Skip to main content

TVR a aprobat: Cerbul de Aur s-ar putea ține anul viitor, cu „respectarea eventualelor restricții pe fondul pandemiei”

 
TVR a aprobat: Cerbul de Aur s-ar putea ține anul viitor, cu „respectarea eventualelor restricții pe fondul pandemiei”
Foto | Paginademedia.ro

TVR a stabilit: Cerbul de Aur va avea loc anul viitor. Consiliul de Administrație al TVR a aprobat organizarea festivalului, în 2021, cu respectarea eventualelor restricții pe fondul pandemiei COVID-19, anunță Postul public.

Ediția de anul viitor ar fi și una aniversară, cea de-a XX-a.

Publicitate

Fondurile vor veni tot de la TVR, după cum spun tot oficialii televiziunii:

„Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat organizarea celei de-a XX-a ediţii a Festivalului Internațional Cerbul de Aur în 2021, sub rezerva aprobării bugetului evenimentului prin Bugetul de Venituri şi Cheltuieli al SRTv pentru anul viitor”, notează un comunicat de presă. 

Reamintim că ediția din acest an a fost amânată de pandemie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Televiziunea Română a reluat în 2018, după o pauză de nouă ani, Festivalul Cerbul de Aur în Piața Sfatului din Brașov, cu ocazia Centenarului Marii Uniri. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Deci, mai pregatim un tun, ca in 2018. Shalit, Darvariu, Andras, Zgabercea, Gradea isi freaca mainile. Manoliu, fa-te ca lucrezi!
  • cred ca noul primar al Brasovului le pregateste o surpriza celor de la TVR... deja a declarat ca Cerbul de Aur nu isi mai are locul in Piata Sfatului si ca se impune o schimbare a formatului festivalului. Sper ca se va termina cu risipa banului public pe un festival invechit si fara audienta!
  • Sa speram ca anul viitor Gradea, Radu-Bre, Dirvariu, Tompea, Demeter, Vornicu - Shalit vor fi doar o amintire. Urita. Ca și covid ul

Trimite un comentariu