Skip to main content

DREPTURI TV. Prima TV difuzează meciul FCSB din preliminariile Europa League

 
DREPTURI TV. Prima TV difuzează meciul FCSB din preliminariile Europa League
Sursa foto: GSP.ro

Postul de televiziune Prima TV a luat drepturile de difuzare pentru primul meci al FCSB din preliminariile Europa League din acest sezon.

Publicitate

Primul meci din acest sezon va fi jucat de FCSB cu FC Shirak, din Armenia, echipă care a terminat pe locul 4 din campionat.

Două posturi au luat drepturile de difuzare în exclusivitate: Prima TV și Look. Cele două posturi de televiziune sunt "aproape înrudite". Prima TV a fost cumpărată de Adrian Tomșa, totodată acționarul Look TV, iar tranzacția este acum în ultima fază: mai sunt de "bifat "doar acordul de la Consiliul Concurenței și avizul de la CNA>

Meciul cu FCSB se va disputa într-o singură manșă pe Arena Națională din București.

Partida FCSB-FC Shirak va fi difuzată pe Prima  TV și pe Look Plus joi, 27 august, de la ora 21.30.

Citește și: Vânzarea Prima TV a ajuns la Consiliul Concurenței. Postul, preluat prin "transfer de activitate"


Citește și: Telenovela Prima TV. Contractul de vânzare a televiziunii a fost (în sfârșit) parafat. Cine e cumpărătorul?


Citește și: EXCLUSIV. Oligarhul Vladimir Plahotniuc vrea să cumpere Prima TV. Cât oferă?


Citește și: Prima TV a fost scoasă la vânzare de PwC. Pică dealul cu proprietarul Look? Ce spune Adrian Tomșa


Citește și: Un nou pas în vânzarea Prima TV. Adunarea creditorilor a aprobat contractul de vânzare a postului


Schimbări majore la Prima TV. Postul lui Cristian Burci, preluat de Look TV 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu am urmarit in ultimul timp doar fotbal la TV si doar pe canalele Look. Calitatea imaginii la fel ca la ceilalti operatori fiind tot HD. Singura problema e la anumiti comentatori care nu merita acest drept, sa fie ascultat timp de 90 de minute si in plus o problema nasoala e ca la majoritatea meciurilor se aude mai tare sunetul de pe teren decat comentatorul, nu ar fi deranjant daca ar fi spectatori dar sa auzi doar tipete si alte sunete ca pe maidan nu prea simti ca te uiti la un meci mare, gen la finala UCL se auzeau doar strigand unul la altul si nu simteai ca urmaresti o finala, mai ales cand comentatorul nu e prea activ. Dar cu siguranta canalele Look vor creste mult datorita continutului bogat pe fotbal, daca va fi acelasi brand cu Prima si isi vor face reclama si acolo vor mai atrage urmaritori si de acolo pentru ca Prima inca are audiente destul de bune pentru continutul pe care il ofera, o schimbare majora acolo ar urca foarte rapid la bataie cu primele 3 locuri.
  • Toate televiziunile ce transmit meciuri de fotbal sunt subordonate caselor de pariuri, întrerup meciurile, când vor, de câte ori vor! Problema comentatorilor poate fi rezolvată, folosiți "mute ",la început vi se va părea straniu, asa veți urmări meciurile și nu mai pierdeți timpul înjurând comentatorii!
  • Haideti Prima TV, comentatori buni si o calitate a imaginii buna si i ati luat pe aia de la digi. Nu mai plange radu naum
  • Cu siguranta vor sa testeze audientele sa vada pentru viitor daca Prima are potential pentru a transmite meciuri importante sau sa ramana pe Look. Dar mai mult ca sigur dupa prealuarea oficiala a postului vom vedea mai des meciuri pe Prima.
  • Sa dați și audientele lui Maruță de ieri sa vedem cum a început noul sezon si cine a câștigat lupta ,Teo sau Maruță

Trimite un comentariu