Skip to main content

GATA! La revedere, Vulpiţa şi Viorel! Antena 1 pune punct telenovelei. Vaida: „Ce e mult e prea mult, nu daţi cu pietre, dar şi dumneavoastră v-a plăcut”

 
GATA! La revedere, Vulpiţa şi Viorel! Antena 1 pune punct telenovelei. Vaida: „Ce e mult e prea mult, nu daţi cu pietre, dar şi dumneavoastră v-a plăcut”

La revedere, Vulpiţa şi Viorel! Acces Direct încheie „serialul” început acum opt luni. Anunţul a fost făcut chiar de Mirela Vaida, cea care „întreţinut” subiectul în ultimele luni, în pofida numeroaselor amenzi primite de la CNA.

Publicitate

Concret, Veronica şi Viorel Stegaru au plecat acolo de unde au venit, la Blăgeşti.

„Astăzi, după aproape opt luni, pot spune oficial că s-a încheiat serialul Vulpiţa şi Viorel. Se bucură şi cameramanii, dar să mă întrebaţi pe mine de ce mă bucur... Mă bucur dintr-un mare punct de vedere: Ce e mult e prea mult, nu daţi cu pietre, asta îmi e meseria, dar şi dumneavoastră v-a plăcut.

A venit doamna Ileana (n.r. - mama Veronicăi Stegaru) şi i-a luat pe amândoi. A spus că copilul lor plânge de dorul părinţilor.

Mă bucur că s-au întors acolo unde-i aşteaptă copilul”, a spus Mirela Vaida, ieri.

VIDEO. Telenovela Vulpiţa şi Viorel s-a încheiat, după opt luni de difuzare

Opt luni cu „de toate”: Amenzi, dar şi infectări cu Covid

Au fost opt luni cu „de toate” pentru Vulpiţa şi Viorel, la Acces Direct. Emisiunea a adunat, doar pentru Vulpiţa şi Viorel, patru amenzi de la CNA - în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

Nu au fost doar amenzile, ci şi infectările cu Coronavirus, de la finalul lunii iulie. Chiar cei doi s-au infectat, alături de alţi oameni din staff.

Serialul a început pe 13 ianuarie şi a fost „întreţinut" de moderatoarea Mirela Vaida, dar şi de reporterii Acces Direct. S-au „stors”, zilnic, poveşti de la cei doi protagonişti.

Poveşti din care nu lipseau detalii (cu întrebările de rigoare ale moderatoarei) din viaţa personală intimă a celor doi soţi (relaţii extraconjugale ale Vupliţei, relaţiile dintre Vulpiţă şi socră şi multe altele).

Serialul de la Acces Direct, de pe Antena 1, cu Mirela Vaida gazdă, a fost catalogat drept „Un spectacol al degradării umane" (Dorina Rusu, membru CNA).

Amenzi de 30.000 de euro

Acces Direct a fost penalizată cu amendă după amendă, din ianuarie şi până acum. În opt luni, a luat patru amenzi de la Consiliul Naţional al Audiovizualului: 100.000, 10.000, 15.000 şi 10.000 de lei, dar şi o somaţie.

În tot acest timp, Acces Direct a mai avut o amendă de 5.000 de lei (pe 16 iunie), dar nu din cauza Vulpiţei. Mai multe detalii, pe larg:

  • Februarie. Serialul Vulpiţa ajunge pe masa CNA la aproape o lună de la debut. Amenda: 100.000 de lei, adică peste 20.000 de euro. Votată în unanimitate. "Nu orice interes al publicului trebuie satisfăcut", snă un articol invocat. Detalii, aici.
  • Aprilie. Amendă de 10.000 de lei. Printre lucrurile amendate au fost şi cele legate de „reperele morale pe care le primesc tinerii”. Detalii, aici
  • Tot în aprilie a fost şi somaţia.
  • 4 iunie. Momentele cu Vulpiţa şi Viorel (cu certuri, ţipete, crize de gelozie şi plânsete) duc la o amendă de 15.000 de lei. Ce au reclamat oamenii la CNA, de această dată? – Degradare umana, promovarea non-valorilor sau atitudinea moderatoarei Mirela Vaida, care „o traumatizează pe invitata Veronica Stegaru". Detalii, aici
  • 16 iunie. Acces Direct şi-a mai trecut o amendă în palmares: 5.000 de lei. Nu Vulpiţa a fost subiectul de această dată (aşa cum s-a întâmplat în cazul ultimelor amenzi). Ediţiile respective, de la jumătatea lunii mai, au avut în centru povestea unei femei care şi-a acuzat vecinii, cu nume şi prenume pe post, că i-au otrăvit fântâna cu pesticide. Detalii, aici.
  • 6 august. Antena 1 a primit o amendă de 10.000 de lei, iar pentru cuantumul amenzii s-a ţinut cont de momente de la Acces Direct cu Vulpiţa, dar şi de la Mireasa.

Citeşte şi: Vulpiţa şi Mireasa vulgară îi fac Antenei viaţa amară: încă o amendă pentru postul TV. Ce sumă va trebui să plătească postul Intact?


