Skip to main content

Noutăți la Pro TV. Ce spun românii, schimbare de format. Românii au Talent și Imperiul Leilor rămân în grilă, dar de la anul

 
Noutăți la Pro TV. Ce spun românii, schimbare de format. Românii au Talent și Imperiul Leilor rămân în grilă, dar de la anul
Pro TV - Foto: Paginademedia.ro

Noutăți. Pro TV și-a lansat astăzi grila de toamnă, dar a anunțat și ce va difuza în 2021. Pe lânga acest aspect, a prezentat și noul format al emisiunii-concurs Ce spun românii.

Cum arată noul format? Cine va fi prezentatorul?

Publicitate

Potrivit anunțului postului TV, Cabral va rămâne prezentator și în noul sezon. Formatul însă se schimbă. Nu se vor mai duela familii, ci echipe organizate pe meserii.

„Un altfel de sezon, și mai multă distracție”, spun cei de la Pro TV. Dacă la echipe este schimbarea majoră, întrebările rămân la fel, dar și modul cum se câștigă câte o ediție.

Formatul „Ce spun românii”, care a depășit în 2019 peste 1.000 de episoade, va rămâne în grilă în tronsonul orar obișnuit: 18:00-19:00, de luni până vineri.

Pro TV anunță principalele emisiuni din 2021. Românii au talent, principala atracție

Pro TV a anunțat deja și emisiunile principale din primăvara lui 2021. Ce emisiuni își au locul deja pentru 2021?

Românii au Talent, emisiunea care a anunțat deja preselecțiile pentru sezonul 11, se va regăsi în grila postului pentru primăvara anului viitor.

De asemenea, în grila Pro TV se regăsi și un nou sezon din „Imperiul Leilor”. Pe lângă cele două show-uri, postul din Pache Protopopescu anunță și transmiterea Campionatului European de fotbal (amânat pentru anul viitor), dar și meciurile României din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

„Avem un plan pentru 2021: Românii au talent, cel mai bun show de entertainment din România fără îndoială. Continuăm cu Imperiul Leilor, programul TV care a adus cele mai bune cifre demografice din industrie. Și, bineînțeles, avem Euro 2021, cel mai așteptat eveniment sportiv al ultimilor ani, dar și cel mai scump program TV.

Nu în ultimul rând, în martie, echipa națională de fotbal începe campania de calificare la campionatul mondial, iar meciurile se văd în continuare la Pro TV”, a spus Florin Alexandrescu, CBO Pro TV.

Grila completă a Pro TV-ului cuprinde emisiuni precum „Las Fierbinți”, „Ferma: Orășeni versus Săteni”, „Masked Singer” sau „Visuri la cheie”. Detalii găsiți în materialul publicat de Pagidemedia.ro aici.

Citește și: Când încep emisiunile? Cum arată grila de toamnă Pro TV? A fost anunțată azi online. Masked Singer vineri, în loc de Vocea României

Citește și: Și Antena 1 anunță grila de toamnă. X Factor, duel direct cu Masked Singer în ziua de vineri. Cum arată grila completă?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

 • Deci postacule nu stii ce sa raspunzi? Hahahaha , supara adevarul nu? Antenuta umilita vara asta , ha ha ha
  Ca nu stiie antenuta ce sa faca cu emisiuni , la antenuta mereu locul 2 , ha ha ha
  Dar la pro locul 1 , ha ha ha
 • Deci postacule nu stii ce sa raspunzi? Hahahaha , supara adevarul nu? Antenuta umilita vara asta , ha ha ha

  ceva hulit inainte cand era la antena hopa

  Si acum de ce nu mai e la antenuta steluta , ha ha ha
  Ca nu stiie antenuta ce sa faca cu emisiuni , la antenuta mereu locul 2 , ha ha ha
  Dar la pro locul 1 , ha ha ha
 • In visele tale Serbanica mare frica audientele vor fi mai mici. Si ce daca se numeste "Family Feud"? Obligatoriu trebuie doar cu familii?
 • Care mai e rostul emisiunii atunci? Dacă formatul se numește "Family Feud" de ce naiba înlocuiesc familiile cu echipe de diferiți indivizi? Să vezi ce distracție își iau ei, audiență mai slabă decât acum.
 • Postacule antenist mile , supara adevarul si nu stii ce sa comentezi , ha ha ha
  Hai ca imi place de tine , vezi sa nu ti se sparga o vena de nervi

  Si inca nu mi-ai raspuns... Emisiunea cu asiaticii se mai face la anul? Ca erai in al noulea cer pe aici pe site, de laudai Antenuta zi de zi. Acum nu te mai intereseaza audientele , ha ha ha
 • Ce Valentine? Uite aici audiente cu Imperiul Leilor. In martie (doar 3 editii), a avut locul 3 pe comercial cu 8.7 rating, sub Talentati si Asiatici:
  https://www.paginademedia.ro/2020/04/audiente-divertisment-martie-2020/

  Iar in februarie (tot 3 editii), 9.1 rating comercial, locul 2 peste Asiatici:
  https://www.paginademedia.ro/2020/03/top-emisiuni-divertisment-februarie-2020/

  Si tu zici ce audiente sa faca emisiunea...

Trimite un comentariu