Skip to main content

Andra, Marius Moga şi Adi Despot, înapoi în platoul Vocea României. Actualii şi foştii juraţi Vocea României, împreună la ediţia specială de 1 Decembrie

 
Andra, Marius Moga şi Adi Despot, înapoi în platoul Vocea României. Actualii şi foştii juraţi Vocea României, împreună la ediţia specială de 1 Decembrie

Marius Moga, Andra şi Adi Despot revin în platoul Vocea României, pentru ediţia specială de 1 Decembrie. Vor fi alături de actualii juraţi, Horia Brenciu, Smiley, Irina Rimes şi Tudor Chirilă, anunţă Pro TV.

Publicitate

Ediţia specială se vede mâine seară, de la ora 20:30, în ziua în care Pro TV sărbătoreşte 25 de ani de la lansare.

Vor interpreta piese, fie împreună, fie alături de concurenţii pe care i-au antrenat în competiţie.

De exemplu, Irina Rimes va urca pe scenă alături de Tudor Chirilă, iar Andra va reveni în scaunul de antrenor şi va interpreta o piesă românească, alături de unul dintre foştii concurenţi din echipa lui Smiley.

Vocea Reuniunea vine şi în contextul în care, din cauza pandemiei, în această toamnă Vocea României nu s-a regăsit în grila Pro TV. A fost pentru prima dată în zece ani, după cum Paginademedia.ro a scris atunci.

Reamintim că, în această seară (30 noiembrie), Pro TV aduce un episod special din Las Fierbinţi, de la ora 20:30.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul Expertul
    Programarea Vocea la bataie cu cel mai puternic show de la antualeta 1, pe 1decembrie, ziua ProTV, se inscrie pe lista cu decizii neinspirate a actualului management. Nu inteleg de ce s-a mai filmat episod special Las Fierbinti de 1 decembrie, daca n-are loc in grila la aniversarea celor 25 de ani! Sunt telespectator fidel Vocea, dar sunt realist ca nu este un show capabil sa se bata cu chefi la cutite. Cine ccunoaste piata media din Romania stie ca doar Las Fierbinti si Romanii au talent pot sa bbata chefii.
  • Marian Marian
    Allex stii ceva despre subiectul scris de pro pe site-ul lor ca The Artist Awards revine cu un concept nou la pro tv si va fi transmis la tv in decembrie precum si cele mai iubite show-uri , multumesc anticipat ,-
  • mile mile
    postacii sub romania tv , asa imi place
  • Varanovic Varanovic
    Gala de la antena lider de audiență ha

    Diferenta de 0 si ceva. Ca Pro TV a avut reluari. Oricum, publicul Pro a fost afara. Nu in fata la TV ca Antenuta Satelor. Dar de pensionari nu zici nimic?
    Antenuta 3.7 la tineri si 5.7 national pensionari. Pro TV 3.1 comercial si doar 3.6 national. Deci Antenuta pensionara batrana. Nu zici asta ?
  • Harovic Harovic
    Gala de la antena lider de audiență ha

    Lider la pensionari ha. Dar Umorul de 2 lei ce a facut ? Ca Antena Satelor se lauda pe site-ul lor ca au fost lideri cu Ajut pe Nimeni. Dar de Umorul de 2 banuti nu scrie nimic... Locul 2 oare? Umilinta ha
  • Comorez Comorez
    Umilinta aseara pe postacul Mile. Pro TV a sters pe jos cu Antenuta lui !
  • Mile Mile
    Gala de la antena lider de audiență ha
  • Frica Rica Frica Rica
    Apropo, frica pe Antenuta de baga Chefii de la ora 20 azi si maine. Vor sa fure startul fricosii. Plange Mile!
  • Gigica Gigica
    Apa de ploaie la Antenuta joi vineri sambata si duminica. La fel ca gala Ajut pe nimeni...
  • Mile Mile
    Apa de ploaie

Trimite un comentariu

sus