Skip to main content

Epic Show revine în grila Prima TV, după cinci ani de absență

 
Epic Show revine în grila Prima TV, după cinci ani de absență
Foto: Prima TV

Emisiunea de pamflet Epic Show revine în grila Prima TV, după o absență de cinci ani. Prima ediție debutează la finalul acestei săptămâni.

Concret, emisiunea este programată în grilă de sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 22:00.

Publicitate

Cei patru epici, Bogdan Bob Rădulescu, Adrian Cucu, Dragoș Stan și Tiberiu Codorean vor discuta într-un mod ironic despre mai multe subiecte din diverse domenii: de la politică la monden, de la industria muzicală la sport și publicitate.

Codorean, despre noul sezon al emisiunii:

“În calitatea noastră de formatori, deformatori și reformatori de opinie (suntem patru epici care-s, de fapt, cinci, exact așa cum cei trei muschetari erau patru), interpretăm în cheie pamfletică realitatea cu scopul de a o face mai digerabilă, mai puțin incomodă, mai roz chiar. Și o facem într-o manieră originală, personală și, cel mai important, auto-ironică.

Formatul emisiunii va reflecta îndeaproape specificul anului 2020, deci va fi super haotic, total improvizat, foarte viral și absolut incredibil. Feelingul emisiunii va fi parțial “doar umorul ne mai poate scoate din întuneric”, parțial “bărbați de 40 de ani încercând să impresioneze fete tinere”, cu puțin “nu-mi dau seama despre ce e vorba, dar e amuzant” presărat pe deasupra. Facem emisiunea în ideea că e posibil să le placă oamenilor să ne vadă cum ne distrăm între noi. Dacă nu le place, măcar ne-am distrat în noi.”

Epic Show debuta în 2014 pe Prima TV

Nu este pentru prima dată când Prima TV introduce în grilă această producție. Prima dată s-a întâmplat în primăvara anului 2014. Pe atunci, echipa emisiunii Cenzurat, de la Look TV, a venit să facă Epic Show la Prima, dar show-ul a fost „prea dur” pentru tv.

A debutat în aprilie 2014 pe tv, după ce timp de trei săptămâni a fost difuzată exclusiv pe online, pe site-ul adevarul.ro, în fiecare sâmbătă de la ora 22.30. Postul a mai anunțat un sezon în toamna aceluiași an, dar apoi producția a dispărut din grilă. 


CITEȘTE ȘI: Echipa emisiunii Cenzurat, de la Look TV, face Epic Show la Prima TV. Emisiunea este produsă de firma lui Huidu. Alte premiere pe TV


CITEȘTE ȘI: Epic Show, prea dur pentru TV. Emisiunea debutează doar online, pe Adevărul.ro, nu și pe Prima TV


CITEȘTE ȘI: Epic Show, în sfârșit pe TV. Emisiunea va fi difuzată din 7 aprilie pe Prima TV


CITEȘTE ȘI: Epic Show nu a convins audiența. Emisiunea a ținut Prima TV doar pe locul șapte


CITEȘTE ȘI: Prima TV, amendată pentru Epic Show, Killer Karaoke și o știre despre un accident


CITEȘTE ȘI: Un nou sezon Epic Show începe la Prima TV


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu inteleg de ce astia sunt considerati comedianti. Probabil au relatii, ca altfel nu se explica promovarea lor. Umor scremut, vulgar, jalnic de tot.
  • sunt preferatii mei
    ma bucur atat de mult, asteptarea a fost meritata. ei pot revitaliza umorul patat de pe tv :)
    Ad e un habarnist, nu stie ca Prima este in reconstructie dupa ce a fost cumparata de un nou patron.
    Ddd nu stie de gluma, după cum scrie iti dai seama ca ar rade doar daca s-ar uita la Iumor incontinuu
  • băieții ăștia sunt cel mult de nivelul look nu îi văd atât de wow acolo și nu înțeleg ce e atât de special la băieții ăștia fac niște glume de cartier din alea din anii 2000 cât de curând îi vor muta la altă oră ei pot face glume Doar de Nivelul ăla look atât nu să te bați cu ei la miză mare dacă am râs la cel puțin două glume din 20
  • Gata, locul 1 pentru Prima! Au rezolvat grila de programe. Asta lipsea de la Prima, în rest, totul merge perfect. Vai mama lor!

Trimite un comentariu