Citeşte şi: O nouă amendă pentru Acces Direct. Spoiler: Nu e Vulpiţa de vină. O invitată şi-a acuzat vecinii că i-au otrăvit fântâna. Herjeu: „E halucinant”


Citeşte şi: CNA. Vulpiţa: Şase luni pe post şi trei amenzi. Astăzi a luat-o pe cea mai nouă. Cât? S-a discutat şi despre „ieşirea” Mirelei Vaida la adresa forului


Citeşte şi: Cât i-a „costat” Vulpiţa pe cei de la Antena 1. Acces Direct, amendă-record pentru o lună de emisiuni cu circul Vulpiţei


Vulpiţa cea scumpă. Încă o amendă pentru Acces Direct. "Astfel de personaje nu au niciun motiv să fie prezentate ca repere morale"


Câţi bani a făcut Antena 1 cu serialul Vulpiţa? Mulţi, pentru că unele "episoade" au fost cât Las Fierbinţi în audienţe


AUDIENŢE DIVERTISMENT. Vulpiţa, găina cu ouă de aur a Antenei 1! Acces direct, imediat după Românii au talent în top


Citeşte şi: Vulpiţa „mângâiată” de CNA. Somaţie pentru Acces Direct, după două amenzi succesive


Citeşte şi: Au fost oprite filmările pentru Acces Direct. Un nou caz de Covid-19 în echipă, la o săptămână după ce Vulpiţa şi Viorel s-au infectat


Citeşte şi: Ce nu a reuşit CNA a făcut COVID: a întrerupt serialul Vulpiţa. Povestea coronavirus la Acces Direct


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Miu Miu Miu Miu
    @Geo poate nu o sa mai ii vedem pe Antena 1,ci pe Romania TV unde au fost foarte prezenti si prezentati ca modele negative,in special in izolare/vacanta,dar si in afara pauzei fortate.Ma rog,si publicitatea negativa poate ajuta.Poate.In fine,ciudat ca fix ei sunt lupi moralisti,s-a vazut anul trecut cu cazul Caracal sau mai recent cu Selly
  • me me
    Au plecat pentru ca nu mai faceau audienta, doamna Vaida. Ne lasi cu „ce e mult e mult”??? Nimeni nu e ***
  • Stegarel Stegarel
    Anonimule 2020 , pro era varza pe la inceputul serialului Vulpita si Stegarel
    Cand au revenit dupa Covidut , audienta a fost varza
    A vazut Antenuta ca astia doi nu mai faca audienta , asa ca papa
  • RzV RzV
    Ceva s-a intamplat in spatele camerelor, vineri vazusem pe undeva ca Viorel lansase o melodie si nu era nimic anuntat de sfarsitul lor. Acum luni incepe direct cu acest anunt, e clar ca nu era prevazuta aceasta plecare a lor dar au facut ei ceva de s-a renuntat dintr-o data la ei. Acum speram ca se vor tine de cuvant si chiar au incheiat, nu sa vedem peste vreo saptamana ca au cameraman pe acolo si ii filmeaza in tot ceea ce fac. Dar e clar ca nici audienta nu mai faceau, orice e prea mult. Un serial bun tot se mai termina dar circul asta fara nimic important inca a rezistat dar se pare ca si publicul lor a cedat si a mai schimbat programul.
  • Marian Marian
    Anonim ai fost anonim 20 20 prietenul lui veorica ,asa vei ramane , poate sa plece si dansa deoarece asa se zice la moldovenii duca-sa .
  • Iuli Iuli
    Dacă tot ați spus de amenzi, de audiențe nu ziceți nimic?

    @geo, audiențele au cam căzut în vară, nu mai erau interesanți și nu mai aveau subiecte fierbinți, doar dacă inventau.
  • Răzvan Răzvan
    @Gabriel ,pe national ,doar atat scrie în articol ,intra pe site-ul monitormedia.ro si vezi audiente detaliate , Antena 1 aseara în prime time pe comercial 23,7 share ,Pro tv 27,4
  • Anonim2020 Anonim2020
    Va e ciuda ca Pro pe intervalul ala era varza?
  • mile mile
    Nu va bucurați ! Antena 1 e in stare sa găsească altceva și mai prost .
  • geo geo
    Vulpita iesise din emisiune destul de brusc, inainte de cu o luna de imbolnavirea cu Covid 19. Dupa vindecare a reaparut, alaturi de Viorel, desi madam Vaida lasase de inteles ca nu o mai vedem. Acum pe nepusa masa au plecat, cica definitiv, ma cam indoiesc. Vor cheltui repede banutii - destul de putini - castigati in emisiune si parca vad ca ii vor ruga pe producatorii A 1 sa ii reprimeasca in emisiune ori sa fie cuprinsi in alte productii de televiziune. Nu m-ar mira ca, pe viitor, sa ii vedem la Chefi la cutite ori pe Insula iubirii. Sau, de ce nu, la Nea Mărin in emisiune.
  • Bogdan Honciuc Bogdan Honciuc
    Doamne, mai au și copil...
  • Brontorel Brontorel
    Pai de ce ? Au cerut Stegaru si Vulpita mai multi banuti sa apara la TV, dar producatorii de la Antenuta nu au vrut sa plateasca ? Zgarcitii...
  • Stegarel Stegarel
    Nu se poate! Plange mile dupa dragostea lui, Vulpita!

Trimite un comentariu

sus