Skip to main content

Mădălina Dobrovolschi pleacă de la Realitatea Plus: „Postul a decis o schimbare de politică editorială”

 
Mădălina Dobrovolschi pleacă de la Realitatea Plus: „Postul a decis o schimbare de politică editorială”

UPDATE. Roxana Băncuță, directorul executiv de la Realitatea Plus, a declarat pentru Paginademedia.ro că „nu există nicio schimbare în politica editorială a stației”.


Citește și: Emisiunea Mădălinei Dobrovolschi, preluată de fata patronului Realitatea Plus


Publicitate

PLECARE. Mădălina Dobrovolschi părăsește Realitatea Plus, la nici șase luni de când revenise în presă. Dobrovolschi s-a ocupat, din martie, de emisiunea Legile Puterii unde venise pe locul lăsat liber de Denise Rifai. 

La plecare ea acuză schimbări în politica editorială a stației: „Postul a decis o schimbare de politică editorială, după cum spune într-o postare pe Facebook, fără însă a mai face și alte precizări.

„A fost ultima emisiune la Realitatea Plus. Vă mulțumesc mult pentru ca ați fost alături de mine”, scrie de asemenea.  

În aceeași postare, ea face o mențiune importantă:

„Nu mă alătur echipei de Guvernare”, spune realizatoarea. 

Reamimtim că a trecut și prin zona politică. Decizia de a se alătura Realitatea Plus se întâmpla la doar câteva luni după ce demisionase din poziția de purtător de cuvânt al președinției. În decembrie 2019, ea și-a anunțat demisia din funcția de purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale, după mai bine de trei ani.

Carte de vizită:

Până în decembrie 2019, Mădălina Dobrovolshi (fostă Pușcalău) a fost purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, funcție în care a stat peste trei ani (din august 2016).

Până la poziția de la Cotroceni, a lucrat la televiziuni precum Antena 3, B1 TV și, pentru scurt timp, la TVR, înainte de a trece în zona comunicării.

Pe vremea când era realizatoare de emisiuni la B1 TV, ea a moderat una dintre cele două dezbateri din campania pentru prezidențiale, dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta.


Mădălina Dobrovolschi, din nou moderatoare TV. Când are prima emisiune la Realitatea


Citește și: A demisionat Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al președinției


Citește și: Mădălina Pușcalău - Dobrovolschi, purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis


Demisie la Realitatea Plus. Denise Rifai părăsește stația de știri


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • @Dragoș,m-am documentat și din alte surse.De la Digi am aflat că lui Clitoris Armand i-a spus Zeul Alegerilor că sunt camerele oprite și că interesul principal e să se găsească cine a dat imaginile Antenei 3 ca mai apoi să fie exterminat.:))
  • Mvaai, psd-istul Andrei a pus botul la ce spun cele 2 televiziuni psd-iste, fara sa se documenteze din mai multe surse.
  • Se schimba politica editoriala,deci proasta recunoasta ca asta facea,nu ai cum sa te alaturi echipei guvernamentale cand esti acolo demult
  • Biata Puşcalău a rămas fără coledzi pentru că fata lu' tata i-a făcut capul calendar lui Păcuraru ăl bătrân până a obţinut postul Puşcaloaicei. Deci nici vorbă de vreo schimbare a politicii editoriale a dughenei securiste (ce glumă bună), e doar un cadou pentru prinţesă.

    Poate i se face milă de ea dictatorului şi o primeşte înapoi să-i facă pantofii la Cotroceni. Sau poate nu.
  • Fosta purtătoare de paltoane a lui Iohannis poate s-a supărat că Realitatea a dat,după 3 ore, imaginile cu dreapta românească furând voturi din Sectorul 1 și scotocind printr-o cameră securizată.
  • Cea mai buna politica a postului, direct din gura sefului: „Băi, respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!”

Trimite un comentariu