Skip to main content

Schimbări la vârful site-ului Antena3.ro: Anca Andrei trece pe un nou proiect din grup. Cine preia coordonarea?

 
Schimbări la vârful site-ului Antena3.ro: Anca Andrei trece pe un nou proiect din grup. Cine preia coordonarea?

Schimbări în coordonarea site-ului Antena3.ro. Anca Andrei, redactor-șef al publicației în ultimele două luni, se va ocupa de un nou proiect din grupul Intact, potrivit unui anunț al companiei.

Potrivit acestui anunț "Anca Andrei, șeful site-ului Antena3, “dupa ce a acordat in ultimele luni sprijin diviziei online a Antena 3 (antena3.ro si jurnalul.ro), Anca Andrei va incepe, dupa 15 septembrie, un amplu proiect de tip media-360 in cooperare cu Intact Media Group".

Publicitate

Conform aceluiași document,  "Detaliile noii constructii la care va contribui cu experienta acumulata in presa online si print si in managementul evenimentelor de prestigiu vor fi comunicate in saptamanile urmatoare".

Cine se va ocupa de site?

Într-o primă fază, coordonarea editorială a site-ului Antena3.ro va fi făcută, după plecarea Ancăi Andrei, de Alin Tarnovschi, până acum redactor-șef adjunct. Tarnovschi s-a ocupat o perioadă și de coordonarea site-ului (între plecarea lui Dan Duca, la începutul anului și venirea jurnalistei Anca Andrei de la Capital).

Ulterior, la conducerea site-ului va fi adus și un Project Manager.

Câteva date de background:

Anca Andrei a venit la Antena 3.ro în luna iunie. Înainte, a condus redacția Capital timp de aproape doi ani, în iulie 2018, perioadă în care a transformat radical publicația economică.

Citește și: Fostul redactor-șef Capital a preluat conducerea site-ului Antena3.ro

Citește și: Redactorul-șef Capital.ro, Anca Andrei, cea care a schimbat radical site-ul în ultimii ani, "își ia o pauză"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Site-ul antena 3 este chiar slab, n-au mai deloc știri externe, n-au editoriale, nu aflu nimic deosebit de pe acest site, e pur și simplu un site de umplutură..
  • Anca Andrei a ***-o in online de ani de zile pe la 1001 de situri inclusiv pesurse - Buble, etc
    E un zero cu pretentii de *** cunoscuta si recomandata doar de PSD
  • Un site care preia stiri de peste tot, cu titluri bombastice doar ca sa dai click. Cel care preia nu citeste stirile, altfel n-as fi vazut, cand intrat intamplator, stiri negative despre angajatii trustului. Penibil.
  • Site-ul A3 e unul dintre cele mai slabe dintre televiziunile de stiri. 80% sunt stiri indexate de pe alte site-uri, mai ales cele de clickbait si mondenitati. Iar stirile proprii sunt chiar textele citite de prompteristele A3, copy/paste. Nici macar nu optiune pentru comentarii.
    Duduia nu stiu exact ce facea acolo pentru ca site-ul e automat. Ba chiar au si stirile negative la adresa angajatilor A3, mai exact Badea e frecvent atacat prin stiri preluate. Desi cred ca asta e cu interventie umana, alti angajati nu sunt injurati pe propriul site.

Trimite un comentariu