Skip to main content

Radio Impuls, din familia Kanal D, vine cu un concurs: „Cască urechea!” pentru o mașină

 
Radio Impuls, din familia Kanal D, vine cu un concurs: „Cască urechea!” pentru o mașină
Foto: Radio Impuls

Radio Impuls, din familia Kanal D, organizează un concurs. Se numește Cască urechea și pune la bătaie o mașină - Hyundai I20.

Care sunt regulile? În ce perioadă se va desfășura concursul?

Concursul va începe de azi, 21 septembrie, și se va încheia pe 18 decembrie.

Publicitate

Ascultătorii trebuie să descarce aplicația „Radio Impuls” și să introducă cuvântul cheie anunțat zilnic, în timpul emisiunilor.

Premiile săptămânale se acordă vinerea

În fiecare zi vor fi sunați participanții zilei precedente, iar dacă vor răspunde cu sintagma „Ascult Radio Impuls”, atunci vor intra pe lista scurtă pentru extragerea premiului săptămânal, care are loc în fiecare zi de vineri, în perioada concursului.

Ca premiu săptămânal se va da o pereche de căști audio wireless. Învingătorul va fi desemnat în timpul matinalului „Scularea!”, între 09:00 și 10:00.

Mașina se acordă în luna decembrie

Marele premiu, mașina Hyundai I20, se acordă pe 18 decembrie. La extragerea de atunci vor intra toți oamenii care, în perioada concursului, au încris în aplicație cuvintele cheie corecte, indiferent daca au fost sau nu declarați câștigători ai unui premiu săptămânal.

În data de 18.12.2020, tot în cadrul matinalului „Scularea!”, se va extrage un participant care va fi sunat în intervalul 09:00-10:00. Dacă el răspunde corect cu „Ascult Radio Impuls!”, atunci va fi declarat câștigător și va intra în posesia mașinii. 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu