Skip to main content

Victor Ilie, fost Inclusiv și Rise Project, a ajuns la Recorder

 
Victor Ilie, fost Inclusiv și Rise Project, a ajuns la Recorder

Echipa de jurnaliști de la Recorder are un nou membru. Victor Ilie, fost jurnalist la Rise Project și Inclusiv, s-a alăturat redacției Recorder, potrivit unei postări pe Facebook a acestuia. 

Se va ocupa de investigații, ramura pe care a mai acoperit-o la Rise, Inclusiv sau În premieră, cu Carmen Avram (unde a colaborat pentru o scurtă perioadă).  

Publicitate

Reamintim că la începutul lunii aprilie Victor Ilie și Luiza Vasiliu au părăsit proiectul Inclusiv, pe care îl fondaseră împreună cu Ștefan Mako, după cum Paginademedia.ro a relatat la vremea respectivă

„Mi-e rușine că am pus umărul la un fel de Caritas de presă”, declara la vremea respectivă Ilie despre proiectul Inclusiv, care a strâns peste 100.000 de euro de la donatori într-un an. Proiectul fusese un mare capital de încredere din partea publicului, acum un an și jumătate. 

Victor Ilie a fost marele câștigător la Superscrieri, în 2019, cu investigația sa „Institutul de Boli Inventate”. El semna materialul ca jurnalist Rise Project. 

Din echipa Recorder mai fac parte Mihai Voinea, Cristian Delcea, Anca Simina, Andreea Pocotilă, Alina Păduraru, David Muntean, Alex Nedea, Andrei Udișteanu, Laurențiu Ungureanu și Ionuț Duinea.

Interviul cu Victor Ilie, din Studioul Paginademedia.ro, acordat în martie 2019

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu