Skip to main content

Neatza cu Răzvan şi Dani, ediţie specială de duminică. Adrian Mutu, Mihaela Buzărnescu sau Monica Niculescu, printre invitaţi

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Duminică, 29 noiembrie, va avea loc o ediţie specială Neatza cu Răzvan şi Dani. Se întâmplă chiar de ziua Antenei 1, care va împlini 27 de ani pe piaţa media.

Publicitate

Printre invitaţii speciali de duminică se numără Adrian Mutu, antrenorul României U-21, dar şi tenismenele Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru.

Tot duminică Loredana va susţine şi un recital live alături de Florin Ristei, colegul din juriul X Factor. Vor mai veni, de asemenea, Elena Gheorghe, Ana Baniciu, Raluka, dar şi Adda, împreună cu soţul Cătălin Rizea.

Ediţia specială va începe de la ora 10:00. Luni, 30 noiembrie, Neatza va fi de la ora obişnuită, 08:00, în emisiune urmând să vină toate vedetele care cred în spirite, farmece, deochi sau care se închid în casă într-o zi de 13.

CITEŞTE ŞI: Antena 1, program special la 27 de ani. Ediţii speciale Neatza, Acces Direct, campania „Ajut eu”, Chefi la Cuţite şi iUmor

CITEŞTE ŞI: Gala Ajut eu se vede şi în online, pe a1.ro. Dorian Popa va prezenta evenimentul

CITEŞTE ŞI: FOTO: Cum era şi cum e acum? Răzvan şi Dani, schimbare radicală. De platou. Studioul, transformat radical. Bonus: Florin Ristei, în echipa emisiunii

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Suncerarul Suncerarul
    Normal ca pe 3, ca nu se uita nimeni la ei. Doar pensionarii ca Mile. Tinerii prefera stirile.
  • Mile Mile
    Si pe 3 dar tot pe ei îi preferam
  • Suncer Suncer
    Ceva interesant face si Maruta, face si Vorbeste Lumea. Dar daca esti cu capul 24 de ore din 24 doar la Antena Zero, normal ca nu vezi.
    Si, surpriza. Neata ta va fi pe doi. Plangi!
  • Mile Mile
    Singurii care fac ceva interesant bravo

Trimite un comentariu

sus