Skip to main content

ULTIMĂ ORĂ. Televiziunea lui Adrian Sârbu, în HD pe RCS

 
ULTIMĂ ORĂ. Televiziunea lui Adrian Sârbu, în HD pe RCS
Aleph News HD, pe RCS-RDS

Aleph News și în HD, pe RCS. Televiziunea lui Adrian Sârbu a intrat de astăzi, 9 septembrie, în format High Definition
la RCS-RDS. 

Schimbarea s-a făcut în cursul zilei, iar versiunea SD a fost înlocuită cu cea HD. Canalul se regăsește în grila digitală RCS-RDS pe poziția 131. În funcție de abonament, este posibil ca Aleph să fie pe pozițiile 172 sau 185.

Aleph News HD se poate urmări la trei cabliști în acest moment: RCS-RDS, Telekom și Orange. La Vodafone se regăsește, deocamdată, doar în SD.

Aleph News s-a lansat oficial pe 1 septembrie

Publicitate

La începutul lunii, chiar pe 1 septembrie, s-a lansat oficial Aleph News. Paginademedia.ro a scris pe larg despre acest subiect și a notat următoarele observații:

 • Cea mai importantă inovație adusă de post:imaginea de TV se vede diferit pe online. Pe dispozitivele mobile, imaginea este pe înalt, pe format de Instagram (9:16). Dacă, de exemplu, pe ecranul TV imaginea este împărțită în două pe orizontală, pe mobil e împărțita pe verticală. "Noi nu vedem online-ul ca pe o amenințare", justifică prezentatorii soluția aleasă.
 • Cadrele cu prezentatori sunt foarte, foarte apropiate. Practic, nu se văd mâinile și nici umerii.
 • Culoarea predominantă din grafică este roșu: scris roșu pe fundal alb.
 • Grafica este minimalistă, cea mai mare parte a ecranului este dedicată imaginii, fără alte chenare.
 • Postul Aleph News nu are burtiere în partea de jos a ecranului sau de tip crawl (cum au celelalte stații)
 • Prezentatorii folosesc și formule de adresare directă, la persoane a doua, singular ("Îți dai seama ce surpriză i-a făcut"). Și rubrica meteo se numește "Vremea ta".
 • În discuțiile cu reporteri sau corespondenți, ecranul este împărțit în două (simplu, fără artificii grafice).

GALERIE FOTO. Capturi Paginademedia.ro din emisia Aleph News, care a intrat în HD pe RCS-RDS de astăzi

 

Citește șiULTIMA ORĂ. Televiziunea lui Adrian Sârbu a intrat și la RCS-RDS

Citește șiGALERIE FOTO. Cum arată emisiunea cu Felix Drăghici și Costi Mocanu. Program de știri comentate

Citește șiAdrian Sârbu la interviul lui Tucă: "El e finanțatorul!" E același care a finanțat Pro TV la începuturi

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

 • Mare dezamagire! Iar femeile alea cu coarne/cucuie/cozi sau ce-or fi, atat de urat filmate sunt penibile ca niste gulii infoiate. Programele sunt slabute rau. Nu merita sa-ti pierzi vremea. Mai bine bei o bere. Sau un cico, un quik ceva... O tempora, o Sârbu... Ce i-o fi venit sa se dea in stamba acum, la batranete?!?
 • Imposibil de privit mai mult de 5 min. Cu bostanele alea pe tot ecranul zici ca ii filmeaza la o discutie amicala inainte de dush.
 • @stapanaul audientelor. de acord, in linii mari. lumea are asteptari mari pentru ca sarbu are o imagine in domeniu. din pacate acest alef e o prostie imposibil de privit. iar stilul de adresare la per tu este o ofensa.
 • Hai cu audientele de miercuri seara , unde Pro a spulberat Antenuta , ha ha ha

  Vezi, daca esti disperat sa bagi chefii 3 zile pe saptamana...
 • Televizoare SD nu mai cumpara de vreo 7-8 ani, practic expirand durata de viata a acestora. Eu am vreo 3 cu CRT luate la inceputul anilor 2000, functioneaza inca doar pentru ca le-am dus la tara , dar nu se uita nimeni la ele. Eliminati odata dublurile SD macar din grila digitala, mai mentineti cativa ani grila analogica cu SD-uri pentru televizoarele mai vechi si gata.
 • Pare sa aiba calitatea tehnica si artistica a OTV-ului. "minimalismul" e doar amatorism.
  Apoi, faptul ca filmeaza pe verticala e ceva care depaseste amuzantul si intra in trist.
 • jk, pai si eu ce am zis ? Oamenii de la tara mai bine sa mai taie din tigari si bautura, si sa stranga bani de televizoare. Simplu.
 • Am mai spus-o pe acest site de vreo cateva ori, in trecut: va veni ziua in care veti descoperi cu totii ca adrian sarbu nu are nici o treaba cu televiziunea. Nu ca nu e vizionar in acest domeniu... Nu, nu!!! Nu are nici o treaba cu tv-ul! Atunci ma injura toata lumea, in comentarii. Iata ca aceasta zi a venit! Ce a facut el la Pro tv putea face un sculer matriter mai rasarit, daca avea banii necesari: a facut o asociere cu cineva priceput in domeniu, din tara care a dus divertismentul de televiziune la perfectiune! Asta a fost marea lui mutare de geniu. Au venit americanii cu tot: filme, seriale, formate, grile, etc! Restul e harneala proasta, rumegata in gol in cele cateva interviuri pe care le-a dat. Pe genul: daca nu ii poti convinge, zapaceste-i! Acum, marele guru a ajuns un batranel, probabil obsedat de bukake! De aici si capatanile astea supra dimensionate ce apar pe post! Dovada ca asa sunt si programele: ca vai de capu’ lor!!!
 • Alexandru
  Sau pe Nadina sau pe alte fete prezentabile.Pentru doamne il recomandam pe cel venit de la digi
 • Doar nume pe care nu știu sa le citească ati vazut? Dar cacofoniile lui Costi Mocanu? Am încercat sa ii dau 3 șanse, nu 2. Limita mea de suportabilitate a fost depasită. Nu credeam că va fi asa o dezamăgire ! De unde, când a apărut Pro, totul era spectaculos , chiar bombastic la acea vreme, acum arată a sărăcie, televiziune făcută pe genunchi cu oameni parcă luați de pe strada și puși la televizor. Păcat.
 • Vad ca tot se insista cu acest post mirific. Macar sa o vedem pe Andreea Perminov, Ioana Tiganila nu pe C. Mocanu. Nu ma intereseaza oameni in varsta. Macar Tuca e frumos cu gusa aia
 • Boganescu, zi asta la tara, la cineva bătrân sau cu salar de nimic care are încă televizor de pe vremuri si la hd uri pauza
  În fine,eu n am treaba,sa l puna si pe 100k din partea mea,însă cum televiziunile sunt si sd si hd,de asta ziceam si aici

Trimite un comentariu