Skip to main content

Se cunoaște echipa „orășenilor” din Ferma. Un actor din Vlad sau luptătorul Bogdan Stoica, printre numele anunțate

 
Se cunoaște echipa „orășenilor” din Ferma. Un actor din Vlad sau luptătorul Bogdan Stoica, printre numele anunțate

Pro TV anunță echipă completă a „orășenilor” pentru noul sezon al reality show-ului Ferma. Emisiunea reunește 16 concurenți și va fi prezentată de Mihaela Rădulescu, iar în joc este un premiu de 50.000 de euro pentru „Fermnierul Anului”.

George Piștereanu (Tibi din serialul Vlad), luptătorul Bogdan Stoica, Elena Chiriac (sportivă și fost model) și Giulia Nahmany (fostă prezentatoare și apoi actriță și acum instructor de Yoga) sunt vedetele care vor concura în echipa „orășenilor”.

Publicitate

Anterior, Pro TV a precizat că Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu vor face parte din echipa „orășenilor”, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Ce spun concurenții?

George Piștereanu: „Cel mai mult m-a motivat psihologia din spatele Fermei. De pe canapea pare simplu și interesant. Dar acolo, în interior, lucrurile devin dificile: cred că Ferma este întoarcerea la umanitate, deoarece se va vedea, exact, cine ești cu adevărat.”

Bogdan Stoica: „Îmi plac provocările, îmi place adrenalina și o văd ca o pe bună modalitate de a-mi testa limitele. E prima dată când voi sta o perioadă lungă fără familie, fără gadget-uri, fără motocicletă.”

Elena Chiriac: „Faptul că locuiesc într-un oraș cosmopolitan, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta.”

Giulia Nahmany: „Vreau să-mi depășesc limitările, să știu că pot să fac față în orice situație, indiferent cât de neprielnice sunt condițiile. Cred foarte mult că puterea vine din interiorul meu, de aceea vreau să-mi dovedesc mie că am acea forță lăuntrică.”

GALERIE FOTO

 • Bogdan Stoica
 • Elena Chiriac
 • Giulia Nahmany
 • George Pistereanu

Din echipa „sătenilor” fac parte următorii concurenți: Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei.

Formatul noului sezon: „Orășeni versus săteni”

Opt orășeni și opt săteni vor fi concurenții, spun cei de la Pro TV:

„Noul sezon va aduce față în față două mentalități: orășeni și săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește, cel mai bine, stilului de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile.

Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat prin încercările la care vor fi supuși de-a lungul zilelor petrecute în Fermă." 


Citește și: Pro TV face un nou sezon Ferma. Tot cu Mihaela Rădulescu prezentator. Cum va fi noul format?


Citește și: Alți concurenți anunțați la Ferma. Anda Adam sau George Burcea, printre cei care au acceptat provocarea


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

 • Hai postac sluga antenista , de Raman cu tine nu zici nimic? Si normal ca lauzi accesatii , doar esti fanul numarul 1 Vulpita

  Si umilinta pe Antenuta miercuri 12 august , ha ha ha
  Primetime comercial Pro cu 7 rating, kanalul cu 3 rating iar antenuta locul 3 cu 2,6 rating , ha ha ha , umilinta
 • ***, ce nume iti mai pui , aceeasi gargara ieftina , pai parca voua nu va plac certuri , ce e acum vreti mascati, dupa ce 10 ani erati impotriva , vai ce o sa va educati la ferma , apropo revine acces de luni , vulpita iese din carantina
 • Ce inseamna la voi vedete? Aceleasi expirate care apar in toate emisiunile? Aceleasi persoane care au devenit cunoscute doar pe baza scandalurilor facute pe la diverse televiziuni si dupa au devenit mari vedete. Cum ai vrea ca oamenii mai putini cunoscuti in televiziune sa devina vedete, participand la emisiuni si daca se leaga cu ceea ce se cere la TV vor mai avea si alte aparitii la alte televiziuni, nimeni nu sa nascut vedeta.
 • Nici nu iti trebuie mari vedete in emisiune. Tot va spulbera concurenta. Va fi cu mult peste Factorul X, Burlacul, Raman cu tine, Te cunosc de undeva.
 • Ce zic postacii antenisti mile si Mihai? Pomenesc ei de asiatici?
  Vezi cu pandemia asta de covidel , slabe sanse de un nou sezon
  Asa ca ciuciu audiente uriase pentru antenuta , ha ha ha
 • Postacule antenist Mihai de Covid la Antenute nu zici nimic? Sau de Covid la TVR? Se vede ca esti postac antenist de sari pe aici sa aperi antenuta. Numai laude pentru Antenuta.
  Supara adevarul de nu raspunzi?
 • chiar nu a vrut nicio vedeta sa participe

  Nu conteaza postac , tot va spulbera Antenuta ta
  Va fi cu mult peste Burlaciosul tau , peste Factorul Ics
  Si de Raman cu tine nu zici nimic? Dezastru!
 • Mile care sunt vedetele de la voi ,cu care te mandresti asa mult? ,unele dintre ele au fost facute de pro asa au ajuns pe la Asia ,unii de la Te cunosc ,.......... ajung la ferma restul asa zise vedete de la voi sunt facute la fara frecventa asa ca nu mai comenta aiurea ca nu tine,
 • Lolek si Bolek zis si Mihai normal ca nu se compara una cu cealalta Asia a avut noroc deoarece asa zisi conducatori de la pro a insistat cu prostia de Gospodarii , dar prea curand nu mai pupati Asia doar daca se face in palatul lui Voiculescu .
 • Hai ca o sa vina acum toti postacii ProTv sa laude cum o sa fie cel mai tare show si o sa bata pana si audientele ultimului sezon de Asia Express. Sau cine stie ce o sa mai spuna, ca mereu sunt amuzanti cum fac ei comparatii.

Trimite un comentariu