Skip to main content

Internetics 2020. Cine va fi președintele juriului? Înscrierile în competiție se încheie peste o săptămână

 
Internetics 2020. Cine va fi președintele juriului? Înscrierile în competiție se încheie peste o săptămână
Kris Hoet, Global Chief Innovation Officer FCB

Internetics 2020 și-a aflat unul dintre jurați. Competiția care premiază proiectele din zona digitală a anunțat cine va fi președintele juriului în acest an. 

Este vorba despre Kris Hoet - Global Chief Innovation Officer la FCB. Hoet are experiență atât din postura de client, cât și din agenție. A fost speaker la numeroase conferințe internaționale, jurat în multe competiţii precum Cannes Lions, ADCE, Shark Awards și a lucrat la nenumărate campanii.

Publicitate

S-a alaturat echipei FCB în 2015 și este responsabil de generarea inițiativelor de inovație și transformare pentru FCB Worldwide. Înainte a fost EMEA Marketing Manager la Microsoft și, timp de peste 10 ani, a condus din postura de Managing Partner Digital & Innovation agențiile belgiene Duval Guillaume & Happiness.

Din postura de președinte al juriului, va stabili pragul fiecărei categorii pentru accederea proiectelor în runda finală. Shortlist-ul va fi setat pe baza notelor acordate online, individual, de către membrii juriului în prima runda de jurizare. Pe baza shortlist-ului se vor alege câștigătorii ediției 2020.

Reamintim că ediția din acest an a fost adaptată la pandemie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. 

A doua rundă de jurizare se va desfășura tot online și va cuprinde câte o întâlnire cu fiecare dintre grupele de jurați care au jurizat cele trei mari categorii ale competiției: Digital Platforms, Digital Strategies și Digital Campaigns. 

Pot fi înscrise în festival, până pe 27 august 2020, campanii derulate în perioada 4 octombrie 2019 – 20 august 2020.

Kris Hoet, despre rolul la Internetics din acest an: 

„Sunt foarte încântat să fiu președintele juriului Internetics de anul acesta, o competiție a cărei tradiție constă în premierea campaniilor curajoase; un lucru exact pe gustul meu. Mai ales într-un an ca 2020, în care va fi foarte interesant să vedem cine și când a ieșit în evidență – în plus este și un an aniversar pentru Internetics.”

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu