Skip to main content

Schimbări la vârful site-ului Antena3.ro: Anca Andrei trece pe un nou proiect din grup. Cine preia coordonarea?

 
Schimbări la vârful site-ului Antena3.ro: Anca Andrei trece pe un nou proiect din grup. Cine preia coordonarea?

Schimbări în coordonarea site-ului Antena3.ro. Anca Andrei, redactor-şef al publicaţiei în ultimele două luni, se va ocupa de un nou proiect din grupul Intact, potrivit unui anunţ al companiei.

Publicitate

Potrivit acestui anunţ "Anca Andrei, şeful site-ului Antena3, “dupa ce a acordat in ultimele luni sprijin diviziei online a Antena 3 (antena3.ro si jurnalul.ro), Anca Andrei va incepe, dupa 15 septembrie, un amplu proiect de tip media-360 in cooperare cu Intact Media Group".

Conform aceluiaşi document, "Detaliile noii constructii la care va contribui cu experienta acumulata in presa online si print si in managementul evenimentelor de prestigiu vor fi comunicate in saptamanile urmatoare".

Cine se va ocupa de site?

Într-o primă fază, coordonarea editorială a site-ului Antena3.ro va fi făcută, după plecarea Ancăi Andrei, de Alin Tarnovschi, până acum redactor-şef adjunct. Tarnovschi s-a ocupat o perioadă şi de coordonarea site-ului (între plecarea lui Dan Duca, la începutul anului şi venirea jurnalistei Anca Andrei de la Capital).

Ulterior, la conducerea site-ului va fi adus şi un Project Manager.

Câteva date de background:

Anca Andrei a venit la Antena 3.ro în luna iunie. Înainte, a condus redacţia Capital timp de aproape doi ani, în iulie 2018, perioadă în care a transformat radical publicaţia economică.

Citeşte şi: Fostul redactor-şef Capital a preluat conducerea site-ului Antena3.ro

Citeşte şi: Redactorul-şef Capital.ro, Anca Andrei, cea care a schimbat radical site-ul în ultimii ani, "îşi ia o pauză"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Credeam ca site-ul Antenei 3 e psd.ro :)
  • Asimov Asimov
    Site-ul antena 3 este chiar slab, n-au mai deloc știri externe, n-au editoriale, nu aflu nimic deosebit de pe acest site, e pur și simplu un site de umplutură..
  • margot margot
    Anca Andrei a supt-o in online de ani de zile pe la 1001 de situri inclusiv pesurse - Buble, etc
    E un zero cu pretentii de *** cunoscuta si recomandata doar de PSD
  • Cosmin Cosmin
    Un site care preia stiri de peste tot, cu titluri bombastice doar ca sa dai click. Cel care preia nu citeste stirile, altfel n-as fi vazut, cand intrat intamplator, stiri negative despre angajatii trustului. Penibil.
  • Ioana Ioana
    Orice nas isi are nasul. Anca nasa lui Mircea Badea. Bine duduia Ancaaaa
  • Ion Ion
    Site-ul A3 e unul dintre cele mai slabe dintre televiziunile de stiri. 80% sunt stiri indexate de pe alte site-uri, mai ales cele de clickbait si mondenitati. Iar stirile proprii sunt chiar textele citite de prompteristele A3, copy/paste. Nici macar nu optiune pentru comentarii.
    Duduia nu stiu exact ce facea acolo pentru ca site-ul e automat. Ba chiar au si stirile negative la adresa angajatilor A3, mai exact Badea e frecvent atacat prin stiri preluate. Desi cred ca asta e cu interventie umana, alti angajati nu sunt injurati pe propriul site.

Trimite un comentariu

sus