Skip to main content

Andreea Mantea se întoarce! Va avea propriul reality-show la Kanal D

 
Foto: Kanal D
Foto: Kanal D

Andreea Mantea revine „pe sticlă”, la câteva luni după ce a renunţat la emisiunea Puterea Dragostei. Mantea va avea propriul reality show tot la Kanal D, anunţă reprezentanţii postului.

Publicitate

Noua emisiunea se numeşte „Trăiri alături de Andreea Mantea” şi va începe din 5 octombrie. Se va difuza în fiecare luni, de la ora 23:00.

Va fi, practic, o emisiune în care telespectatorii vor urmări viaţa Andreei Mantea zi de zi. Fanii vor putea urmări situaţiile zilnice ale Andreei, activităţile profesionale în care este agrenată. De asemenea, în emisiune va apărea şi David, fiul vedetei, în vârstă de 5 ani.

Andreea Mantea, despre noul show:

“Nu intamplator acest reality imi poarta numele, pentru ca el va contine, intr-o mare masura, viata mea, asa cum este ea, cu bune si cu rele, cu bucurii, dar si cu poticneli, suparari. Pentru ca asa e viata, cu de toate. Ii invit pe telespectatori sa traiasca alaturi de mine intamplari frumoase, pline de emotie, sa cunoasca povesti de viata ale unor oameni minunati pe care ii voi intalni in calatoriile mele.

Intotdeauna am fost sincera, foarte deschisa cu cei care ma urmaresc, iar acum cu totii ma vor putea cunoaste si mai bine, in intimitatea familiei mele, alaturi de cei pe care ii iubesc enorm. David este cel mai important om din viata mea, centrul universului meu, asa ca il veti vedea alaturi de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia astept ca, din 5 octombrie, in fiecare luni, de la 23:00, sa ne <intalnim> pe Kanal D!”

Reamintim că Andreea Mantea a părăsit show-ul „Puterea Dragostei” pe 26 iulie, când a avut loc ultima ediţie a sezonului doi. Primele sezoane s-au filmat în Turcia. De altfel, printre motivele despărţirii dintre Andreea Mantea şi Puterea Dragostei se numără şi distanţa faţă de România.

Andreea Mantea, despre plecare:

„A fost o perioada foarte intensa pentru mine. A fost dificil in perioada pandemiei pentru ca mi-a fost imposibil sa ma intorc acasa, sa imi vad familia, prietenii. Acum imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu ei, abia astept sa revin in Romania.

Pe cat de tare mi-au umplut sufletul fericirea si trairile concurentilor, pe atat de tare imi doresc si abia astept sa imi vad copilul bucurandu-se alaturi de bunici si de prietenii lui din Romania", a spus aceasta.

În locul Andreei Mantea la Puterea Dragostei a venit Mihaela Cristina Dorobanţu, fostă concurentă la Bravo, ai stil.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Alin
    Abia astept
  • Iulian Iulian
    ***

Trimite un comentariu

sus