printre numele anunţate

Pro TV anunţă echipă completă a „orăşenilor” pentru noul sezon al reality show-ului Ferma. Emisiunea reuneşte 16 concurenţi şi va fi prezentată de Mihaela Rădulescu, iar în joc este un premiu de 50.000 de euro pentru „Fermnierul Anului”.

Publicitate

George Piştereanu (Tibi din serialul Vlad), luptătorul Bogdan Stoica, Elena Chiriac (sportivă şi fost model) şi Giulia Nahmany (fostă prezentatoare şi apoi actriţă şi acum instructor de Yoga) sunt vedetele care vor concura în echipa „orăşenilor”.

Anterior, Pro TV a precizat că Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Puşcău şi Cezar Ouatu vor face parte din echipa „orăşenilor”, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Ce spun concurenţii?

George Piştereanu: „Cel mai mult m-a motivat psihologia din spatele Fermei. De pe canapea pare simplu şi interesant. Dar acolo, în interior, lucrurile devin dificile: cred că Ferma este întoarcerea la umanitate, deoarece se va vedea, exact, cine eşti cu adevărat.”

Bogdan Stoica: „Îmi plac provocările, îmi place adrenalina şi o văd ca o pe bună modalitate de a-mi testa limitele. E prima dată când voi sta o perioadă lungă fără familie, fără gadget-uri, fără motocicletă.”

Elena Chiriac: „Faptul că locuiesc într-un oraş cosmopolitan, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viaţa pe care au trăit-o bunicii noştri. Ştiu că pot duce şi lupta asta.”

Giulia Nahmany: „Vreau să-mi depăşesc limitările, să ştiu că pot să fac faţă în orice situaţie, indiferent cât de neprielnice sunt condiţiile. Cred foarte mult că puterea vine din interiorul meu, de aceea vreau să-mi dovedesc mie că am acea forţă lăuntrică.”

GALERIE FOTO

  • Bogdan Stoica
  • Elena Chiriac
  • Giulia Nahmany
  • George Pistereanu

Din echipa „sătenilor” fac parte următorii concurenţi: Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea şi Ana Maria Ababei.

Formatul noului sezon: „Orăşeni versus săteni”

Opt orăşeni şi opt săteni vor fi concurenţii, spun cei de la Pro TV:

„Noul sezon va aduce faţă în faţă două mentalităţi: orăşeni şi săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potriveşte, cel mai bine, stilului de viaţă pe care l-a avut şi care i-a format valorile.

Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenţilor va fi testat prin încercările la care vor fi supuşi de-a lungul zilelor petrecute în Fermă."


Citeşte şi: Pro TV face un nou sezon Ferma. Tot cu Mihaela Rădulescu prezentator. Cum va fi noul format?


Citeşte şi: Alţi concurenţi anunţaţi la Ferma. Anda Adam sau George Burcea, printre cei care au acceptat provocarea


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rectorand Rectorand
    Hai postac sluga antenista , de Raman cu tine nu zici nimic? Si normal ca lauzi accesatii , doar esti fanul numarul 1 Vulpita

    Si umilinta pe Antenuta miercuri 12 august , ha ha ha
    Primetime comercial Pro cu 7 rating, kanalul cu 3 rating iar antenuta locul 3 cu 2,6 rating , ha ha ha , umilinta
  • Marian Marian
    Mile vine dragostea ta ,nici nu au fost bolnavi a fost strategia antenutei , continua degradarea umana .
  • mile mile
    ***, ce nume iti mai pui , aceeasi gargara ieftina , pai parca voua nu va plac certuri , ce e acum vreti mascati, dupa ce 10 ani erati impotriva , vai ce o sa va educati la ferma , apropo revine acces de luni , vulpita iese din carantina
  • RzV RzV
    Ce inseamna la voi vedete? Aceleasi expirate care apar in toate emisiunile? Aceleasi persoane care au devenit cunoscute doar pe baza scandalurilor facute pe la diverse televiziuni si dupa au devenit mari vedete. Cum ai vrea ca oamenii mai putini cunoscuti in televiziune sa devina vedete, participand la emisiuni si daca se leaga cu ceea ce se cere la TV vor mai avea si alte aparitii la alte televiziuni, nimeni nu sa nascut vedeta.
  • Aurora Aurora
    Oras “cosmopolitan”?
  • Gospodarull Gospodarull
    Nici nu iti trebuie mari vedete in emisiune. Tot va spulbera concurenta. Va fi cu mult peste Factorul X, Burlacul, Raman cu tine, Te cunosc de undeva.
  • Asiatto Asiatto
    Ce zic postacii antenisti mile si Mihai? Pomenesc ei de asiatici?
    Vezi cu pandemia asta de covidel , slabe sanse de un nou sezon
    Asa ca ciuciu audiente uriase pentru antenuta , ha ha ha
  • Pistiritul Pistiritul
    Postacule antenist Mihai de Covid la Antenute nu zici nimic? Sau de Covid la TVR? Se vede ca esti postac antenist de sari pe aici sa aperi antenuta. Numai laude pentru Antenuta.
    Supara adevarul de nu raspunzi?
  • Gospodarull Gospodarull
    chiar nu a vrut nicio vedeta sa participe

    Nu conteaza postac , tot va spulbera Antenuta ta
    Va fi cu mult peste Burlaciosul tau , peste Factorul Ics
    Si de Raman cu tine nu zici nimic? Dezastru!
  • Marian Marian
    Mile care sunt vedetele de la voi ,cu care te mandresti asa mult? ,unele dintre ele au fost facute de pro asa au ajuns pe la Asia ,unii de la Te cunosc ,.......... ajung la ferma restul asa zise vedete de la voi sunt facute la fara frecventa asa ca nu mai comenta aiurea ca nu tine,
  • Marian Marian
    Lolek si Bolek zis si Mihai normal ca nu se compara una cu cealalta Asia a avut noroc deoarece asa zisi conducatori de la pro a insistat cu prostia de Gospodarii , dar prea curand nu mai pupati Asia doar daca se face in palatul lui Voiculescu .
  • Marian Marian
    Allex cred ca este cel de care te-am intrebat ,100 de zile cu Firicel din Las Fierbinti .
  • Allex Allex
    Asia Express are buget mult mai mare.
  • mile mile
    cine vorbea de vedete la asia , disperatii nu pupa nici jumate din ele
  • Mihai Mihai
    Hai ca o sa vina acum toti postacii ProTv sa laude cum o sa fie cel mai tare show si o sa bata pana si audientele ultimului sezon de Asia Express. Sau cine stie ce o sa mai spuna, ca mereu sunt amuzanti cum fac ei comparatii.

Trimite un comentariu

sus